Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 10:24 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Farba kupiona. Dzisiaj musimy dokupić barwniki, bo wyjdzie taniej. W sklepie proponowano nam dość drogo białą farbę, a wczoraj Maż znalazł w dobrej cenie w promocji. Kocie pokoje będą brzoskiniowe a sufity zrobimy na biało. :D Potem jeszcze walniemy fajny wzorek na ścianę. No a potem....wykładziny i cała reszta. :D Pokój Taty i kuchnia zostanie nam do zrobienia latem, kiedy Mąż będzie miał urlop. Za to koty będą miały juz czyściutko i przestrzennie. :D

I juz teraz Goraca prosba na potem. Gdyby ktoras z Was miała na oku tanie używane szafki kuchenne w dobrym stanie. Koniecznie potrzebna tez szafka pod zlewozmywak jednokomorowy, będe bardzo wdzięczna za informacje. :wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt mar 11, 2011 10:28 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ania nie wiem jak pójdzie Bazarek. :roll: Trochę mało towaru mamy no i sie obawiam ze Promocja nam sie skończy :| . Wczoraj skończyłam Róże Mix. Może poprosze Męża jak wróci, aby pomalował ramkę i wystawimy tak na szybciutko? :roll: Co o tym myślisz?

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 10:38 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Nie są wykastrowani. Żaden kot w stadzie wolnożyjącym nie jest wykastrowany.I skłania mnie ku temu wiele powodów. Między innymi SUK oraz zachowanie hierarchii w stadzie.Dlatego staram się sterylizować w stadzie wszystkie kotki. Kastruję jedynie kocury domowe.

Aha, myślałam, że może w razie wolnych środków mogłabym pomóc w kastracji moich podopiecznych. Ale w takim razie dorzucę się do sterylek. 8)
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Pt mar 11, 2011 10:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Sterylki kotów wolnożyjacych w Szczecinie są nieodpłatne ,finansowane z Funduszy Urzędu Miasta w ramach programu walki z bezdomnością.

Jesli masz chęci możesz sie dolożyć do innych potrzeb, które teraz mamy. Chociażby żwirku. Zwykle w okresie sterylek potrzebuję większej ilości, bo przechowuję kotki po zabiegach.Mam też jedna koteczke z miotu kociaków uratowanych z działek Tęcza w ubiegłym roku. Na kastrację jej braci juz mamy pieniazki i będa oni kastrowani w przyszłym tygodniu. Za sterylkę kotki musze zaplacić. Nie jest kotka wolnozyjacą. Nadwyżka środków na kastracje, będzie przeznaczona na szczepienia zatem i tutaj grosz by sie przydał. Potrzeb mamy sporo. Wybieraj -=Saro=- :wink:

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 11:12 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

:D Bemka, :D Aksamitne_Futerko Pięknie Dziękujemy za Wsparcie dla kociaków. :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 11:19 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Ania nie wiem jak pójdzie Bazarek. :roll: Trochę mało towaru mamy no i sie obawiam ze Promocja nam sie skończy :| . Wczoraj skończyłam Róże Mix. Może poprosze Męża jak wróci, aby pomalował ramkę i wystawimy tak na szybciutko? :roll: Co o tym myślisz?

oczywiście dołożę różyczki do bazarku lub zrobię nowy
tak patrzę na aukcję i 125 sztuk z 1000 już sprzedali, aukcja trwa do 18 marca
hmm żeby tylko dla nas starczyło 8O
http://aukcjewp.wp.pl/bozita-dla-kota-galaretki-sosy-pasztety-mix-smakow-i1491983143.html
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt mar 11, 2011 11:20 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ewa wysłałam Ci mailem Twój obrazek. :wink: Zobacz czy może być :roll: :oops: . Postaram się wysłac jutro. Najdalej w poniedziałek.

