Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 10:28 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Nie ma sensu pytać. Okaże się, że to wina dalii. I jeszcze dalia będzie musiała przeprosić Jamagdę. :roll:

Tu są wszyscy niewinni, bez skazy - jak rycerze Okrągłego Stołu.

Uwaga: ironia!
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt mar 11, 2011 10:29 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

A Mirka robi za Merlina :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 11, 2011 10:31 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

asfodel pisze:Hm, skoro kogoś "odbanowano" - a Jamagda ma swoje stare konto, to by oznaczało, że udowodniła administracji forum, że zarzut był niesłuszny. Czyli MariaD nie powinna twierdzić, tego co twierdzi. Myślę jednak, że obie panie powinny to sobie wyjaśnić z administracją.

Zapytaj Jamagda o jej bana, odpowie Ci w jaki sposób odzyskała logowanie.

Ale, jak widać, powinna go dostać dożywotnio.
:idea:
Obrazek

MariaD

Post » Pt mar 11, 2011 10:32 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:Podaj mnie do sądu. I występuj o bana.

I to jak najszybciej. Po:
1. przedstawieniu zgody użytkownika dalia na publikowanie jej danych osobowych przez Jamagda
2. tudzież po przedstawieniu przez Jamagda zarejestrowania się w GIODO jako administrator do przetwarzania danych osobowych.

Edit: Jeżeli Jamagda takiej zgody nie ma i nie jest zarejestrowanym w GIODO administratorem, to zgłaszając sprawę do sądu podetnie gałąź na której siedzi.
Ostatnio edytowano Pt mar 11, 2011 10:36 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt mar 11, 2011 10:34 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jamagda pisze:MariaD - na jakiej podstawie NAPISAŁAŚ

MariaD pisze:Jamagda, podałaś dane osobowe uzyskane na pw. Za takie postepowanie powinnaś dostać bana.

To oszczerstwo NARUSZA MOJE DOBRO OSOBISTE- jest to naruszenie prawa i zgodnie z regulaminem forum miau , jeżeli mimo moich próśb nie zmienisz tego wpisu
będę zmuszona prosić administracje o bana dla Ciebie

podstawa prawna z art. 23 Kodeksu cywilnego, i art. 24 Kodeksu cywilnego

Jamagda a może przestaniesz wrzeszczeć i odpowiesz na wielokrotnie ponawiane pytania? :twisted:

Kto wie moze wówczas doczekasz się przeprosin? :wink: Np. ode mnie?

Jek pisze:Jamagda - a odpowiesz wreszcie skąd dysponowałaś danymi dalii? Bo na zadawane wcześniej pytania w tej kwestii nie odpowiedziałaś. Co do danych uzyskanych podczas wizyty przedadopcyjnej - dotyczyło to magaaaa, nie ciebie.

cytat, żeby było wiadomo było o co pytam :twisted:

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pt mar 11, 2011 10:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

To co tu się dzieje, to zbiorowe szaleństwo.

Wdzięczne widowisko naprawdę.

:D

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pt mar 11, 2011 10:56 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t - co lekarz wet. powiedział na filmiki z Czarną? Czy coś wiadomo dlaczego miała taki atak?
Obrazek

MariaD

Post » Pt mar 11, 2011 10:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:Uwaga: ironia!

I kto to pisze...

casica pisze:Agn złość piękności szkodzi
:ryk: :ryk: :ryk:

Oj, casica, co fakt to fakt.
Dlatego powinnaś uważać - w niektórych przypadkach nie za bardzo jest czym szastać...
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt mar 11, 2011 11:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

O tak, też bym na Twoim miejscu nie szastała skoro tak mówisz. :mrgreen:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt mar 11, 2011 11:38 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:O tak, też bym na Twoim miejscu nie szastała skoro tak mówisz. :mrgreen:

Casico :ok:

Erin

Post » Pt mar 11, 2011 11:49 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Erin ależ prościutko trzymasz ten palec w ..... :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt mar 11, 2011 11:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:Nie ma sensu pytać. Okaże się, że to wina dalii. I jeszcze dalia będzie musiała przeprosić Jamagdę. :roll:

Jak kilka dni temu na forum technicznym twierdziłam, że moderacja jest "zbyt luźna" to byłaś gotowa własną piersią bronić admina przed tego rodzaju twierdzeniami. A kiedy okazało się, że decyzja administracji jest nie po Twojej myśli to nagle zmieniasz front.

asfodel

Od: Śro mar 18, 2009 22:10

Post » Pt mar 11, 2011 12:00 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Erin ależ prościutko trzymasz ten palec w ..... :mrgreen:

Jak zwykle merytorycznie i na temat :lol:

Erin

Post » Pt mar 11, 2011 12:02 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica, tylko że ja się nie złoszczę. Nie muszę się martwić.

Erin pisze:
mirka_t pisze:Erin ależ prościutko trzymasz ten palec w ..... :mrgreen:

Jak zwykle merytorycznie i na temat :lol:

Podobnie, jak wszystkie Twoje posty w tym wątku, wiec czego się czepiasz?
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt mar 11, 2011 12:03 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

asfodel pisze:
MariaD pisze:Nie ma sensu pytać. Okaże się, że to wina dalii. I jeszcze dalia będzie musiała przeprosić Jamagdę. :roll:

Jak kilka dni temu na forum technicznym twierdziłam, że moderacja jest "zbyt luźna" to byłaś gotowa własną piersią bronić admina przed tego rodzaju twierdzeniami. A kiedy okazało się, że decyzja administracji jest nie po Twojej myśli to nagle zmieniasz front.

8O 8O 8O

A dopisku o ironii szanowny/a "przedmówca" nie zauważył? :wink:

No chyba że wygodniej było pociąć postżeby manipulacja była łatwiejsza. :twisted:

Co słychać u Brzydzi? A Czarną widział lekarz?

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

[poprzednia][następna]