Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 16:01 Re: Kicie u Smarti 3 -TRISIA jedzie do domku !!!

Dziewczyny,zadzwoniła fajna pani o Melcię.
Melcia miałaby królika,rybki,dziecko 5-letnie-podobno świadome i kochające zwierzęta.
Miałaby też pieska labradorka.
Byłaby koteczką niewychodzącą w domku z ogródkiem w Jankach.
Pani od zawsze miała zwierzęta,niestety kotek którego pani miała zginął tragicznie przejechany przez rodzinę dwa tygodnie temu.
(podobno wpadł nagle pod koła).
dlatego Melcia byłaby absolutnie niewychodząca.

Mam dylemat-pani b.miła,świadoma,konkretna-słychać że b. kocha zwierzęta,tak jak ja od dziecka miała dom pełen zwierząt.
Ja,do znudzenia,jak świrnięta, powtarzam przyjeżdżającym do mnie żeby uważali czy nie ma kicia pod samochodem-widać pani o tym nie pomyślała i zdarzyła się tragedia-każdemu zawsze może się zdarzyć coś nie przewidzianego i myślę że z tego powodu nie powinnam pani skreslać.
Uważam że należy odbyć u Pani wizytę i sprawdzić jak pani ma zamiar na przyszłość uniknąć takich sytuacji-jak myślicie?

w zw.z tym poszukują kogoś kto miałby możliwość i ochotę odwiedzić Panią na wizytę przedadopcyjną..
od jutra do niedzieli pani jest w domu od rana do godz.12-tej a potem dopiero o 21.30.-potem ma urlop i chciałaby już od pocz.urlopu mieć kicię.

proszę o pomoc :D

sms od Dużej Trisi-"Trisia powoli się oswaja,daje się głaskać,śpi ze mną na jednym łóżku,niestety je niewiele zarówno mokrej i suchej karmy."

Ale Trisia zawsze była niejadkiem :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 14, 2011 16:30 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

.she. pisze:'dzieci' dostały nowy mebel:
Obrazek
;-)

Poznajecie te cudeńka??
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon mar 14, 2011 17:50 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Szalony Kot pisze:Wreszcie dobry dom o Melcię!
Super, tylko szkoda, że to tak daleko od wszelkiej cywilizacji :mrgreen:

no no SzK - toż to blisko mnie :evil:

Na fotce Vea i Takeshi?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon mar 14, 2011 17:54 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

EdytaB_a pisze:

no no SzK - toż to blisko mnie :evil:

Na fotce Vea i Takeshi?

To co, jedziemy razem? :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 14, 2011 18:06 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Pojechała bym tylko te godziny...ja w pracy jestem
Chyba , że na nocne reflektujesz :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon mar 14, 2011 18:15 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Ej, ej, ja mieszkam w okolicach tego końca świata i zaświadczam, że tu nie całkiem dzika dzicz. :mrgreen: :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pon mar 14, 2011 18:17 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Smarti, a kiedy miałaby ta wizyta się odbyć :?: Potencjalnie mogłabym się wybrać bez problemu. Tylko na 100% będę wiedziała jutro (sorry, że tak mało konkretnie :oops: )
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Pon mar 14, 2011 19:13 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Hmmm też jestem mocno przewrażliwiona na takim punkcie natomiast wydaje mi się, że Pani i tak swoje przeżyła więc dało jej to sporo do myślenia (mi by dało)
A poza tym wierzę, że Smarti ma nosa i czuja i wszystko okaże się na "tak" dla Melci i jej ewentualnych przyszłych Dużych :) a nawet jeśli nie dla Dużych to dla Melci na pewno :ok:
Trzymam kciuki :1luvu:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon mar 14, 2011 21:45 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

spoko-byle w tym tygodniu aby Melcia-jeśli miałaby jechać -to pojechała przed pani urlopem czyli w weekend.
czyli czekamy na twoją decyzję-Mruśkowo :D

smarti

Post » Pon mar 14, 2011 22:04 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Pojawiła się kolejna część bez informacji, zaznaczam sobie, jutro doczytam w poszukiwaniu wieści o Carlito :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon mar 14, 2011 23:14 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

gosiaa pisze:Pojawiła się kolejna część bez informacji, zaznaczam sobie, jutro doczytam w poszukiwaniu wieści o Carlito :)

Carlito ma się dobrze :mrgreen:

Oooo, Mruśkowo do dzieła :ok: :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 14, 2011 23:33 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

No to za wizytę :ok: :ok:
A taki mebel swoim sprawię jak będą grzeczne ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 15, 2011 9:03 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Gibutkowa pisze:A taki mebel swoim sprawię jak będą grzeczne ;)

Bluźnisz Gibutku :D - koty są zawsze grzeczne :lol:

Dżem dobry wszystkim.

Mruśkowo

Post » Wto mar 15, 2011 10:31 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Doczytałam, cieszę się że wyniki Carlito się nie pogarszają a nawet się troszkę poprawiły, dobrze że ma apetyt.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]