PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 23:42 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Spoko Arcana, za miejscówki masz jak w banku!

I na pomnik Cię należy wstawić za to jeżdżenie wte i wewte!
Przydałby Ci się ktoś w rodzinie z pkp, byś miała bilet darmowy. Może jakiś TŻ? :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon mar 14, 2011 23:47 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Ten mój bilet do Olsztyna pksem to jakieś 50-60 złotych.
A z tymi biletami weekendowymi to nie jest tak różowo z tego co pamiętam :/ Bo tam są jakieś warunki typu rezerwacja wcześniej + jeśli są miejsca + nie na wszystkie korporacje (to zdaje się jest na IC tylko)
Podskoczę w środę na centralny, to dopytam co i jak, ok?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 14, 2011 23:54 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

W wte i wewte, Szalony?
Na pkp skakać chyba nie musisz, bo Arcana ma t wszystko obcykane jak nie wiem.
Ale może się wypowie.

Carmen201

Post » Wto mar 15, 2011 0:19 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Ale jaki mamy problem?
Pisalam, ze bylam juz w tym roku nie raz w Katowicach, Poznaniu czy Lodzi, tak? No! Teraz tez sie uda. :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto mar 15, 2011 0:37 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Nie mamy problemu, Arcana.
Tylko chyba Ty masz adhd z tym jeżdżeniem :mrgreen:
Gdzie byś chciała teraz pojechać? Do Suwałk Ci wycieczkę załatwić? :mrgreen:

Wszystko będzie ładnie zorganizowane, obiecuję Wam, ja tu robię notatki, wszystko zapisuję, później wydrukuję (mogę też rozdać :) Ja mam "organizacyjna" na drugie. Jeśli nic nieprzewidzianego się nie zdarzy to wszystko damy radę.
Ale więcej Kota na 1 raz nie bierzemy choćby mi tu nie wiem jakie domki przyszły.
Na następny raz!

Carmen201

Post » Wto mar 15, 2011 0:57 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Mam pare miejsc w Polsce, gdzie chetnie pojade, jak stawiasz wycieczke. Moze byc bez kota :ok:

Arcana

Post » Wto mar 15, 2011 1:01 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Eeeeeee, bez Kotecka to nie wycieczka.

Idę odpisywać na te milion maili, co to je nadal dostaję.
I oby tak zostało!

Carmen201

Post » Wto mar 15, 2011 8:05 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Magis pisze:najlepiej sprawdzić u źródła czyli na PKP ;)

http://www.przewozyregionalne.pl/aktualne-oferty,s,0,3060.html

Zanim wsiadziesz do pociagu, upewnij sie, ze masz wazny bilet ;)
Przewozy Regionalne to nie PKP.

Arcana

Post » Wto mar 15, 2011 8:32 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Witajcie,
A propos tego Rembertowa do sprawdzenia to domek dwojga starszych osób, pan jest wojskowym i jest już w domu nas emeryturze a żona to nauczycielka. Nazwisko też inne. Jakby co to czekam na info :D

Powodzenia i wszystkiego dobrego dla Kociastych i ich Aniołów Stróżów :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Wto mar 15, 2011 9:39 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Carmen201 pisze:I jeszcze: Sabinka jednak pojedzie w piątek zrobić te spotkania przedadopcyjne (Arcana, WIELKIE DZIĘKI ZA CHĘCI, jesteś niesamowita i chyba działasz na jakieś baterie, bo tyyyle masz energii :) Będzie potrzebowała na to 50 zł bo jest w mocno skomplikowanej sytuacji finansowej plus ma operację oczu u swojego Kicia.. Wszyscy się zgodzą jakby coś?

Jeśli chodzi o chemię, która byłaby do kupienia:
1. proszek do prania - sporo, 1 duuuży do koloru plus może mniejszy do białego?
2. płyny do podłogi - sporo, ze 3 ajaxy
3. płyny do szyb - ze 3 ?
4. mleczka do czyszczenia - ze 2 ?
5. płyny do garów - ze 3 ?
6. jakiś zajzajer typu domestos - ze 2

Słuchajcie, skoro Beata będzie jechała autem, to może, jeśli oczywiście zechce i znajdzie czas, ona by zrobiła te zakupy? Może jej przelej Magis kasę? Bo Asia to tego nie dotacha z Otwocka..Starczy kasy z tego 2 bazarku?

Tak jak się wcześniej oferowałam zakupy mogę zrobić. Nawet wczoraj na ten temat mailowałam z Asią (Krufką) :). Jak już mam listę to jest ok bo sama nie wiedziałabym co jest potrzebne. Co do kasy to może, żeby nie robić przelewów w jedną i drugą stronę to skoro mają to być zakupy ~120 zł to ja teraz zapłacę ze swoich a w sobotę rozliczę się z Asią z bazarku ciuchowego?? Jeszcze Asia coś pisała o jakiś konserwach - to potrzebne czy tylko chemia?? W razie czego Carmen będę do Ciebie dzwonić ze sklepu jak będę miała jakiś problem :mrgreen: . Na razie jestem uziemiona w domu przez chorobę, ale tak koło piątku się wybiorę. Może uda mi się mojego TŻ wyciągnąć do makro co by taniej wyszło.
Ostatnio edytowano Wto mar 15, 2011 9:44 przez Beatta_82, łącznie edytowano 1 raz

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Wto mar 15, 2011 9:44 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Magis pisze:
Kolejny bazarek Jubiler w przygotowaniu więc coś się pewnie jeszcze pojawi w sensie kasy.
TŻ już zmolestowany rysuje kotsona na kartkę świąteczną także pomysły na bazarki jeszcze mam.

Jak będziesz robić te kartki? Potrzebujesz jakiś ozdobnych papierów na nie?? Jeśli tak to napisz jakie masz preferencje kartkowe i podaj adres do wysyłki to przygotuję paczkę :lol:

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Wto mar 15, 2011 9:45 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Dziewczyny, jak byłyśmy ostatnio, to Pani Basia nie chciała przyjąć nic dla siebie, mówiła, że ma co jeść. Jeśli zgłasza chemię, to chemia, nie chciałabym jej zakłopotać.
Sprawdzimy na miejscu może co z jedzeniem i jeśli będzie problem - sklep jest w odległości kilku km, dobra?

Carmen201

Post » Wto mar 15, 2011 10:11 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Jubiler od wczoraj już na bazarku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=125393&p=7222956#p7222956

ok, to zróbmy (zróbcie ;) ) zakupy chemiczne a na miejscu zobaczycie jak się sprawy mają.

I jeszcze prośba do wszystkich odwiedzających ten wątek: każdy ma jakieś rzeczy w domu, które są "pełnosprawne", ale z jakiś przyczyn niewykorzystywane przez nas. Takie przedmioty (płyty, książki, biżu etc) można śmiało wystawić na bazarku, żeby zarabiały pieniądze dla Pani Basi i zwierzastych. Jak ktoś nie ma czasu to ja poproszę o paczkę do mnie, sfotografuję, skataloguję i wystawię a po zakończeniu zajmę się wysyłką :) Warto też poinformować znajomych i znajomych znajomych :) Każdy ma jakieś rzeczy które są mu zbędne a inną osobę ucieszą. W kupie siła :mrgreen:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Wto mar 15, 2011 11:56 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNA PRZEDADOPCYJNA W ŁODZI!

KrufkaMała pisze:Dziewczyny ja mam transporter sztuk 1 rozmiar L Zolux tylko to nie jest taki plastikowy. Myślę że na upartego 2 małe kotki by się zmieściły, ale nie mam doświadczenia. Muszczę jeszcze jakoś obczyścić ten transporter na drogę, bo ciągle jest w nim "zapach" Miszczowego niezadowolenia podróżą. Prałam i szorowałam go już 2 razy, może kupię to urine off? Próbowałyście? Muszę kupić drugi transporter dla Czułka ale to chyba przyszły miesiąc :/ ooo jeszcze jednego mam pomysła może brat pożyczy transporter on ma taki plastikowy dość duży, zapytam.

Polecam vitopar pięknie niweluje zapachy niezadowolonych kotów i nie tylko :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

[poprzednia][następna]