Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Marcelibu pisze:NIE MOGĘ SIĘ DO TEGO ODNIEŚĆ, BO JAK ZAUWAŻYŁAM KILKA MINUT TEMU EDYTOWAŁAŚ SWÓJ POST NA PIERWSZEJ STRONIE. Gdybyś tego nie zrobiła i nie naniosła jakichkolwiek poprawek, a widocznie takowe były, skoro edytowałaś post - miałabym taką możliwość. Teraz już nie mogę się odnieść do Twoich wyliczeń, a już na pewno NIE w stosunku do moich.
Edytowałam tytuł wątku, bo założyłam nowy. Twoje wyliczenia są wzięte z sufitu. Moje mogę poprzeć linkami w odpowiednich miejsc w wątkach. Mam to zrobić? Chcesz wyjść na idiotkę?
Jeżeli edytowałabyś post z pierwszej strony nie powodując żadnej zmiany w poście (np. kopiując do nowego wątku) to nie ma śladu po edycji. Jest takowa, jeżeli cokolwiek zmienisz, wystarczy jedna literka. Skoro ślad jest - znaczy, że była zmiana.
Chcesz wyjść na idiotkę tak argumentując? Nie chcę Ciebie smucić, ale właśnie tak to wygląda.
Marcelibu, specjalnie dla Ciebie link na google do kopii tamtego postu przed dzisiejszą edycją
http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.plZauważ, że w treści brakuje linka do 15 części (to co wyjaśniała Ci Angel_)
Kopia jest z 2.03.2011 (dokładne dane nt. kopii na samej górze) więc możesz sobie sprawdzić czy Mirka coś zmieniała w danych, które analizujesz.
I jeszcze malutki zrzut z tej właśnie kopii, by było Ci łatwiej

Uploaded with
ImageShack.us Daj znać jakie zauważyłaś różnice w stosunku do aktualnych danych, bardzo jestem ich ciekawa.
Edit: Zmieniłam miniaturkę na czytelniejszy zrzut
I jeszcze raz bo zły link wkleiłam
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 16:21 przez
Amika6, łącznie edytowano 3 razy