KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 16:42 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kropeczka13 pisze:Do Domu Stałego pojechała Mea :)
Obrazek

Super wieści Meuniu samych szczęsliwych dni :ok: :ok: :ok: u nowych Dużych.

A z innych wieści :D :kotek:
ten oto kolegaObrazek ma szanse na stały domek
Dzisiaj była wizyta przedadopcyjna iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. trzymać :ok: :ok: :ok: proszę.
Pani poszła po zakupy.
Na wtorek po południu szukam transportu do Dąbrowy.
Bo zarówno ja jak i nowa Duża nie mamy samochodu, a Alfinek panicznie boi się autobusu.
kto chetny do pomocy :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob mar 12, 2011 18:02 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Trzymamy kciuki za wszystkie kociaste, chore, pooperacyjne, wyleczone wyadoptowane i przedwyadpotowane :D jak najlepszego życia wszystkim :D
Co do psiny w czerwonych szeleczkach, ma lepiej odkąd się nią zainteresowaliśmy. Siedzi sobie tam w środku z tył€, ma legowisko i jedzonko. chybaśmy panu na sumienie wpłynęli, ale uważa że dalej trzeba go monitorować. Jak będziemy na dyżurze to znowu do niej zaglądniemy. Ma też imię, tylko teraz nie pamiętam jakie ;) Dowiem się od mamy i napisze ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Sob mar 12, 2011 19:03 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Jutro do adopcji jedzie Bajtka.Po niedzieli do adopcji jedzie Mojra.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob mar 12, 2011 20:48 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kciuki za Mojrę, Bajtkę i Alfika :ok: :ok: :ok:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob mar 12, 2011 23:03 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kciuki za Mojrę, Bajtkę i Alfika i za wszystkie inne też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 12, 2011 23:14 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

mar_tika pisze:Jutro do adopcji jedzie Bajtka.Po niedzieli do adopcji jedzie Mojra.

Marta dzwoniłam do Ciebie po dzisiejszym dyżurze ale było dość późno, a ja nie zabrałam telefonu na dyzur więc nie dałam rady wcześniej zadzwonić, z adopcją Bajtki musimy się wstrzymać ze dwa trzy dni bo dziś znów oglądałam rankę po sterylce i zaczęło się tam jak na moje nie wprawne oko coś dziać, polałam rankę wodą utlenioną i zaczęło buzować więc ranka do końca nie jest zagojona - rozmawiałam z Jadzią i Wiesiem podjadą jutro z Bajtką do weta na oględziny rankina wszelki wypadek . Najlepiej przesunąc adopcję bo z tego co wiem Pani jest dość przewrażliowna na punkcie sterylizacji - niech ranka posterylkowa wygi się na 100%. Jutro dam znać po wizycie u weta.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 12, 2011 23:33 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Apasz łobuz jeden dalej rządzi na kwarantannie 8O dziś wypuściłam tak na chwilę Bajtkę, Miłkę, Stokrotkę schroniskową żeby sobie dziewczyny pobiegały, Frytka nie chciała wyjść ona najlepiej czuje się w boksie, Mojra też nie była zainteresowana opuszczeniem boksu.
Stokrotka to kicia wysokopienna zaraz wdrapała się na szafę i na boksy, Bajtka też bawiła się fajnie drapała po drapaku, Miłka też zero stersu, ale Apasz chwilę był spokojny a potem zaczął polować na koteczki :(
Alienor zerknji jutro rano jak jedzonko w boksie u Bajtki, zostawiłam jej miseczkę z tuńczykiem w oleju i w drugiej miseczce Ricovery, zobacz czy zjadła ja ją pokarmiłam biorąc na palec jedzonko i jadła - więc jesli mało zjadła zachęć ją do jedzonka - na mój gust i obserwacje poprzez cały tydzień w K.CH. ona mało je dziobie jak mały ptaszek prosze przypilnuj ją jutro i zaobserwuj pod katem jedzonka - jutro zadzwonę do Bony pewnie jej poprzedni właściciel zna dobrze jej jedzonkowe upodobania może w tym tkwi problem :(
Reszta towarzystwa w miarę ok :)
Dorotko zostawiłam w przdsionku do kwarantanny kontenerek który zabrałam z K.CH. w celu wymycia i dezynfekcji - w kontenerku są pudełeczka z jednorazowymi rękawiczkami i opakowania takich jednorazowych ściereczek do przemywania prosze rozlokuj to w K.CH.
Jutro podjadę z moim przyjacielem Rafałkiem do K.CH. w celu wymierzenia okien do założenia porządnych siatek w oknach mam nadzieję że do końca miesiąca uda nam się zainstalować siaty na oknach i będziemy mogły wietrzyć i zostawiać otwarte okna bez żadnych ograniczeń.

terenia1

Post » Nie mar 13, 2011 0:31 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

I kilka zdjęć naszych kociaków Kocio-Chatkowych :D
BAJTKA
Obrazek

terenia1

Post » Nie mar 13, 2011 0:32 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

MOJRA
Obrazek

terenia1

Post » Nie mar 13, 2011 0:33 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

FRYTKA
Obrazek

terenia1

Post » Nie mar 13, 2011 0:35 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

STOKROTKA
Obrazek

terenia1

Post » Nie mar 13, 2011 0:37 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

APASZ
Obrazek

terenia1

Post » Nie mar 13, 2011 13:04 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Dorota Wojciechowska pisze:
Kropeczka13 pisze:Do Domu Stałego pojechała Mea :)
Obrazek

Super wieści Meuniu samych szczęsliwych dni :ok: :ok: :ok: u nowych Dużych.

A z innych wieści :D :kotek:
ten oto kolegaObrazek ma szanse na stały domek
Dzisiaj była wizyta przedadopcyjna iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. trzymać :ok: :ok: :ok: proszę.
Pani poszła po zakupy.
Na wtorek po południu szukam transportu do Dąbrowy.
Bo zarówno ja jak i nowa Duża nie mamy samochodu, a Alfinek panicznie boi się autobusu.
kto chetny do pomocy :?:

no to mocno zaciskam :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie mar 13, 2011 13:18 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Już po dyżurze - koty nakarmione, poleczone i wymyziane (te co chciały :wink: ). Stokrotka ma założony kubrak z rękawa, bo wszystkie kaftaniki posterylkowe były brudne - Jadzia zabrała je do prania. Dorotko zerknij czy go nie zdjęła (choć nie powinno jej się to udać 8)
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie mar 13, 2011 13:20 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Sądząc po pozycji przyjmowanej przy głaskaniu Koi przechodzi swoją pierwszą, na szczęście cichą rujkę :o

Alienor

[poprzednia][następna]