Moderator: Estraven

Gratulacje jeszcze razKicorek pisze:W sobotę Hestia zdobyła kolejny certyfikat CAPS, NOM BIS oraz BIS, a Chico ostatni certyfikat CAP uzyskując tytuł premiora![]()
Buu a ja tak mocno trzymałamKicorek pisze:W niedzielę kciuki ciotek straciły moc
Chico się podobał, ale nie dostał certyfikatu, bo zdaniem sędziego był zbyt żółty(a już całkiem ładnie udało się go doprać
)
O dokąd się wybieraszKicorek pisze:Zatem za miesiąc muszę jechać wystawiać wnuka![]()
Dołączacie do wyprawy mutantówKicorek pisze:A Hestia będzie miała przerwę. Musimy gdzieś pojechać za granicę, choć na jeden dzień.
To faktycznie jakoś tak nie bardzoKicorek pisze:Show białych kotów wcale mi się nie podobał. A dlaczego? Bo żaden z nominowanych kotów nic nie dostał, nawet marnej rozetki. Chyba tylko ten jedyny, który wygrał całość, coś dostał na pamiątkę, ale nie jestem pewna
Po udziale w tym show nie ma najmniejszego śladu, jakby go nie było.
DobranocKicorek pisze:No i tyle krótkiej relacji, idę spać.
Do Kościanaewkaa pisze:O dokąd się wybieraszKicorek pisze:Zatem za miesiąc muszę jechać wystawiać wnuka![]()
![]()
Mutanty chyba nie będą wracać od razu po wystawie, a ja 2 maja nie dostanę urlopu, co najwyżej mogę iść do pracy na popołudnieewkaa pisze:Dołączacie do wyprawy mutantówKicorek pisze:A Hestia będzie miała przerwę. Musimy gdzieś pojechać za granicę, choć na jeden dzień.
DoczytałamKicorek pisze:Edytowałam poprzedni post, bo musiałam jeszcze ponarzekać
Widziałam zdjęcia w wątku wystawowym - koszmarnie naćkaneKicorek pisze:Niestety Wrocław nie zapisze się w mej wdzięcznej pamięci jako miejsce przyjazne dla kotów, wystawców i zwiedzających.
Ale Ci fajnieKicorek pisze:Do Kościanaewkaa pisze:O dokąd się wybieraszKicorek pisze:Zatem za miesiąc muszę jechać wystawiać wnuka![]()
![]()
![]()
A to nie wiem, trzeba się u źródła dowiedziećKicorek pisze:Mutanty chyba nie będą wracać od razu po wystawie, a ja 2 maja nie dostanę urlopu, co najwyżej mogę iść do pracy na popołudnieewkaa pisze:Dołączacie do wyprawy mutantów
Fri pisze:co to znaczy - zażółty...?
Kicorek pisze:Mutanty chyba nie będą wracać od razu po wystawie, a ja 2 maja nie dostanę urlopu, co najwyżej mogę iść do pracy na popołudnie
Fri pisze:co to znaczy - zażółty...?
Z pewnościąFri pisze:się chłopak pewnie doczekać nie może...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości