OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 13:14 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

Gratuluje wsparcia :piwa: i :ok: za Iwunie Biska i pozostałe stado

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pt mar 11, 2011 13:19 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

Asiu, w takim razie we wtorek po południu już masz zajęte. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 11, 2011 13:19 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

Agneska pisze:Asiu, w takim razie we wtorek po południu już masz zajęte. :ok:

ok
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 11, 2011 13:36 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

ASK@ pisze:Wyniki Biseczka ok. :piwa: Tak się ciesze,że wątroba w porządku. A jak TZ sie scieszy,że nie musi sam kota wozic. :mrgreen:
:ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob mar 12, 2011 6:59 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

Od dwóch dni zmieniłam sie w goownianego detektywa :wink: co to Biska śledzi i namierza. A raczej jego działalnosć w kuwecie. Przy pewnej ilości kotów nie jest to łatwe. Jednak mamy dwu dniowe sukcesy :mrgreen: Słysze szuranie w łazience, Bisia nie ma "przy stole" to lece.A żem nie kot to musze światło zapalić. Z reguły zaskakuję małego w dziwnych pozycjach z wielkim wyrzutem w oczach. Dewiantka jakas to widac po jego minie.
Iwunia biega,skacze i dokazuje. Psychicznie nastawiam sie na jej operacje. Cały czas mam w pamieci tą pierwsza.Boję sie bardzo. Jutro jestem ja w domu w poniedziałek i wtorek TZ. Więc będzie komu ją pilnowac. Jednak zanim umrę ze strachu przy zabiegu musze jeszcze przeżyć kolejną głodówkę. Bisek to mały pikuś przy Buniusi-Iwusi. Oj da ona nam popalić. Oj da!!!
Bianeczka znów ma okres :mrgreen: buntu. Jednak wywaliła brzuszek do głaskania i raczyła pacnąć mnie nie opazurzoną łapka.Doceniam jej starania. Rozćwierkała sie jednak na maksa. Chodzi po domu i gdacze. Odkryła widac jaka to przyjemnośc to gadanie. Więc gada,gada,gada...
Rezydenty ok. Angel prawie nie schodzi z podusi w łazience.Chyba żeby przylać Pikusiowi. Dostaje michę pod nos an pralce. Rudzik w nocy postanowił pokazac jak mnie kocha. On teraz odsypia a ja sprzątam kuwety. Pikusiek, nasz dzikunek rozwala sie na wyrku i pcha na nogi. TZ bezwzględny popieracz posłania łóżek (oj cosmy sie z Danka nasłuchały :mrgreen: )zostawia je często rozpaprane bo kocio spi. Wojcio znów miziak ,włazi na kolana i mruczy. Ostatnio nasze własne osobiste jakoś bardziej ludziowe sie zrobiły.
Dzikunki przychodza w róznym zestawie. Pokazują sie te ,których dawno nie było, inne znikaja. Wyglądają ładnie i papusnie. Koci nie widać.Ale jedzenie znika,bo kładę w dwóch miejscach. Inszy bury je w jednym a w drugim tez tylko resztki zostaja. Z reguły koty przychodza jak załapią gdzie karmią. Moze sie tylko mijamy z nia. Nie moge zostawiać jak świt nastanie miseczek, bo to pod samymi oknami karmię.
Ech, te koty i te kociary :mrgreen:
Ide sprzątac.
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 12, 2011 11:03 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

Asiu wielkie kciuki za Iwunie i operacje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

anawe

Od: Nie sty 30, 2011 12:19

Post » Sob mar 12, 2011 13:00 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

Dużo :ok: i cieplutkie myśli dla Iwuni :1luvu:

O której jutro będziecie w Boliłapce? :D
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Sob mar 12, 2011 13:02 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

renatab pisze:Dużo :ok: i cieplutkie myśli dla Iwuni :1luvu:

O której jutro będziecie w Boliłapce? :D

o 10 zaraz na otwarcie. TZ idzie na noc do pracy i już zły,ze ciągle mu fajowe terminy załatwiam. :mrgreen:

Dzięki dziewczyny za kciuki. Ja już dziś sobie miejsca znaleźć nie moge.
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 12, 2011 13:06 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

My też mieliśmy jechać na 10-tą. Będziemy troszkę pózniej,zaklep nam miejsce w kolejce :wink:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Sob mar 12, 2011 13:11 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

Asiu jutro daj znać jak wrócicie, co?
Musi dobrze być :ok:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob mar 12, 2011 13:55 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

zaklepiemy miejsce i prosze odwrotnei też,bo mój TZ ma spóźnialskei tendencje
Jak wrócimy damy znac...jak nie padne.

