Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 19:39 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Widziałam dziś szpaki i żurawie też przyleciały. Wiosna jest :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt mar 11, 2011 20:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Kochani Dobry Duszek ofiarował nam 110zł na zakup Bozity :kotek: :kotek: :kotek:
z całego serca dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt mar 11, 2011 20:22 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:Kochani Dobry Duszek ofiarował nam 110zł na zakup Bozity :kotek: :kotek: :kotek:

8O o kurcze :!:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt mar 11, 2011 22:42 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:Kochani Dobry Duszek ofiarował nam 110zł na zakup Bozity :kotek: :kotek: :kotek:

Wow!!! 8O Jakie Wspaniałe Wieści. :D Duszku :D nasz Kochany Dziękujemy Ci Pięknie :1luvu: :D :1luvu: :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt mar 11, 2011 22:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Sytuacja z okaleczoną kotką wyglada żle, ale nie tak tragicznie jak dwa dni temu. Podany Unidox.Skóra zaczyna sie goić i juz nie krwawi. Zrobiłam kilka zdjeć. Potem postaram sie wstawić.Dałam jej dzisiaj dużo dobrego jedzonka. Pięknie się do mnie łasiła i okazywała swoja wdzięczność.Ciąża nie jest wysoka. Nie mam pewności czy wogóle jest. Jeśli się uda będę chciała ją wysterylizować w przyszłym tygodniu.

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 22:48 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Z bazarku uzbierało się 52 zł. Chwilowo 1 z trzech osób zapłaciła więc czekam na pozostałe i przeleję pieniążki.
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Pt mar 11, 2011 22:51 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:
ALICJA Borgelt pisze:Dziewczyny powoli wracam do was Kochane, prywatnie u mnie masakra ale ja się trzymam dzielnie
Izunia jestem :D

Nareszcie!!! :1luvu: :D :1luvu: Ciesze się OGROMNIE!!!! :D

Dzieki Dziewczyny!!!!!!!
Bede musiala wszysko nadrobic, narazie mam internet z doskoku...
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pt mar 11, 2011 22:52 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Kotki po dzisiejszych sterylkach są spokojne i już prawie zupełnie przytomne. Zmieniłam im kocyki, kiedy tylko Maż je przywiozł. Jak zwykle były mokre. Normalka.Blusia byla juz na tyle wybudzona i przytomna,że nawet próbowała mi się oswobodzić i ruszyć w wędrówkę po pokoju. Ale nic z tego. Szwy małe. Powinny się dobrze goić. Pięknie Dziękuję Lekarzom Toz za wykonanie zabiegów. :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 23:02 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

sennaewa pisze:Z bazarku uzbierało się 52 zł. Chwilowo 1 z trzech osób zapłaciła więc czekam na pozostałe i przeleję pieniążki.

Spokojnie Ewuś. Na kastrację mamy. Nadwyżka pieniażków będzie przeznaczona na szczepienia. Myślę żeby teraz zaszczepić chociaż z dwa kocurki z Tęczy. Z tych większych. Może chłopcy od Lucynki.To duże silne wyrośnięte koty.
Nie wiem ile teraz szczepionka kosztuje. Ostatnio za tricat płaciłam 35 zł. Szczepienie trzeba dwa razy powtórzyć.Czyli raz i potem raz jeszcze.Chyba ze przy starszych kotach jest inaczej. Wtedy szczepiłam trzy mięsieczne kociaki które poszły na tymczas.Kiedy szczepiłam swoje dorosłe kilkuletnie Wetka nic nie mówiła ze szczepienie trzeba powtórzyć.

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 23:30 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Iweta pisze:Pewnie ta informacja od Izy gdzieś umknęła, ale jest to dośc pilne!! Dwa razy do roku, udaje mi się, a własciwie do tej pory tylko mojemu TŻ sie udało, przy okazji bycia w Szczecinie odwiedzic Izę. Zawsze staram sie dostarczyc dla Izy potrzebne rzeczy i chrupki RC, które mam okazje kupic po atrakcyjnej cenie. Niestety nie mogę ich kupic kiedy chcę tylko wtedy kiedy akurat jest dostawa a z tą bywa różnie. Nie mogę tez od razu kupić takiej ilości jaka chciałabym lecz tyle ile akurat moge dostać, dlatego żeby do maja uzbierać więcej chrupek musze to zacząć robic juz ale.....do tego potrzebne sa pieniądze, których Iza nie bedzie w stanie od razu "wyegzekwować" więc Iza zwróciła sie z prośba o zbiórke na karmę RC Jesli ktos chciałby pomóc w zakupie większej ilości karmy, proszę o informację wyśle swój nr konta.

Dziękuję Ci Pięknie Iwetko za przypomnienie. :1luvu: :D Tak Kochani. To dla nas jedyna okazja zeby za takie pieniądze kupić tak fantastyczna karmę. :D A taka okazja zdarza sie niestety bardzo, bardzo rzadko. Zatem Zapraszam Wszystkie Dobre Duszki do pomocy. :D Kotki będa bardzo wdzieczne. Bardzo uwielbiają ta karmę. :D

Ze swojej strony będe sie starała tez oczywiście pozyskac środki. Dostałam zamówienie na duży obraz od Osoby z Forum. Jeśli się spodoba :oops: :wink: ,jest szansa że się sprzeda i juz będzie trochę pieniążków na smakołyki czyli pyszna karmę dla naszych futerek. :wink:

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 23:31 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

ALICJA Borgelt pisze:
iza71koty pisze:
ALICJA Borgelt pisze:Dziewczyny powoli wracam do was Kochane, prywatnie u mnie masakra ale ja się trzymam dzielnie
Izunia jestem :D

Nareszcie!!! :1luvu: :D :1luvu: Ciesze się OGROMNIE!!!! :D

Dzieki Dziewczyny!!!!!!!
Bede musiala wszysko nadrobic, narazie mam internet z doskoku...

ALICJO :1luvu: Bardzo Prosimy trochę częściej :D .Bardzo brakuje Ciebie na wątku.

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 23:33 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:zapraszam Wszystkich na kolejny bazarek zbiórki na Bozitę :oops: gdyż z aktualnego może nam nie wystarczyć środków :oops:
zapraszam serdecznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
viewtopic.php?f=20&t=125234

I przypominamy o naszym Bazarku. :wink:

iza71koty

Post » Sob mar 12, 2011 10:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Kochani. Gdyby Ktoś miał ochotę dolożyc swój grosik do zakupu pysznej suchej karmy :wink: dla kociaczków bardzo prosze o pw do Iwetki.

U nas dzisiaj masa pracy. Postaram sie umieścić zdjecia kici o której wczoraj pisałam.Dzisiaj zaczynamy malowanie. Nie wypusciłam Ziutki tak jak pisałam ,bo wiało u nas dość mocno a kicia spała praktycznie cały dzień.Chciałam żeby odpoczeła i sil nabrała.Dzisiaj chyba już pójdziemy.

Sterylizowane wczoraj kotki czuja się dobrze. W nocy Blusia zjadła. Druga kicia nie bardzo miała ochotę na jedzenie.Raczej patrzała z utęsknieniem w okno.Wiem ze ta druga kicia śpi na klatce na wycieraczce.Myślę nad jakimś kartonikiem z cieplutkim polarkiem, zeby jej tam postawic na razie. Na zimę pomyslę o jakimś ciepłym styropianku dla niej. Poznałam młodych miłych ludzi, którzy mieszkaja w tym domu. Maja kocurka którego przygarnęli zima. Pamiętam tego kocurka. Trzy razy pojawił się przy jedzeniu, nie wiadomo skąd, głodny, przemarzniety i sie łasil. Potem znikł i nawet bardzo sie zmartwiłam, bo nie wiedziałam co sie z nim stało. Okazało sie ze własnie ci ludzie go przygarnęli i czasem też wpuszczaja koteczkę, która sterylizowałam wczoraj. Jednak kicia szybko staje pod dżwiami i prosi aby ja wypuscić. W tym miejscu została mi juz tylko jedna koteczka do sterylizacji, czyli mama kici. Na dzien dzisiejszy nie widzę ciaży. Postaram sie ją zrobic mozliwie szybko.

iza71koty

Post » Sob mar 12, 2011 10:45 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Obrazek-Obrazek-Obrazek

Czarna koteczka o której Wam wczoraj pisałam.

iza71koty

Post » Sob mar 12, 2011 11:00 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Obrazek-Obrazek-Obrazek

Czarna koteczka o której Wam wczoraj pisałam.

biedna czarnulka :(
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

[poprzednia][następna]