Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:
Wlasciwie to czemu nie?
no moze i masz rację![]()
moze mi to na dobre wyjdzie
Tylko nie wciskaj mu salaty
KaleidoStar pisze:Dobry wieczór
Ja też kiedyś czarnulka byłam, ale to jednorazowy epizod... wyglądałam jak własna babcia.. na dodatek ciężko chora. Normalnie dołożylo mi ze 30 lat i wygląd kobiety po przejąciach...
Dlatego teraz tylko moje ukochane brąży i rudości w odcieniach wszelakich, od złotego, przez marchew, do kasztanki
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Dobry wieczór
Ja też kiedyś czarnulka byłam, ale to jednorazowy epizod... wyglądałam jak własna babcia.. na dodatek ciężko chora. Normalnie dołożylo mi ze 30 lat i wygląd kobiety po przejąciach...
Dlatego teraz tylko moje ukochane brąży i rudości w odcieniach wszelakich, od złotego, przez marchew, do kasztanki
haha Piłsudskiego chyba haha
KaleidoStar pisze:Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Dobry wieczór
haha Piłsudskiego chyba haha
No się spłakałam ze śmiechu no
Bolkowa pisze:Nie mam siły doczytywać.
Bigos zrobiony. W ten sposób katastrofa w postaci zepsutej zamrażarki, nadmiaru boczku i mięsa do przerobienia/przejedzenia, dziwnych grzybowych zakupów znalazła swój szczęśliwy finał.
Dzisiaj z młodym u dermatologa spędziłam sporo czasu - miał azotowane jakieś coś na plecach. Chciałam mu tę przyjemność na wakacje zafundować, ale twierdził, że na basen nie będzie chodził bo się wstydzi. Natomiast w gabinecie zmartwił się, że po azotowaniu w przyszły wtorek będzie mógł ten przybytek odwiedzić. I tak duszyczka wpadła na amen.
No i hit sezonu (jak dla mnie). Na matmę miał zrobić z brystolu bryłę. Zamówił za 3 zł , u kolegi. Pani obejrzała, postawiło ocenę i zapytała: "sam zrobiłeś"
Odpowiedź dziecięcia zgadnijcie sami. Napiszę tylko tyle, że teraz ja próbuję coś skleić.
edit -literówki
kociczka39 pisze:dobreeee
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:dobreeee
a mnie pewien wątek rozbawił![]()
![]()
![]()
![]()
a wazelina tam jak nie wiem co![]()
no ,ale jak ktos nie ma czym się zająć w realu ,to szuka se upustu na forum, szkoda mi takich
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:kociczka39 pisze:dobreeee
a mnie pewien wątek rozbawił![]()
![]()
![]()
![]()
a wazelina tam jak nie wiem co![]()
no ,ale jak ktos nie ma czym się zająć w realu ,to szuka se upustu na forum, szkoda mi takich
Podziel się namiarami na PW.
Ja zaś zaglądam na wątek sado-masochistyczny i dziwię się, że ludziom się chce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, MB&Ofelia i 1011 gości