Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skarbonka pisze:Kochani Dobry Duszek ofiarował nam 110zł na zakup Bozity![]()
![]()
![]()
z całego serca dziękujemy![]()
![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze:ALICJA Borgelt pisze:Dziewczyny powoli wracam do was Kochane, prywatnie u mnie masakra ale ja się trzymam dzielnie
Izunia jestem
Nareszcie!!!![]()
![]()
Ciesze się OGROMNIE!!!!
![]()
sennaewa pisze:Z bazarku uzbierało się 52 zł. Chwilowo 1 z trzech osób zapłaciła więc czekam na pozostałe i przeleję pieniążki.
Iweta pisze:Pewnie ta informacja od Izy gdzieś umknęła, ale jest to dośc pilne!! Dwa razy do roku, udaje mi się, a własciwie do tej pory tylko mojemu TŻ sie udało, przy okazji bycia w Szczecinie odwiedzic Izę. Zawsze staram sie dostarczyc dla Izy potrzebne rzeczy i chrupki RC, które mam okazje kupic po atrakcyjnej cenie. Niestety nie mogę ich kupic kiedy chcę tylko wtedy kiedy akurat jest dostawa a z tą bywa różnie. Nie mogę tez od razu kupić takiej ilości jaka chciałabym lecz tyle ile akurat moge dostać, dlatego żeby do maja uzbierać więcej chrupek musze to zacząć robic juz ale.....do tego potrzebne sa pieniądze, których Iza nie bedzie w stanie od razu "wyegzekwować" więc Iza zwróciła sie z prośba o zbiórke na karmę RC Jesli ktos chciałby pomóc w zakupie większej ilości karmy, proszę o informację wyśle swój nr konta.
ALICJA Borgelt pisze:iza71koty pisze:ALICJA Borgelt pisze:Dziewczyny powoli wracam do was Kochane, prywatnie u mnie masakra ale ja się trzymam dzielnie
Izunia jestem
Nareszcie!!!![]()
![]()
Ciesze się OGROMNIE!!!!
![]()
Dzieki Dziewczyny!!!!!!!
Bede musiala wszysko nadrobic, narazie mam internet z doskoku...
skarbonka pisze:zapraszam Wszystkich na kolejny bazarek zbiórki na Bozitęgdyż z aktualnego może nam nie wystarczyć środków
![]()
zapraszam serdecznie![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=20&t=125234
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], MojaMigotka, MruczkiRządzą, puszatek i 372 gości