Od dzisiaj koty należące do plemienia miau w ramach braterstwa wymieniają się futrem

Hau!
Haker
Moderator: Estraven
Haker1 pisze:Fasolka świetny pomysł.
Od dzisiaj koty należące do plemienia miau w ramach braterstwa wymieniają się futrem
Hau!
Haker
MalgWroclaw pisze:Mru,
jakiś dzikus wylądował w naszej przechodniej toalecie. Duża z jedną ciocią toto złapały. Duża się boi, że jak będzie wiozła do gabinetu, to kotka wyłamie kratkę![]()
To jest czarne, widziałam łapę.
Fasolka
Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Mru,
jakiś dzikus wylądował w naszej przechodniej toalecie. Duża z jedną ciocią toto złapały. Duża się boi, że jak będzie wiozła do gabinetu, to kotka wyłamie kratkę![]()
Fasolka
Brawo Duza!
Ja bym uszyl pokrowiec na transporter.
Nawet po wylamaniu kratki byloby bezpiecznie.
A wlasciwie to nawet kratki nie daloby sie wowczas wylamac...
Mru
MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:MalgWroclaw pisze:Mru,
Fasolka
Brawo Duza!
Ja bym uszyl pokrowiec na transporter.
Nawet po wylamaniu kratki byloby bezpiecznie.
A wlasciwie to nawet kratki nie daloby sie wowczas wylamac...
Mru
Mru, my nie jesteśmy takie zdolne, jak Ty, chłopczyk - w dodatku trochę nam wstyd, że Ty umiesz, a my nie. Duża chciała kupić pokrowiec, ale są okropnie drogie![]()
Trzymaj łapki za dużą, bo ona się zrobiła nerwowa, jak ja.
Fasolka
jozefina1970 pisze:A ja tak niesmiało zapytam... Jak się robi takie kulki z kotów? Czy to bardzo boli? Bo Duża mnie czesze i czasami mówi, że swetrek mogłaby udziergać ale jak się to robi praktycznie? Wiecie?
Mru nieuświadomiona
jozefina1970 pisze:A ja tak niesmiało zapytam... Jak się robi takie kulki z kotów? Czy to bardzo boli? Bo Duża mnie czesze i czasami mówi, że swetrek mogłaby udziergać ale jak się to robi praktycznie? Wiecie?
Mru nieuświadomiona
Dorota pisze:Zara, zara...
Jaka Mru?
Dorota pisze:Z surowca ugniesc kule. Srednica dowolna; ja robie ok. 4-centymetrowa.
Lub wieksza.
Dla bezpieczenstwa przeszywam nicia.
jozefina1970 pisze:Dorota pisze:Zara, zara...
Jaka Mru?
Mrusielda
Dorota pisze:Z surowca ugniesc kule. Srednica dowolna; ja robie ok. 4-centymetrowa.
Lub wieksza.
Dla bezpieczenstwa przeszywam nicia.
Acha...![]()
Ale jak to - przeszywasz nicią?
Dorota pisze:Biore duuuza igle i nic w kolorze siersci.
Przeszywam kilka razy przez grubosc pileczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Blue, Google [Bot] i 733 gości