SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob mar 12, 2011 14:40 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

to już są 2 DT. I każdy proponuje partycypacje w kosztach.
Czekamy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob mar 12, 2011 14:41 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

CatAngel pisze:
kotx2 pisze:przypomnijcie mi proszę, w jakim wieku jest kociak :?:

ok. roczny- dwuletni :?

dziekuję
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob mar 12, 2011 15:37 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

kotx2 pisze:
CatAngel pisze:
kotx2 pisze:przypomnijcie mi proszę, w jakim wieku jest kociak :?:

ok. roczny- dwuletni :?

dziekuję

Proszę :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob mar 12, 2011 16:44 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

"A co wydzieranie się i wytykanie chłopakowi błędów pomogło kotu?"

Zaczynam podejrzewać że ten kot nie istnieje... 8O

Berek

Od: Śro gru 31, 2008 0:12

Post » Sob mar 12, 2011 17:27 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

ASK@ pisze:to już są 2 DT. I każdy proponuje partycypacje w kosztach.
Czekamy
.

Haldeman, słyszysz? Domki czekają :!: :!: :!:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob mar 12, 2011 18:13 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Wykasowano kolejny post 8O
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 12, 2011 18:17 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:.
Ostatnio edytowany przez Haldeman7, Sob Mar 12, 2011 12:41, edytowano w sumie 1 raz

o ten zginął z 2 strony
edit: i jeszcze 11,12,13,14,15...wsio po 13 godz.

Mam swoje zdanie na ten temat ale zmilcze. To nie jest normalne i tyle.
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 12, 2011 18:35 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

ASK@ pisze:
Haldeman7 pisze:.
Ostatnio edytowany przez Haldeman7, Sob Mar 12, 2011 12:41, edytowano w sumie 1 raz

o ten zginął z 2 strony
edit: i jeszcze 11,12,13,14,15...wsio po 13 godz.

Mam swoje zdanie na ten temat ale zmilcze. To nie jest normalne i tyle.

Heh,czyli giną wszystkie posty jego kompromitujące,zostają "wygodne"
I potem znowu będzie : jak to szło ?,ehh nie chce mi się pisać,zacytuję

Haldeman7 pisze: i znów ta durna, wręcz debilna podejrzliwość

Haldeman7 pisze: debilnych oskarżeniach

Non comment

I w razie zniknięcia kolejnego postu

Haldeman7 pisze:Czytam, a może raczej już nie.... Szkoda słów i mojego czasu. I tak nikt nie przeczytał tego co napisałem, i znów ta durna, wręcz debilna podejrzliwość..I znów zarzut, że to moje koty...Brednia! Weź młotek i puknij się w czółko, bo za ponowne oszczerstwa nie powiesz "przepraszam", bo i tak przez gardło nie przejdzie... Kopanie, ataki, pomiatanie łatwiej przychodzi...odszczekać to już o wiele trudniej.
O Kropce... pisałem do niej na pw, wytłumaczyłem, przeprosiłem. Troszkę nadwrażliwa, ale ciepła osoba...Może i ktoś ją bardzo skrzywdził, może i nie raz...człowiek, a któż by inny. I po tym, jak atakujecie, nie dziwię się , że każde dokopanie można uznać za totalny atak i chować się w skorupce jak ślimaczek. Nie dziwę się.. I tłumaczyłem o Kropce, ale tego nikt nie czytał.Wyjaśniłem jej. Zrozumiała. Ale wy już nie chcecie, nie potraficie...mniejsza o to, dla mnie to już bez znaczenia. I tłumaczyłem, że zabolało mnie to, że podczepiła się do wątku z debilnym oskarżeniem, że szukam frajera albo to mój kot...a mogła zajść, zobaczyć tego biedaka, i uciąć te debilne spekulacje.
I to posądzanie, znów, a jakże, że to mój, że wyrzucam... znów szmacenie...znów podejrzliwość, znów oczernianie, znów podział że ja be, a wy na forum cacy, tylko wy kochacie zwierzęta..Ja koty, i inne zwierzaki przygarniam, dokarmiam bezdomniaki...i wyrzucenie jakiegokolwiek z domu nie wchodzi w grę. A pisanie że wyrzucam czy inne debilizmy są zwykłym skur*****
Na dogomanii byłem, szukałem domu dla psa, który był prezentem pod choinkę, a którego ktoś razem z czerwoną kokardką wyrzucił na grudniowo-styczniowe mrozy...Usłyszałem tylko, "twoje miasto, twój problem". Myślałem, że tu jest inaczej. Może inne forum, ale odnoszenie się do człowieka jest takie same...aby dokopać.
Szczerze mówiąc, po tych atakach, debilnych oskarżeniach, poczułem się jak zaszczuty pies, który ma ochotę tylko uciec i być jak najdalej od ludzi...
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob mar 12, 2011 20:02 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Żal kota tylko :(

Bo tego "człowieka" wręcz przeciwnie :evil: :evil: :evil: Pokazuje jaki jest żałosny swoim zachowaniem. Dziewczyny moim zdaniem lepiej zamknąć ten wątek i skupić się na innych kotach :!: Tym już nie pomożemy raczej :(

Coś czuję iż mieliśmy Trolla ferie były ferii nie ma jak to ktoś napisał :?

