I na pomnik Cię należy wstawić za to jeżdżenie wte i wewte!
Przydałby Ci się ktoś w rodzinie z pkp, byś miała bilet darmowy. Może jakiś TŻ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magis pisze:najlepiej sprawdzić u źródła czyli na PKP
http://www.przewozyregionalne.pl/aktualne-oferty,s,0,3060.html
Carmen201 pisze:I jeszcze: Sabinka jednak pojedzie w piątek zrobić te spotkania przedadopcyjne (Arcana, WIELKIE DZIĘKI ZA CHĘCI, jesteś niesamowita i chyba działasz na jakieś baterie, bo tyyyle masz energiiBędzie potrzebowała na to 50 zł bo jest w mocno skomplikowanej sytuacji finansowej plus ma operację oczu u swojego Kicia.. Wszyscy się zgodzą jakby coś?
Jeśli chodzi o chemię, która byłaby do kupienia:
1. proszek do prania - sporo, 1 duuuży do koloru plus może mniejszy do białego?
2. płyny do podłogi - sporo, ze 3 ajaxy
3. płyny do szyb - ze 3 ?
4. mleczka do czyszczenia - ze 2 ?
5. płyny do garów - ze 3 ?
6. jakiś zajzajer typu domestos - ze 2
Słuchajcie, skoro Beata będzie jechała autem, to może, jeśli oczywiście zechce i znajdzie czas, ona by zrobiła te zakupy? Może jej przelej Magis kasę? Bo Asia to tego nie dotacha z Otwocka..Starczy kasy z tego 2 bazarku?
Magis pisze:
Kolejny bazarek Jubiler w przygotowaniu więc coś się pewnie jeszcze pojawi w sensie kasy.
TŻ już zmolestowany rysuje kotsona na kartkę świąteczną także pomysły na bazarki jeszcze mam.
KrufkaMała pisze:Dziewczyny ja mam transporter sztuk 1 rozmiar L Zolux tylko to nie jest taki plastikowy. Myślę że na upartego 2 małe kotki by się zmieściły, ale nie mam doświadczenia. Muszczę jeszcze jakoś obczyścić ten transporter na drogę, bo ciągle jest w nim "zapach" Miszczowego niezadowolenia podróżą. Prałam i szorowałam go już 2 razy, może kupię to urine off? Próbowałyście? Muszę kupić drugi transporter dla Czułka ale to chyba przyszły miesiąc :/ ooo jeszcze jednego mam pomysła może brat pożyczy transporter on ma taki plastikowy dość duży, zapytam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 103 gości