PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 8:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Tak czy siak - będziesz stosunkowo niezła :wink:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto mar 15, 2011 8:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A stosunki są ważne, więc wszystko gra :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Wto mar 15, 2011 8:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Och jędze :mrgreen:
Powinnyście napisac Będziesz piękna!!!! :mrgreen:

Na szczęście mam zaufanie do owego fryzjera i wiem że,fuszerki nie odstawi 8) zastanawiam się nad jedną fryzurką ale muszę ją skonsultowac z fryzjerem 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto mar 15, 2011 8:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Myślisz: Lenin - mówisz: Partia ;-)
Mówisz: stosunkowo - myślisz: Piękna :-)
Nie, skopałam: Myślisz: Lenin a w domyśle: Partia :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto mar 15, 2011 9:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ajtam marudzisz :mrgreen:

No niech Ci będzie że,się zastanawiam,no :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto mar 15, 2011 10:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Z góry przepraszam, ale muszę....

K...a p...a m..ć... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :crying:
pi...one pkp... ;-(
skasowali jedyny pociąg, którym mogłam dojechać do pracy, i jedyny, którym mogłam wrócić... Jakby 1.5h w jedną stronę to było mało.... ;-( :[

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto mar 15, 2011 10:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

8O 8O 8O
No żesz Ty,no :evil:
I co teraz :?: :evil:
A inne środki lokomocji :?:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto mar 15, 2011 10:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

PUCIA pisze:Kurcze, nie wiem czemu mi się nie wyświetla w wiadomościach, że jest nowy wpisik od sióstr na forum??? :evil:

już wiem.

A Pucia nadal sika i teraz już nie tylko do wanny. Na blat kuchenny i podłogę, a nawet ścianę. Moja maxyma życiowa zawsze się sprawdza - nie ma tego złego...- zlapałam mocz do badania. :ryk:

PUCIA

Od: Nie sty 23, 2011 20:57

Post » Wto mar 15, 2011 10:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

kotka doroty pisze:8O 8O 8O
No żesz Ty,no :evil:
I co teraz :?: :evil:
A inne środki lokomocji :?:

pociąg, gdzie ludzie czasem stoją na korytarzu bo nie ma gdzie siedzieć, bo mało osób nim jeździ.... :[
Może się dogadam z szefem na inne godziny.... Nie wiem....
Autobus odpada, auto to o ok 500zł miesięcznie więcej, i 2h za kierownicą dziennie... Szlag by to k...a trafił :twisted:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto mar 15, 2011 11:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Felernie z tym pkp, współczuję ... :roll:

Za to jadorowa mała wyciągająca kłaki z odkurzacza mnie rozwaliła :mrgreen: Że o zapatrzeniu pielęgniarza w niewymowną nie wspomnę :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto mar 15, 2011 17:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jasdor pisze:Sobie myślę, co tak cicho. Wchodze do kibelka, a tam Mala zapracowana na maksa, wyjmuje łapą przez dziurę (co sie wkłada rurę) wszystkie paprochy z odkurzacza 8O :ryk:

psiama pisze:Felernie z tym pkp, współczuję ... :roll:

Za to jadorowa mała wyciągająca kłaki z odkurzacza mnie rozwaliła :mrgreen: Że o zapatrzeniu pielęgniarza w niewymowną nie wspomnę :twisted:

Dodam jeszcze, że to było działanie zbiorowe, gdyż Mała skacze na klamkę - drzwi puszczają. Woła Kośkę, bo nie umie sama drzwi do siebie otwierać, a Kośka umie, Mała na klapie od kibla zarobiona po pachy (dosłownie łapa wsadzona po pachę) a Kośka pod odkurzaczem odbierała to wygrzebane i roznosiła po posadzce.
Widok był boski, nawet im nie przeszkadzałam, tylko szkoda, że nie dało się zrobić zdjęcia.

U mnie raz do wanny z wodą wystarczył, ale teraz za to moczu do badania nie mogę pobrać, gdyż podstawiana pusta nowa kuweta nie zdaje egzaminu. Kośka cały czas odmawia wyprodukowania do niej choć kropli moczu :evil: Pomysłów innych nie mam.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto mar 15, 2011 18:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dziewczyny ,macie pomysł na bazarek?
Jakie fanty najlepiej by "szły"?
Muszę wysterylizować kocicę osiedlową (od karmiciela) i chciałabym sobie finansowo pomóc.A nie mam weny,ani talentu :(
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto mar 15, 2011 19:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Z moich bazarkowych obserwacji wynika, że najlepiej zawsze idą ciuchy, torebki i biżuteria oraz książki i gadżety dla kotów i do domu :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 15, 2011 19:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jasdor pisze:
jasdor pisze:Sobie myślę, co tak cicho. Wchodze do kibelka, a tam Mala zapracowana na maksa, wyjmuje łapą przez dziurę (co sie wkłada rurę) wszystkie paprochy z odkurzacza 8O :ryk:

psiama pisze:Felernie z tym pkp, współczuję ... :roll:

Dodam jeszcze, że to było działanie zbiorowe, gdyż Mała skacze na klamkę - drzwi puszczają. Woła Kośkę, bo nie umie sama drzwi do siebie otwierać, a Kośka umie, Mała na klapie od kibla zarobiona po pachy (dosłownie łapa wsadzona po pachę) a Kośka pod odkurzaczem odbierała to wygrzebane i roznosiła po posadzce.
Widok był boski, nawet im nie przeszkadzałam, tylko szkoda, że nie dało się zrobić zdjęcia.

U mnie raz do wanny z wodą wystarczył, ale teraz za to moczu do badania nie mogę pobrać, gdyż podstawiana pusta nowa kuweta nie zdaje egzaminu. Kośka cały czas odmawia wyprodukowania do niej choć kropli moczu :evil: Pomysłów innych nie mam.

jasdorku kochany

Catrine Żwirek do pobierania moczu perełki 500ml

"Specjalistyczny żwirek Catrine służący do poboru moczu w celu oddania go do analizy u weterynarza.

Żwirek stworzono z drobnych perełek z tworzywa sztucznego, które nie wchłaniają moczu. Dzięki czemu kiedy kot załatwi się w kuwecie, mocz pozostanie na jej dnie.
Przy pomocy specjalnej pipetki, którą otrzymujemy w komplecie ze żwirkiem możemy pobrać mocz w celu przeprowadzenia specjalistycznych badań u weterynarza.

Dzięki drobnej fakturze, przypominającej żwirek silikonowy typu "perełki" - łatwiej jest nakłonić kota do załatwienia się w kuwecie. "
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto mar 15, 2011 20:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Jak tam mamajo? Ulepiłaś bazarek? Ja mam kupkę fantów i żadnej mocy, żeby zrobić bazarek dalej :roll:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]