CatAngel

Post » Sob mar 12, 2011 20:09 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:Mój mail: kmfm@o2.pl

Haldeman7 pisze:Powiem wam jedno....Mijały go dziesiątki ludzi, i żadnej reakcji. ŻADNEJ!!!!!!

A TY CO NIBY ROBISZ :!: :!: Lepszy teraz nie jesteś :wink:

CatAngel

Post » Sob mar 12, 2011 20:16 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:Czytam, a może raczej już nie.... Szkoda słów i mojego czasu. I tak nikt nie przeczytał tego co napisałem, i znów ta durna, wręcz debilna podejrzliwość..I znów zarzut, że to moje koty...Brednia! Weź młotek i puknij się w czółko, bo za ponowne oszczerstwa nie powiesz "przepraszam", bo i tak przez gardło nie przejdzie... Kopanie, ataki, pomiatanie łatwiej przychodzi...odszczekać to już o wiele trudniej.
O Kropce... pisałem do niej na pw, wytłumaczyłem, przeprosiłem. Troszkę nadwrażliwa, ale ciepła osoba...Może i ktoś ją bardzo skrzywdził, może i nie raz...człowiek, a któż by inny. I po tym, jak atakujecie, nie dziwię się , że każde dokopanie można uznać za totalny atak i chować się w skorupce jak ślimaczek. Nie dziwę się.. I tłumaczyłem o Kropce, ale tego nikt nie czytał.Wyjaśniłem jej. Zrozumiała. Ale wy już nie chcecie, nie potraficie...mniejsza o to, dla mnie to już bez znaczenia. I tłumaczyłem, że zabolało mnie to, że podczepiła się do wątku z debilnym oskarżeniem, że szukam frajera albo to mój kot...a mogła zajść, zobaczyć tego biedaka, i uciąć te debilne spekulacje.
I to posądzanie, znów, a jakże, że to mój, że wyrzucam... znów szmacenie...znów podejrzliwość, znów oczernianie, znów podział że ja be, a wy na forum cacy, tylko wy kochacie zwierzęta..Ja koty, i inne zwierzaki przygarniam, dokarmiam bezdomniaki...i wyrzucenie jakiegokolwiek z domu nie wchodzi w grę. A pisanie że wyrzucam czy inne debilizmy są zwykłym skur*****
Na dogomanii byłem, szukałem domu dla psa, który był prezentem pod choinkę, a którego ktoś razem z czerwoną kokardką wyrzucił na grudniowo-styczniowe mrozy...Usłyszałem tylko, "twoje miasto, twój problem". Myślałem, że tu jest inaczej. Może inne forum, ale odnoszenie się do człowieka jest takie same...aby dokopać.
Szczerze mówiąc, po tych atakach, debilnych oskarżeniach, poczułem się jak zaszczuty pies, który ma ochotę tylko uciec i być jak najdalej od ludzi...

Mam niejasne uczucie że ten tekst czytam już chyba 4 raz. Na wcześniejszych stronach, ale może mi się tylko wydaje.

Staram się nadrobić literaturę, więc czytam od deski do deski :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob mar 12, 2011 20:18 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

olafen pisze:

Mam niejasne uczucie że ten tekst czytam już chyba 4 raz. Na wcześniejszych stronach, ale może mi się tylko wydaje.

Staram się nadrobić literaturę, więc czytam od deski do deski :)

Ola to jest podobne do tego co on zawsze pisał(dlatego możesz mieć takie odczucia)

CatAngel

Post » Sob mar 12, 2011 20:18 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

olafen pisze:Mam niejasne uczucie że ten tekst czytam już chyba 4 raz. Na wcześniejszych stronach...

Nie jesteś jedyna, która ma takie wrażenie :?
Obrazek

bulba

Post » Sob mar 12, 2011 20:21 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Mam uczucie, że ten jeden tekst był na zasadzie kopiuj wklej :)

Ewentualnie fragmenty tego tekstu :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob mar 12, 2011 20:23 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

olafen pisze:Mam uczucie, że ten jeden tekst był na zasadzie kopiuj wklej :)

Ewentualnie fragmenty tego tekstu :)

Dokładnie. I tak w kółko, niestety
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]