Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:U mnie też kochają takie łaciate... I proszę się tu nie wyrażać o szanownej Kratuni, ostatecznie każdy ma rozum dla siebie Principessa
![]()
P.S. urabiamy naszego Dużego w kierunku jeszcze jednego kota, bo w naszym nowy domu jest mnóstwo rzeczy nietkniętych kocim pazurem i nie wiem, czy we dwoje damy radę; ale na razie ciężko idzie... A my oboje jesteśmy bardzo porządne koty, ostatnio nawet ten czarny bandyta Duduś zrolował do kuwety całą rolkę papieru toaletowego, taki porządnicki
bagheera pisze:U mnie też kochają takie łaciate... I proszę się tu nie wyrażać o szanownej Kratuni, ostatecznie każdy ma rozum dla siebie Principessa
![]()
P.S. urabiamy naszego Dużego w kierunku jeszcze jednego kota, bo w naszym nowy domu jest mnóstwo rzeczy nietkniętych kocim pazurem i nie wiem, czy we dwoje damy radę; ale na razie ciężko idzie... A my oboje jesteśmy bardzo porządne koty, ostatnio nawet ten czarny bandyta Duduś zrolował do kuwety całą rolkę papieru toaletowego, taki porządnicki
Dorota pisze:Ptachu,
zeznaj, jak to sie skonczylo z lapka Duzego.
Ma wszystkie pazurki sprawne?
Mru
iwcia pisze:Mru,
Duży w poniedziałek idzie na zmianę opatrunku i sprawdzą mu dwa teraz usztywnione palce, czy będzie nimi mógł ruszać, jak na razie Duży się wkurza, bo wymiana kontaktu jedną ręką zajęła mu pół dnia![]()
Ptachu informujący
MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:Mru,
Duży w poniedziałek idzie na zmianę opatrunku i sprawdzą mu dwa teraz usztywnione palce, czy będzie nimi mógł ruszać, jak na razie Duży się wkurza, bo wymiana kontaktu jedną ręką zajęła mu pół dnia![]()
Ptachu informujący
Musiał ten kontakt wymieniać? U nas, jak coś się zepsuje, to jest zepsute.
Fasolka
bagheera pisze: A u nas jest świeżo po remoncie i można świetnie ślizgać się na czterech łapach na lakierowanym parkiecie. To znaczy ja się nie ślizgam, ja chodzę dystyngowanie, ale ten bandyta Duduś owszem. Za to Duzi jak się wzięli za wieszanie obrazków to wysadzili kuchenkę elektryczną...![]()
Principessa
Za pazurki Dużego trzymamy kciuki!
MalgWroclaw pisze:iwcia pisze:Mru,
Ptachu informujący
Musiał ten kontakt wymieniać? U nas, jak coś się zepsuje, to jest zepsute.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jozefina1970, Wojtek, zuza i 29 gości