I juz teraz Goraca prosba na potem. Gdyby ktoras z Was miała na oku tanie używane szafki kuchenne w dobrym stanie. Koniecznie potrzebna tez szafka pod zlewozmywak jednokomorowy, będe bardzo wdzięczna za informacje.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Nie są wykastrowani. Żaden kot w stadzie wolnożyjącym nie jest wykastrowany.I skłania mnie ku temu wiele powodów. Między innymi SUK oraz zachowanie hierarchii w stadzie.Dlatego staram się sterylizować w stadzie wszystkie kotki. Kastruję jedynie kocury domowe.
iza71koty pisze:Ania nie wiem jak pójdzie Bazarek.Trochę mało towaru mamy no i sie obawiam ze Promocja nam sie skończy
. Wczoraj skończyłam Róże Mix. Może poprosze Męża jak wróci, aby pomalował ramkę i wystawimy tak na szybciutko?
Co o tym myślisz?
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Ania nie wiem jak pójdzie Bazarek.Trochę mało towaru mamy no i sie obawiam ze Promocja nam sie skończy
. Wczoraj skończyłam Róże Mix. Może poprosze Męża jak wróci, aby pomalował ramkę i wystawimy tak na szybciutko?
Co o tym myślisz?
oczywiście dołożę różyczki do bazarku lub zrobię nowy
tak patrzę na aukcję i 125 sztuk z 1000 już sprzedali, aukcja trwa do 18 marca
hmm żeby tylko dla nas starczyło![]()
http://aukcjewp.wp.pl/bozita-dla-kota-galaretki-sosy-pasztety-mix-smakow-i1491983143.html
serum pisze:Zawiozłam syna i wróciłam nie mam daleko 40 km a musiałam wrócić ,bo i czekanie tam na miejscu 6-7 godz . nie ma sensu a tu w pracy mam mnóstwo spraw ,bo zostałam samamój tż wyjechał na narty (jak zwykle w nie trafiony termin) ale operacja z konieczności wyszła miesiąc temu ,a termin wyjazdu miał już w listopadzie umówiony .....no cóż trzeba sobie radzić.
Iza już nie mogę się doczekać tego brzoskwiniowego koloru ścianmam nadzieję ,ze nie pozwolisz nam długo czekać
serum pisze:tylko trudno sie skupić na pracy w takich sytuacjach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości