Może Blusikowi coś dolega? Zakłaczyć się mógł na przykład...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:I nic nie powiedziałaś, zła kobieto!![]()
Może Blusikowi coś dolega? Zakłaczyć się mógł na przykład...
Asia_Siunia pisze:Migrenka...oj nie zazdroszczę i powspółczuję bo od zeszłego lata i mnie dopadł odziedziczony po kądzieli "globus". Mnie pomaga na razie jedynie Solpadeine - tylko wersja w połykalnych drażetach bo te rozpuszczane to ja niestety szybciej zwrócę niż wypiję...
Fri pisze:Gisma ma dzisiaj Dzień Miłosny
wlazła za mną do łaziebni i w czasie gdy pielegnowalam czystość - kąsała mnie w łydkę robiąc ósemki wokół, dziwne zachowanie jak na Gismę, żeby tak sama z siebie podgryzać...?![]()
to Bluesman ma tendencje "warowania przy nodze" - łazi za człowiekiem a gdy ten ustaje - robi kółko wokół nog i ustawia się przy którejś - boczkiem przywierając...
Asia_Siunia pisze:Fri pisze:Gisma ma dzisiaj Dzień Miłosny
wlazła za mną do łaziebni i w czasie gdy pielegnowalam czystość - kąsała mnie w łydkę robiąc ósemki wokół, dziwne zachowanie jak na Gismę, żeby tak sama z siebie podgryzać...?![]()
to Bluesman ma tendencje "warowania przy nodze" - łazi za człowiekiem a gdy ten ustaje - robi kółko wokół nog i ustawia się przy którejś - boczkiem przywierając...
Ja wiedziałam, że z tego będzie miłość![]()
Fri pisze:ale z czego będzie? z Gizmy i łydki??? aleście jasnowicki pokrętne...![]()
szlag mnie dziś trafił... z powodu trzęsienia ziemi w Japonii spadł mój fotoreportaż, a właściwie poszedł tylko w 3/4 nakładu, choć w zapowiadany dzień wcześniej, w numerze magazynowym... zawsze pierwsza leci kultura...nawet kurwamacie się mi już dziś wyczerpały...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1, Wojtek i 1162 gości