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 11:23 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:
iza71koty pisze:Ania nie wiem jak pójdzie Bazarek. :roll: Trochę mało towaru mamy no i sie obawiam ze Promocja nam sie skończy :| . Wczoraj skończyłam Róże Mix. Może poprosze Męża jak wróci, aby pomalował ramkę i wystawimy tak na szybciutko? :roll: Co o tym myślisz?

oczywiście dołożę różyczki do bazarku lub zrobię nowy
tak patrzę na aukcję i 125 sztuk z 1000 już sprzedali, aukcja trwa do 18 marca
hmm żeby tylko dla nas starczyło 8O
http://aukcjewp.wp.pl/bozita-dla-kota-galaretki-sosy-pasztety-mix-smakow-i1491983143.html

Dobrze. :1luvu: :D Zrobimy osobny Bazarek. :D Wieczorkiem podeślę zdjęcia. Mąż dopiero wrócił, robi teraz masę rzeczy a potem musi jeszcze odebrać kotki.

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 11:41 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Zawiozłam syna i wróciłam nie mam daleko 40 km a musiałam wrócić ,bo i czekanie tam na miejscu 6-7 godz . nie ma sensu a tu w pracy mam mnóstwo spraw ,bo zostałam sama :| mój tż wyjechał na narty (jak zwykle w nie trafiony termin) ale operacja z konieczności wyszła miesiąc temu ,a termin wyjazdu miał już w listopadzie umówiony .....no cóż trzeba sobie radzić.

Iza już nie mogę się doczekać tego brzoskwiniowego koloru ścian :wink: mam nadzieję ,ze nie pozwolisz nam długo czekać :ok:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt mar 11, 2011 11:44 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:Zawiozłam syna i wróciłam nie mam daleko 40 km a musiałam wrócić ,bo i czekanie tam na miejscu 6-7 godz . nie ma sensu a tu w pracy mam mnóstwo spraw ,bo zostałam sama :| mój tż wyjechał na narty (jak zwykle w nie trafiony termin) ale operacja z konieczności wyszła miesiąc temu ,a termin wyjazdu miał już w listopadzie umówiony .....no cóż trzeba sobie radzić.

Iza już nie mogę się doczekać tego brzoskwiniowego koloru ścian :wink: mam nadzieję ,ze nie pozwolisz nam długo czekać :ok:

praca to dobra odskocznia bo w takich sytuacjach czas bardzo się dłuży..
trzymam kciuki kochana :ok: :1luvu: :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 11, 2011 13:50 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

tylko trudno sie skupić na pracy w takich sytuacjach :?
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt mar 11, 2011 15:28 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:tylko trudno sie skupić na pracy w takich sytuacjach :?

oj wiem :(
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 11, 2011 15:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Pewnie ta informacja od Izy gdzieś umknęła, ale jest to dośc pilne!! Dwa razy do roku, udaje mi się, a własciwie do tej pory tylko mojemu TŻ sie udało, przy okazji bycia w Szczecinie odwiedzic Izę. Zawsze staram sie dostarczyc dla Izy potrzebne rzeczy i chrupki RC, które mam okazje kupic po atrakcyjnej cenie. Niestety nie mogę ich kupic kiedy chcę tylko wtedy kiedy akurat jest dostawa a z tą bywa różnie. Nie mogę tez od razu kupić takiej ilości jaka chciałabym lecz tyle ile akurat moge dostać, dlatego żeby do maja uzbierać więcej chrupek musze to zacząć robic juz ale.....do tego potrzebne sa pieniądze, których Iza nie bedzie w stanie od razu "wyegzekwować" więc Iza zwróciła sie z prośba o zbiórke na karmę RC Jesli ktos chciałby pomóc w zakupie większej ilości karmy, proszę o informację wyśle swój nr konta.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt mar 11, 2011 16:04 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Zapraszamy na Bazarek. :D Aniu Wielkie Dzięki :D :1luvu: :D

viewtopic.php?f=20&t=125234

iza71koty

Post » Pt mar 11, 2011 16:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

zapraszam Wszystkich na kolejny bazarek zbiórki na Bozitę :oops: gdyż z aktualnego może nam nie wystarczyć środków :oops:
zapraszam serdecznie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
viewtopic.php?f=20&t=125234
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

[poprzednia][następna]