Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 18:35 Re: Edisia w dt smarti-mamy 300zł na bad!! Bedzie domek??:))))

No to trzymam mocniutko kciuki za wszystko to, co dla Edisi jest najlepsze :ok:

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Pt mar 11, 2011 18:56 Re: Edisia w dt smarti-mamy 300zł na bad!! JEST domek!!:))))

Domek się zdecydował!!!!!!!!

:dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :s3:

Teraz tylko wszystko na spokojnie trzeba przygotować, opracować itp. itd. tak aby stres zmiany domu był dla Edisi jak najmniejszy :D :D :D :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 11, 2011 20:08 Re: Edisia w dt smarti-mamy 300zł na bad!! JEST domek!!:))))

Cudownie :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt mar 11, 2011 21:40 Re: Edisia w dt smarti-mamy 300zł na bad!! JEST domek!!:))))

ObrazekObrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 17, 2011 9:02 Re: Edisia w dt smarti-mamy 300zł na bad!! JEST domek!!:))))

Edisia wiedzie życie spokojne i spokojnej tymczaski, domek się szykuje, a ja szukam kasy gdzie się da, czyli zapraszam na bazarki na rzecz Edisi i kotów w dt smarti :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

kadzidełkowy na dt smarti viewtopic.php?f=20&t=125186&start=0
dla Promyka viewtopic.php?f=20&t=125463
dla Edisi viewtopic.php?f=20&t=125464
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 8:24 Re: Edisia w dt smarti-mamy 300zł na bad!! JEST domek!!:))))

Edisia ma podejrzenie lamblii - znów konieczne leczenie i codzienne wizyty u weta... :cry:

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 11:07 Re: Edisia w dt smarti-domek czeka :) lamblie... :(

Marzenia11

Post » Pt kwi 01, 2011 6:36 Re: Edisia w dt smarti-czeka na domek:) lamblie... :(

I jak to paskudztwo - leczenie daje efekty?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt kwi 01, 2011 9:33 Re: Edisia w dt smarti-czeka na domek:) lamblie... :(

Kupki są lepsze i ładniejsze, ale burczenie w brzuchu ciągle jest.... lamblie o długie leczenie, niestety...

A dzisiaj mija rok od wyadoptowania Edisonka do ds... dokładnie rok temu, w Wielki Czwartek wiozłam go :mrgreen: do dziewczyny....w ciągu jedengo roku tyle się zmieniło: zdrowie, dom, płeć... :ryk:

Marzenia11

Post » Sob kwi 09, 2011 21:33 Re: Edisia w dt smarti-czeka na domek:) lamblie... :(

No to cały czas za zdrowie Edisi :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob kwi 09, 2011 21:42 Re: Edisia w dt smarti-czeka na domek:) lamblie... :(

edii pisze:No to cały czas za zdrowie Edisi :ok:

Niestety Edisia napędziła nam stracha potężnego - od kilku dni prawie nie je, apatyczna jest i smutna, odwraca łepek od miseczki - a badania krwi (morfologia, nerki, wątroba, trzustka) - modelowe. Dzisiaj wetka zdecydowanie powiedziała że to ostra faza lamblii, które są potworne i podstepne i wyniszczają organizm. Od wczoraj Edisia dostaje kroplówki, od dzisiaj także antybiotyk i modlimy się o zadziałanie i powrót apetytu.
Finanse na leczenie cholerstwa bardzo potrzebne - jest kilka bazarków dla Edisi - jutro wkleje linki - dzisiaj za duż o stresu i chorobska.

Własnie zaraz łyknę Unidox przeznaczony na leczenie kotów i idę do łózka..

Marzenia11

Post » Sob kwi 09, 2011 22:02 Re: Edisia w dt smarti-smutna, apatyczna...cholerne lamblie...:(

dzięki Sz. Kocie - nie chce mi się tyłka z krzesła ruszyć a perspektywa ścielenia łózka jest zabójcza.... ale się zaraz zbiorę ...

Marzenia11

[poprzednia][następna]