Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 10:46 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ale Inusia zawsze dokuczała nowszym od siebie kiciom, nawet jeśli tylko na tymczas przychodziły.
Duża

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon mar 14, 2011 23:06 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

U mnie też kochają takie łaciate... I proszę się tu nie wyrażać o szanownej Kratuni, ostatecznie każdy ma rozum dla siebie Principessa

:catmilk:

P.S. urabiamy naszego Dużego w kierunku jeszcze jednego kota, bo w naszym nowy domu jest mnóstwo rzeczy nietkniętych kocim pazurem i nie wiem, czy we dwoje damy radę; ale na razie ciężko idzie... A my oboje jesteśmy bardzo porządne koty, ostatnio nawet ten czarny bandyta Duduś zrolował do kuwety całą rolkę papieru toaletowego, taki porządnicki
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon mar 14, 2011 23:32 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu,

zeznaj, jak to sie skonczylo z lapka Duzego.
Ma wszystkie pazurki sprawne?

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto mar 15, 2011 9:18 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Właśnie Ptachu, napisz. I powiedz Dużej, że wątek Ci się kończy, żeby nie zapomniała założyć nowego!
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 15, 2011 9:21 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

bagheera pisze:U mnie też kochają takie łaciate... I proszę się tu nie wyrażać o szanownej Kratuni, ostatecznie każdy ma rozum dla siebie Principessa

P.S. urabiamy naszego Dużego w kierunku jeszcze jednego kota, bo w naszym nowy domu jest mnóstwo rzeczy nietkniętych kocim pazurem i nie wiem, czy we dwoje damy radę; ale na razie ciężko idzie... A my oboje jesteśmy bardzo porządne koty, ostatnio nawet ten czarny bandyta Duduś zrolował do kuwety całą rolkę papieru toaletowego, taki porządnicki

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Post » Wto mar 15, 2011 12:39 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

bagheera pisze:U mnie też kochają takie łaciate... I proszę się tu nie wyrażać o szanownej Kratuni, ostatecznie każdy ma rozum dla siebie Principessa

Duża coś zorganizuje :twisted:
Mamy bardzo fajne pingwinki :D

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto mar 15, 2011 12:43 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Bry wszystkim,
Ta nowa jest nie do wytrzymania, lizus okropny, ciągle by wisiała na Dużej albo na Dużym, no takiego kota to jeszcze nie mieliśmy, dopchać się do Dużych przez nią nie można.
Ze zdenerwowania leże sobie na wersalce i oddaję się mojemu ulubionemu zajęciu, łapaniu przechodzących kotów za ogony.

Dolly ten wystrzyżony pudel ma się lepiej, nasza doc powiedziała, że brodawczak się zmniejszył trochę, za dwa tygodnie koniec kuracji sterydem, badamy znów krew i dziewczyna idzie pod nóż

A to koty na działkach, którymi Duża musi się zająć, trzeba je na początek wysterylizować, bo tam większość to kotki, ale niestety nie ma w tym roku stery lek miejskich i Duża się bardzo martwi skąd wziąć pieniądze na sterylki tego stada.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Te koty ze zdjęć są oswojone lub prawie oswojone, Dużej się marzy znalezienie domu dla nich, ale na razie u nas za Cisno aby je wziąć na tymczas.
Może ktoś chce taka piękna dziewczynę na tymczas, albo na stałe.

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Wto mar 15, 2011 12:44 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Dorota pisze:Ptachu,

zeznaj, jak to sie skonczylo z lapka Duzego.
Ma wszystkie pazurki sprawne?

Mru

Mru,
Duży w poniedziałek idzie na zmianę opatrunku i sprawdzą mu dwa teraz usztywnione palce, czy będzie nimi mógł ruszać, jak na razie Duży się wkurza, bo wymiana kontaktu jedną ręką zajęła mu pół dnia :twisted:

Ptachu informujący

iwcia

Post » Wto mar 15, 2011 13:28 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

O, niedługo seteczka!
Inka

MaryLux

Post » Wto mar 15, 2011 15:42 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Mru,
Duży w poniedziałek idzie na zmianę opatrunku i sprawdzą mu dwa teraz usztywnione palce, czy będzie nimi mógł ruszać, jak na razie Duży się wkurza, bo wymiana kontaktu jedną ręką zajęła mu pół dnia :twisted:
Ptachu informujący

Musiał ten kontakt wymieniać? U nas, jak coś się zepsuje, to jest zepsute.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 15, 2011 16:12 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:
Ptachu informujący

Fasolka

U mnie wylacznik swiatla wisi malowniczo na scianie :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Wto mar 15, 2011 17:16 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

A u nas jest świeżo po remoncie i można świetnie ślizgać się na czterech łapach na lakierowanym parkiecie. To znaczy ja się nie ślizgam, ja chodzę dystyngowanie, ale ten bandyta Duduś owszem. Za to Duzi jak się wzięli za wieszanie obrazków to wysadzili kuchenkę elektryczną... :strach:
Principessa

Za pazurki Dużego trzymamy kciuki!
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto mar 15, 2011 17:38 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

bagheera pisze: A u nas jest świeżo po remoncie i można świetnie ślizgać się na czterech łapach na lakierowanym parkiecie. To znaczy ja się nie ślizgam, ja chodzę dystyngowanie, ale ten bandyta Duduś owszem. Za to Duzi jak się wzięli za wieszanie obrazków to wysadzili kuchenkę elektryczną... :strach:
Principessa

Za pazurki Dużego trzymamy kciuki!

Lakierowany parkiet? :oops: :oops: :oops: :oops:
Ja wiem, jak sie lakieruje :oops: :oops: :oops:

Zdolni Duzi! :lol:

Mru niewinny

Dorota

Post » Wto mar 15, 2011 18:40 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Kuchenkę elektryczną, tylko? Mój Duży jak się bierze do takich prac to potrafi cały pion pozbawić prądu.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Wto mar 15, 2011 20:21 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:
Ptachu informujący

Fasolka

Rewelacyjne podejście Fasolko! :ok:
Chociaż u mojej Dużej by nie przeszło. Strasznie się wkurza i krzyczy na Dużego jak coś się popsuje, a On nie naprawia od razu :roll:

Ogryzek

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]