Mińsk Maz - potrzebna pomoc w złapaniu kociaka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 10:26 Mińsk Maz - potrzebna pomoc w złapaniu kociaka

Około godziny 8 w okolicy szpitala widziałam kocie maleństwo, biało-bure max 3-miesięczne.
Kręciło się przy budynku na ul. 1 PLM i Cichej na chodniku przy bardzo ruchliwej ulicy, chciałam zabrać i umieścić w łazience ale uciekło na zamknięte osiedle i zniknęło wystraszone przez dzieciarnię idącą do szkoły. Wejście na osiedle zajęło mi dłuższą chwilę i już go nie znalazłam. Może ma nieodpowiedzialny dom i jest wychodzące ale kocio jest malutki i trzeba go stamtąd zabrać.

Gdyby ktoś miał czas, mógł sprawdzić, złapać... mogę być DT (jestem w Mińsku wieczorami i raczej trudno będzie mi go znaleźć)
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Wto mar 15, 2011 16:56 Re: Mińsk Maz - potrzebna pomoc w złapaniu kociaka

hop

będę próbowała znaleźć kiciusia
ObrazekObrazek

dorota13

Post » Śro mar 16, 2011 8:38 Re: Mińsk Maz - potrzebna pomoc w złapaniu kociaka

Dorota, mogę Ci pozyczyc klatke łapke jesli nie masz
:ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro mar 16, 2011 10:36 Re: Mińsk Maz - potrzebna pomoc w złapaniu kociaka

Nie widziałam go wieczorem i dziś rano. Będę sprawdzać to miejsce.
Wejście na osiedle jest utrudnione ale udaje się przemknąć razem z kimś wchodzącym,
problemem są ludzie z psami, którzy kręcą się do późna i od wczesnego ranka. A w nocy nie mam jak tam wejść.
Mógł go już ktoś zabrać bo podchodził blisko ludzi a tam mieszkają same młode małżeństwa z dziećmi.
ObrazekObrazek

dorota13