Iwunia nieświadoma chaosu pomaga mi w porzadkowaniu umów. Coś ostatnio zaniedbałam sie. :oops:
A głowa znów boli :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 12, 2011 19:11 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

dziś było kilka telefonów o adopcję w tym 2 o ...Biankę 8O . Zachęta z mojej strony była duuuża, bo domki zdyfowały. I słusznie. Zeby Bianke wywieźć do DS musiałbym w klatkę łapkę ją łapac i w ściskarce przewozić. Na miejscu wypuscić i zmykac. :mrgreen: Osobiście uważam,ze Bianusia będąc na swoim bez towarzystwa kotów ucywilizowała by sie nieco. Wiem,wiem słodka optymistka, nie poprwna marzycielka :oops: jednak co mi szkodzi miec głowe w chmurach i wierzyć ,ze domu z charakterem dla charakternej koci sie trafi.

Najlepszy był telefon gdzie pani koniecznie chciała kota co to do dziecka będzie przychodził. Rozmowa miła zamieniła sie w konkretne pytania w typie: jak oduczyć kota wchodzenia na stół :mrgreen: , jak oduczyć kota wybiegania na klatkę schodową jak domownicy włażą :mrgreen: , jak sprawić by kot wychodził na taras i nie wyskoczył :mrgreen: itp, itd...Powiedziałam co wiedziałam, skierowałam do specjalisty zwierzęcego, poradziłam zmiany w podejściu bo to oduczyć się panstwo powinni i skończyła sie rozmowa. O ironio oni byli Bianka zainteresowani :!: A oan taka chłonna do nauki, a skora :roll:

Iwunia po porcji dodatkowej pusi. Zaraz karmimy resztę i musze dzikom dziś naszykowac. Bo krojenie nerek jutro rano równa sie samobójstwu. Własciwie domownicy dziś tez powinni się najeść, bo iwuniia nam nie przepuści kanapki ani talerza. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob mar 12, 2011 19:31 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

Kręci mnie w żołądku przed jutrzejszą akcją. Kciuki trzymam i będę jutro zaglądać co chwila. :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob mar 12, 2011 21:28 Re: OTW3- Iwi w niedzielę ma operację ! Kciuki!

ASK@ pisze:dziś było kilka telefonów o adopcję w tym 2 o ...Biankę 8O . Zachęta z mojej strony była duuuża, bo domki zdyfowały. I słusznie. Zeby Bianke wywieźć do DS musiałbym w klatkę łapkę ją łapac i w ściskarce przewozić. Na miejscu wypuscić i zmykac. :mrgreen: Osobiście uważam,ze Bianusia będąc na swoim bez towarzystwa kotów ucywilizowała by sie nieco. Wiem,wiem słodka optymistka, nie poprwna marzycielka :oops: jednak co mi szkodzi miec głowe w chmurach i wierzyć ,ze domu z charakterem dla charakternej koci sie trafi.

Najlepszy był telefon gdzie pani koniecznie chciała kota co to do dziecka będzie przychodził. Rozmowa miła zamieniła sie w konkretne pytania w typie: jak oduczyć kota wchodzenia na stół :mrgreen: , jak oduczyć kota wybiegania na klatkę schodową jak domownicy włażą :mrgreen: , jak sprawić by kot wychodził na taras i nie wyskoczył :mrgreen: itp, itd...Powiedziałam co wiedziałam, skierowałam do specjalisty zwierzęcego, poradziłam zmiany w podejściu bo to oduczyć się panstwo powinni i skończyła sie rozmowa. O ironio oni byli Bianka zainteresowani :!: A oan taka chłonna do nauki, a skora :roll:
:mrgreen:

Dlatego właśnie tak rzadko trafiasz kulą w płot :ok:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

[poprzednia][następna]