Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 21:23 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

bo mnie sie kasztanki tylko z Piłsudskim kojarza haha :ryk: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto mar 15, 2011 21:59 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Nie mam siły doczytywać.
Bigos zrobiony. W ten sposób katastrofa w postaci zepsutej zamrażarki, nadmiaru boczku i mięsa do przerobienia/przejedzenia, dziwnych grzybowych zakupów znalazła swój szczęśliwy finał.
Dzisiaj z młodym u dermatologa spędziłam sporo czasu - miał azotowane jakieś coś na plecach. Chciałam mu tę przyjemność na wakacje zafundować, ale twierdził, że na basen nie będzie chodził bo się wstydzi. Natomiast w gabinecie zmartwił się, że po azotowaniu w przyszły wtorek będzie mógł ten przybytek odwiedzić. I tak duszyczka wpadła na amen.
No i hit sezonu (jak dla mnie). Na matmę miał zrobić z brystolu bryłę. Zamówił za 3 zł , u kolegi. Pani obejrzała, postawiło ocenę i zapytała: "sam zrobiłeś :?: "
Odpowiedź dziecięcia zgadnijcie sami. Napiszę tylko tyle, że teraz ja próbuję coś skleić.
edit -literówki

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto mar 15, 2011 22:01 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Dorota pisze:
trawa11 pisze:
Dorota pisze:
Wlasciwie to czemu nie? :twisted:

no moze i masz rację :roll:
moze mi to na dobre wyjdzie :ryk:

Tylko nie wciskaj mu salaty :twisted:

szczypiorek :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto mar 15, 2011 22:02 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

kociczka39 pisze:
Madmuazel Małgorzata :1luvu: :1luvu: :1luvu:

spi ze mną codziennie :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 15, 2011 22:03 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

KaleidoStar pisze:Dobry wieczór :D

Ja też kiedyś czarnulka byłam, ale to jednorazowy epizod... wyglądałam jak własna babcia.. na dodatek ciężko chora. Normalnie dołożylo mi ze 30 lat i wygląd kobiety po przejąciach...
Dlatego teraz tylko moje ukochane brąży i rudości w odcieniach wszelakich, od złotego, przez marchew, do kasztanki :D

Mnie było bardzo brzydko w czarnym , bom bladolica :oops:
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 15, 2011 22:04 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Ciepła pisze:

Ja też kiedyś czarnulka byłam, ale to jednorazowy epizod... wyglądałam jak własna babcia.. na dodatek ciężko chora. Normalnie dołożylo mi ze 30 lat i wygląd kobiety po przejąciach...
Dlatego teraz tylko moje ukochane brąży i rudości w odcieniach wszelakich, od złotego, przez marchew, do kasztanki :D

haha Piłsudskiego chyba haha :ryk:

u mnie wszelkie odcienie rudego odpadają , TZ nie lubi :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 15, 2011 22:04 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

KaleidoStar pisze:
Ciepła pisze:

haha Piłsudskiego chyba haha :ryk:

:ryk:
No się spłakałam ze śmiechu no :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 15, 2011 22:05 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Dorota pisze:
:ryk:
No się spłakałam ze śmiechu no :ryk:

Ja tez :lol:[/quote]

TZ się pyta,czemu się tak rechodzę :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 15, 2011 22:07 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Bolkowa pisze:Nie mam siły doczytywać.
Bigos zrobiony. W ten sposób katastrofa w postaci zepsutej zamrażarki, nadmiaru boczku i mięsa do przerobienia/przejedzenia, dziwnych grzybowych zakupów znalazła swój szczęśliwy finał.
Dzisiaj z młodym u dermatologa spędziłam sporo czasu - miał azotowane jakieś coś na plecach. Chciałam mu tę przyjemność na wakacje zafundować, ale twierdził, że na basen nie będzie chodził bo się wstydzi. Natomiast w gabinecie zmartwił się, że po azotowaniu w przyszły wtorek będzie mógł ten przybytek odwiedzić. I tak duszyczka wpadła na amen.
No i hit sezonu (jak dla mnie). Na matmę miał zrobić z brystolu bryłę. Zamówił za 3 zł , u kolegi. Pani obejrzała, postawiło ocenę i zapytała: "sam zrobiłeś :?: "
Odpowiedź dziecięcia zgadnijcie sami. Napiszę tylko tyle, że teraz ja próbuję coś skleić.
edit -literówki

Bolkowa , udały Ci się dzieciaki :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 15, 2011 22:14 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

dobreeee :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 15, 2011 22:15 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

A,Asiu,jak Ty wstawiasz filmiki to avi czy mpg?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 15, 2011 22:19 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

kociczka39 pisze:dobreeee :ryk:

a mnie pewien wątek rozbawił :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
a wazelina tam jak nie wiem co :mrgreen:
no ,ale jak ktos nie ma czym się zająć w realu ,to szuka se upustu na forum, szkoda mi takich :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 15, 2011 22:20 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

kociczka39 pisze:A,Asiu,jak Ty wstawiasz filmiki to avi czy mpg?

takie trudne pytanie Asi zadajesz :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Wto mar 15, 2011 22:21 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

trawa11 pisze:

no ,ale jak ktos nie ma czym się zająć w realu ,to szuka se upustu na forum, szkoda mi takich :mrgreen:

Podziel się namiarami na PW.
Ja zaś zaglądam na wątek sado-masochistyczny i dziwię się, że ludziom się chce.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Wto mar 15, 2011 22:23 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony,czyli klub bezłapków:))

Bolkowa pisze:
trawa11 pisze:

Podziel się namiarami na PW.
Ja zaś zaglądam na wątek sado-masochistyczny i dziwię się, że ludziom się chce.

zaraz Ci wyślę , tu lepiej nie, bo zaraz dziwnym trafem coniektórzy tu trafią :mrgreen:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]