w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt mar 11, 2011 17:29 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Grunt, żeby ich nie bolało.

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Pt mar 11, 2011 18:57 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Są jeszcze mniejsze kicie, więc nie martwcie się na zapas :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 11, 2011 19:19 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Plamka jest przepiękna, zakochać się w niej można od samego patrzenia na zdjęcia, ten pyszczek, te oczka ah.... :1luvu:
Rozpływam się!
Czy mogłabym otrzymać na e-mail zdjęcie Plamki w dużych rozmiarach(tzn. bez zmniejszania)? Proszę, proszę, proszę!
Jest taka piękna...:oops:

Jak bym mogła to bym ją do siebie zabrała i bym ją tuliłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :oops: :1luvu:

24102007

Od: Sob lut 12, 2011 21:17

Post » Pt mar 11, 2011 23:55 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Pewnie, ze moge wyslac zdjecia. Poprosze tylko adres mailowy na pw i jutro wysle zdjecia. A tulic mozesz, w koncu dziewczyna szuka domu. Chcesz? :)
jak zwykle brakuje mi polskich znakow...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie mar 13, 2011 10:59 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Dziewczyny po szczepieniach mają się super. Dobrze się czują i imiona chyba im się podobają:)
Mamusia jest mistrzynią wciskania się pod kołdrę w środku nocy. Jako, że ma bardzo chude paluszki pazurki wystają mocno, nawet kiedy są przycięte i straszliwie dlapie jak się pod tą kołdrę wpycha:) Kochana jest z niej mruczusia, dziś rano tak się rozmiziała i rozmruczała, że aż żal było z łóżka wstawać:)

Synuś już nie kicha. Oko jest piękne po nowych kroplach. Już tak nie ropieje, czasem jeszcze jakiś "glutek" z oka poleci ale jest o niebo lepiej.

Co do kotów ze szpitaliku w lecznicy:
Kotka, która była w zaawansowanej ciąży, ta czarna dzika, ciągle jet chora. Mimo, że ewidentnie nie pasuje jej siedzenie w klatce i jest dziki dziks jak nie wiem nie możemy jej jeszcze wypuścić dopóki nie będzie całkiem zdrowa.
Kotka Klara bez ogonka ma się lepiej, jest teraz w DT u mojej znajomej razem ze swoją mamą. Klara już nie ma nadżerek, nie kicha, tylko doleczamy. Obcięty ogonek ok, nic się nie babrze.
Mamusia, która jest z Klarą jest taka na wpół oswojona. W sumie nie kicha, ale jeszcze oko jej ropieje straszliwie. Leczora jest cały czas.
Plamuś- brat Klary ciągle jest w lecznicy, ma biegunkę. Niestety mimo, że nie rzuca się na ludzi itd. jest strasznym panikarzem. Boi się wszystkiego, siedzi cały czas skulony... Zastanawiamy się, czy po leczeniu szukać mu domu, czy może jakiegoś bezpiecznego miejsca typu stajnie, obora, gdzie będzie z dala od człowieka, bo straszliwie się obecnością człowieka stresuje... Zobaczymy.
Kotka, która wygląda jak Fuksik czuje się tak sobie.

To chyba wszystko, jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę:)
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Nie mar 13, 2011 17:07 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Mój Hesus też na człowieka reaguje ucieczką, ale wzięty na ręce mruuuuuczy, a jak kogoś pozna - to i barankuje, i o nogi się owija... przekupywać go trzeba jedzeniem.
Ale na pierwszy rzut oka strachulec i dzikusek.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 13, 2011 18:43 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Tyle, ze u niego nie dziala zuoelnie nic, wszystko sie konczy panika, poplochem... Zobaczymy, poki co tak czy siak jest chory i staramy sie go przyzwyczajac ze czlowiek jest cacy. Znow nie mam polskich znakow...

ifciastu

Post » Pon mar 14, 2011 8:30 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Maluszek biedny, może mu byłoby na wsi lepiej?

24102007

Post » Pon mar 14, 2011 8:33 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Trzymam kciuki za koteczki :ok:

Erin

Post » Pon mar 14, 2011 10:19 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

ja też, a może za zgodą głowy domu przyczynię się do szczęścia kociaków, a przynajmniej jednego z nich :)

24102007

Post » Wto mar 15, 2011 11:40 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

24102007 nie pisałam wczoraj bo czekałam na decyzję Państwa, którzy zadzwonili 4 minuty po wystawieniu ogłoszenia z pytaniem, czy to jeszcze aktualne:)
Państwo mieszkają w Trójmieście, są Plamką zachwyceni. Dom super. Tak więc w sobot Plamka jedzie do nowego domu.
Jak wszystko dobrze pójdzie to Czarna też dziś wyruszy do siebie. No ale jeszcze dziś czeka nas wizyta u weta, bo zauważyłam dziś u niej małą ranę na brzusiu, zobaczymy co to...
Trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic niepokojącego i żeby mała mogła spokojnie dziś wieczorem zamieszkać u siebie.

Za moment wstawię dzisiejsze fotki ferajny:)

ifciastu

Post » Wto mar 15, 2011 11:44 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Kciuki za zdrówko i za domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 15, 2011 11:58 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

No, tylko po dwa ogłoszenia dziewczyny mają wystawione, na allegro i allegratce. No i na facebooku i naszej stronie. To w sumei po 4. A telefony się rozdzwoniły i maile rozpisały:)
Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie po mojej myśli.

Wstawiam dzisiejsze zdjęcia Synusia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czy on nie jest przecudny?
Synuś jest nieziemski. Kiedy się do niego wejdzie od razu zagaduje, mizia się. Kochany kiciuś. Wskakuje na kolana, pieści się. I dziś w dodatku bawił się jak dzieciak. Dosłownie jak dzieciak. Kto by pomyślał, że można mieć tyle frajdy ze wstążeczki wystającej z kalendarza :mrgreen:

ifciastu

Post » Wto mar 15, 2011 12:10 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Jest przepiękny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I widać, że to miziak nieziemski. Ma takie słodkie, ciekawskie oczka i cały pysio taki łagodniutki i kochany :1luvu:
Buziaczki i głaski dla Synusia poproszę :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 15, 2011 12:14 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Cudny czarnulek :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]