Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:witaj Aniu,Trojko i wilku
KaleidoStar pisze:dziewczynie nie udało się dziś do kociastych podjechać, ale czekamy do konca tygodnia i wtedy działamy
Szalony Kot pisze:Czasem są kubraczki, zależy jaka sterylka.
Zajrzyjcie do mnie, co? viewtopic.php?f=1&t=125443&p=7228173
jozefina1970 pisze:Mru nie miała kubraka, chociaż ja się upierała ale wet powiedziała, że nie trzeba. A jak się na drugi dzień uparłam i wbiłam ją w kubrak to tak rzeźbiła, że kubrak po pół godzinie leżał elegancko zdjęty z zawiązanymi troczkami na podłodze. To latała bez niczego - z tym, ze ja miałam tydzień L4 na niąto znaczy urlop wzięłam
KaleidoStar pisze:dziewczynie nie udało się dziś do kociastych podjechać, ale czekamy do konca tygodnia i wtedy działamy
![]()
Pozdrów Wilka
Ja dojrzewam![]()
Rozmawiałam z koleżankami - każda myśli (jedna już ma jeden) i może coś z tego faktycznie wyjdzie![]()
KaleidoStar pisze:Ano nie jest, a że przez caly rok był spokoj, to czekałam do marca (oczywiście akurat musiała się rozwrzeszczeć..ale już jej przeszło )
KaleidoStar pisze:A tatuowanie możesz połączyć z urlopem w kurorcie, jakby coChociaż o opalaniu i kąpielach można na jakiś czas zapomnieć bo dziaraniu, niestety...
KaleidoStar pisze:Co do opalania- Maciek (tatuażysta) byl zachwycony moją karnacją - na jasnej ładniej wygląda tatuaż
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 57 gości