Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PUCIA pisze:Kurcze, nie wiem czemu mi się nie wyświetla w wiadomościach, że jest nowy wpisik od sióstr na forum???
kotka doroty pisze:8O![]()
![]()
No żesz Ty,no![]()
I co teraz![]()
![]()
A inne środki lokomocji
jasdor pisze:Sobie myślę, co tak cicho. Wchodze do kibelka, a tam Mala zapracowana na maksa, wyjmuje łapą przez dziurę (co sie wkłada rurę) wszystkie paprochy z odkurzacza![]()
psiama pisze:Felernie z tym pkp, współczuję ...![]()
Za to jadorowa mała wyciągająca kłaki z odkurzacza mnie rozwaliłaŻe o zapatrzeniu pielęgniarza w niewymowną nie wspomnę
jasdor pisze:jasdor pisze:Sobie myślę, co tak cicho. Wchodze do kibelka, a tam Mala zapracowana na maksa, wyjmuje łapą przez dziurę (co sie wkłada rurę) wszystkie paprochy z odkurzacza
psiama pisze:Felernie z tym pkp, współczuję ...![]()
Za to jadorowa mała wyciągająca kłaki z odkurzacza mnie rozwaliłaŻe o zapatrzeniu pielęgniarza w niewymowną nie wspomnę
Dodam jeszcze, że to było działanie zbiorowe, gdyż Mała skacze na klamkę - drzwi puszczają. Woła Kośkę, bo nie umie sama drzwi do siebie otwierać, a Kośka umie, Mała na klapie od kibla zarobiona po pachy (dosłownie łapa wsadzona po pachę) a Kośka pod odkurzaczem odbierała to wygrzebane i roznosiła po posadzce.
Widok był boski, nawet im nie przeszkadzałam, tylko szkoda, że nie dało się zrobić zdjęcia.
U mnie raz do wanny z wodą wystarczył, ale teraz za to moczu do badania nie mogę pobrać, gdyż podstawiana pusta nowa kuweta nie zdaje egzaminu. Kośka cały czas odmawia wyprodukowania do niej choć kropli moczuPomysłów innych nie mam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości