Tu są wszyscy niewinni, bez skazy - jak rycerze Okrągłego Stołu.
Uwaga: ironia!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asfodel pisze:Hm, skoro kogoś "odbanowano" - a Jamagda ma swoje stare konto, to by oznaczało, że udowodniła administracji forum, że zarzut był niesłuszny. Czyli MariaD nie powinna twierdzić, tego co twierdzi. Myślę jednak, że obie panie powinny to sobie wyjaśnić z administracją.
MariaD pisze:Podaj mnie do sądu. I występuj o bana.
Jamagda pisze:MariaD - na jakiej podstawie NAPISAŁAŚMariaD pisze:Jamagda, podałaś dane osobowe uzyskane na pw. Za takie postepowanie powinnaś dostać bana.
To oszczerstwo NARUSZA MOJE DOBRO OSOBISTE- jest to naruszenie prawa i zgodnie z regulaminem forum miau , jeżeli mimo moich próśb nie zmienisz tego wpisu
będę zmuszona prosić administracje o bana dla Ciebie
podstawa prawna z art. 23 Kodeksu cywilnego, i art. 24 Kodeksu cywilnego
Jek pisze:Jamagda - a odpowiesz wreszcie skąd dysponowałaś danymi dalii? Bo na zadawane wcześniej pytania w tej kwestii nie odpowiedziałaś. Co do danych uzyskanych podczas wizyty przedadopcyjnej - dotyczyło to magaaaa, nie ciebie.
MariaD pisze:Uwaga: ironia!
casica pisze:Agn złość piękności szkodzi
![]()
![]()
casica pisze:O tak, też bym na Twoim miejscu nie szastała skoro tak mówisz.
MariaD pisze:Nie ma sensu pytać. Okaże się, że to wina dalii. I jeszcze dalia będzie musiała przeprosić Jamagdę.![]()
mirka_t pisze:Erin ależ prościutko trzymasz ten palec w .....
Erin pisze:mirka_t pisze:Erin ależ prościutko trzymasz ten palec w .....
Jak zwykle merytorycznie i na temat
asfodel pisze:MariaD pisze:Nie ma sensu pytać. Okaże się, że to wina dalii. I jeszcze dalia będzie musiała przeprosić Jamagdę.![]()
Jak kilka dni temu na forum technicznym twierdziłam, że moderacja jest "zbyt luźna" to byłaś gotowa własną piersią bronić admina przed tego rodzaju twierdzeniami. A kiedy okazało się, że decyzja administracji jest nie po Twojej myśli to nagle zmieniasz front.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MojaMigotka, puszatek i 316 gości