Biała Dama wreszcie NA SWOIM! :-D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 20:55 Re: Biała Dama chce swojego człowieka!

OKI pisze:Dziewczyna jest niesamowita - wzięta pod paszki zwisa jak wystawowy Ragdoll, a patrzy w oczy jak najwierniejszy wyżeł - Kochasz mnie? :1luvu:
Piguły to już w zasadzie sama łyka :lol:

I jak tu takiej nie kochać? :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto mar 15, 2011 20:59 Re: Biała Dama chce swojego człowieka!

kocurzyca41 pisze:
OKI pisze:Dziewczyna jest niesamowita - wzięta pod paszki zwisa jak wystawowy Ragdoll, a patrzy w oczy jak najwierniejszy wyżeł - Kochasz mnie? :1luvu:

I jak tu takiej nie kochać? :1luvu:

Nie da się :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro mar 16, 2011 9:15 Re: Biała Dama chce swojego człowieka!

Cześć Damula.Wydaliłaś już co trzeba?Szykujesz się na pokoje?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro mar 16, 2011 10:00 Re: Biała Dama chce swojego człowieka!

Szalony Kot pisze:Wspólny wątek Białych. Wszędzie podałam kontakt na OKI, szuja i cham ze mnie, ale życie takie jest, że boli!
http://www.facebook.com/event.php?eid=202351846459990

Wielkie dzięki :1luvu:
Nie ma problemu, może być na mnie :) Białą z lecznicy też znam, w zasadzie mogę ją dopisać do tego wątku ;)

kocurzyca41 pisze:Cześć Damula.Wydaliłaś już co trzeba?Szykujesz się na pokoje?

Nawet specjalnie robactwa nie zauważyłam (co nie znaczy, że nie było), na pokoje się szykujemy jutro ;)

Biała od wczoraj dostaje Tobradex i różnica jest niesamowita. Trzecia powieka bardzo ładnie się cofnęła, widać ją jeszcze, ale już tylko w kącikach oczu :D Zaczerwienienie i obrzęk też się zmniejszyło - jeszcze parę dni i będzie jak nowa. Kicha sporadycznie.
Wygląda na to, że tylko miłość do człowieka jej się nie cofa :ryk:

OKI

Post » Śro mar 16, 2011 10:12 Re: Biała Dama chce swojego człowieka!

Szalony Kot pisze:A Biała z lecznicy dziś pójdzie do DT/DS :ok: :ok: :ok:

To pewne info? Bo właśnie edytuję pierwszy post :ryk:

OKI

Post » Śro mar 16, 2011 10:15 Re: Biała Dama chce swojego człowieka!

Rozmawiałam z Aśką via fon i powiedziała, że w ogóle to śpi, ale jeśli dopilnuję okien, to kot może iść z jej błogosławieństwem :ryk:
Domek napisał (tylko uwaga, bo nie ma "o" miejscami)
mam 4 szczesliwe koty; wyciagniete z takich sytuacji ze może niktby nie już nie walczyl. NAjmniejsza ma teraz okolo 6 miesiecy i byla umierajaca z biegunką i odparznymi uszami i stopkami z pewneg gabinetu bo siedziala w inkubatorze. Teraz jest pelna milosci, zdrwia i energi. Inny uratwany jak został z kotał wyrzucny na ulice z kociarni na ulice, inwestwalam w nieg i przywiozlam ze Ślaska a moja albinoska miala poprzedniej zimy odmrżone wszystko b ktś ja wywalił na -30C i chcieli ją uśpic ale wolntariuszki ja wykradly w Łodzi i teraz jest przecudna i puszysta i kochajaca...czwarta przyjechala ze mna z Grecji bo sie błąkała sama malenka po plaży. Moje koty wychdzą na malenki ogrodek ale przypilnuje zeby ta przez miesiac czy dwa nie wychdzila az sie oswoi i uzna dom. Nie mam parapetów i jak zostawiam uchylne okna to wciskam tam recznik aby sie nie zatrzasnelo ale i tak nie maja szansy tak wysko podskoczyc. Mam koty od 5 lat i wszystko jest dobrzez tzn żadnych przypałów i są piekne i zdrowe.

Może być, ciociu OKI? :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 16, 2011 10:16 Re: Biała Dama chce swojego człowieka!

Szalony Kot pisze:Rozmawiałam z Aśką via fon i powiedziała, że w ogóle to śpi, ale jeśli dopilnuję okien, to kot może iść z jej błogosławieństwem :ryk:
Domek napisał (tylko uwaga, bo nie ma "o" miejscami)
mam 4 szczesliwe koty; wyciagniete z takich sytuacji ze może niktby nie już nie walczyl. NAjmniejsza ma teraz okolo 6 miesiecy i byla umierajaca z biegunką i odparznymi uszami i stopkami z pewneg gabinetu bo siedziala w inkubatorze. Teraz jest pelna milosci, zdrwia i energi. Inny uratwany jak został z kotał wyrzucny na ulice z kociarni na ulice, inwestwalam w nieg i przywiozlam ze Ślaska a moja albinoska miala poprzedniej zimy odmrżone wszystko b ktś ja wywalił na -30C i chcieli ją uśpic ale wolntariuszki ja wykradly w Łodzi i teraz jest przecudna i puszysta i kochajaca...czwarta przyjechala ze mna z Grecji bo sie błąkała sama malenka po plaży. Moje koty wychdzą na malenki ogrodek ale przypilnuje zeby ta przez miesiac czy dwa nie wychdzila az sie oswoi i uzna dom. Nie mam parapetów i jak zostawiam uchylne okna to wciskam tam recznik aby sie nie zatrzasnelo ale i tak nie maja szansy tak wysko podskoczyc. Mam koty od 5 lat i wszystko jest dobrzez tzn żadnych przypałów i są piekne i zdrowe.

Może być, ciociu OKI? :oops:

Jeśli w realu wygląda to tak samo, to rewelka :wink:
Kto ją sprawdzi? :twisted:

OKI

Post » Śro mar 16, 2011 10:23 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Już dwie Białe...

Powiem Ci, że to w ogóle jest znajoma forumowiczki :P
I w dodatku dziewczyna, która i mi pomaga od pewnego czasu, tylko jakoś nigdy nie dopytywałam o to, co tam w domu ma...
Niejeden raz przelewała drobną kwotę, żeby pomóc, znalazła dom dla kilku kotów ogłaszanych przeze mnie i suczki z Milanówka u swoich znajomych.
W dodatku jej córka wiozła mnie z moim pierwszym adoptowanym kotem z Palucha - a było to w dniu, gdy rano odeszła ich sunia po długiej walce z chorobą.

Ogólnie to ja ją znam, tylko wszystko przez internet, ale mogę Cię zasypać zdjęciami, jak chcesz :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 16, 2011 10:26 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Już dwie Białe...

Aaa, to luzik :lol: Ja dopiero doczytuję :wink:

OKI

Post » Śro mar 16, 2011 10:34 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Już dwie Białe...

Czyli łatwo obługiwalna? :lol:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 16, 2011 10:38 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Już dwie Białe...

Caragh pisze:

Czyli łatwo obługiwalna? :lol:

Ciotka Kocurzyca chciała zobaczyć na jej przykładzie, jak ja podaję piguły :roll: Wyszła z łazienki obrażona :ryk: :ryk: :ryk:
Wszystko można przy niej zrobić :wink:

OKI

Post » Śro mar 16, 2011 11:03 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Już dwie Białe...

No to tylko brac i kochac :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro mar 16, 2011 11:11 Re: Biała Dama chce swojego człowieka! Już dwie Białe...

Dokładnie :lol:

OKI

[poprzednia][następna]