K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 21:23 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

queen_ink pisze:
Annazoo pisze:To na Allegro też lutra a nie Małgosia?
To skąd ja wzięłam te dane? :)

Bo wcześniej był namiar na Toszę i to jest chyba jej telefon. Albo niech mnie ktoś oświeci, bo może samowolkę uprawiam 8O

To niech ktoś oświeci nas obie, bo poprawiłam na obu portalach na lutrę :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw mar 10, 2011 22:25 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Annazoo pisze:
queen_ink pisze:
Annazoo pisze:To na Allegro też lutra a nie Małgosia?
To skąd ja wzięłam te dane? :)

Bo wcześniej był namiar na Toszę i to jest chyba jej telefon. Albo niech mnie ktoś oświeci, bo może samowolkę uprawiam 8O

To niech ktoś oświeci nas obie, bo poprawiłam na obu portalach na lutrę :)

Chyba jest dobrze, bo ja tych kotach bardzo mało wiedziałam. trafiły do mnie ( a newet niezupełnie do mnie) przez nawiązanie rozmowy w poczekalni. przyjechały z wyprawką kilkunastu puszek i pieniędzmi na szczepienia, zaszczepiłam , przechowałam kilka dni i wrzuciłam na kociarnię :oops: , dlatego chyba wszyscy wiedzieli o tych kotach więcej niż ja. Zeby się nie czuć zupełnie jak świnia, Pieprza i Sezama zawiozłam osobiście do nowych domów, ale domy były weryfikowane przez fundację, nie przez mnie.
ps. miałam nadgonić forumowe zaległości (duże), ale Puchaś dostał krwotocznego zapalenia pęcherza. . jak wróciłam z pracy zastałą dom zalany mieszanką krwi i moczu i zapach gorszy niż w najgorszym schronisku. Rano jeszcze wszystko było ok, choć przy wysikiwaniu przemknęła mi przez głowę myśl, że mocz ma znów lekki " zapaleniowy" zapach. teraz nie trzeba go wysikiwać-leje się z niego bez przerwy troche rozcieńczona krew :( . Chociaż ma wrażenie, że po podaniu leków jest tego mniej. Muszę to wszystko jeszcze dosprzątać i chyba nie mam siły.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw mar 10, 2011 22:26 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

o której będzie na kocimskiej osoba dyżurująca wieczorem w sobotę? bo między 19-20 będę w okolicy więc wpadłabym zostawić pieniądze i zabrać profesora Gąbkę :mrgreen:

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pt mar 11, 2011 5:49 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Tunisia pisze:o której będzie na kocimskiej osoba dyżurująca wieczorem w sobotę? bo między 19-20 będę w okolicy więc wpadłabym zostawić pieniądze i zabrać profesora Gąbkę :mrgreen:

Ja mam dyżur, ale wracam zza Krakowa, więc trudno mi powiedzić, ale będę raczej o 20 niż o 19.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt mar 11, 2011 6:37 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Mam pytanie, czy byłby ktoś chętny zamienić ze mną (tylko w ten weekend) dyżur sobotni rano na niedzielny rano? Posypała mi się sobota, a bardzo chętnie przyszłabym w niedzielę rano :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt mar 11, 2011 7:55 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Z Puchasia nadal leje się krew zamiast sików, mimo podania trzech dawek leku przeciwkrwotocznego :( Nie było wczoraj pani Dudy, może jeszcze ona coś wymysli. Miał ktoś z Was kota z taka dolegliwością?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pt mar 11, 2011 8:21 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Tosza pisze:Z Puchasia nadal leje się krew zamiast sików, mimo podania trzech dawek leku przeciwkrwotocznego :( Nie było wczoraj pani Dudy, może jeszcze ona coś wymysli. Miał ktoś z Was kota z taka dolegliwością?

ja miałam Triniti, dostała mocny antybiotyk i przeszło. MA podejrzenie idiopatycznego zapalenia pęcherza. Leki przepisała Dr Motyka
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt mar 11, 2011 8:45 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Tosza pisze:Z Puchasia nadal leje się krew zamiast sików, mimo podania trzech dawek leku przeciwkrwotocznego :( Nie było wczoraj pani Dudy, może jeszcze ona coś wymysli. Miał ktoś z Was kota z taka dolegliwością?

dr Niedzielski walczy skutecznie co jakiś czas z krwiomoczem u Miko.

Dzisiaj do ciachnięcia pojechała Montana, mam nadzieję, że wpłynie to jakoś na jej charakter

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt mar 11, 2011 9:01 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Tweety pisze:

dr Niedzielski walczy skutecznie co jakiś czas z krwiomoczem u Miko.

Dzisiaj do ciachnięcia pojechała Montana, mam nadzieję, że wpłynie to jakoś na jej charakter

A Stalka z tym brzuszkiem tez sie załapała do weta?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt mar 11, 2011 9:41 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

milu pisze:Mam pytanie, czy byłby ktoś chętny zamienić ze mną (tylko w ten weekend) dyżur sobotni rano na niedzielny rano? Posypała mi się sobota, a bardzo chętnie przyszłabym w niedzielę rano :)

Milu, ja mam w tę niedzielę dyżur, ale niestety nie mogę zamienić go na sobotni, bo w sobotę rano jedziemy z Krecikiem do ciachnięcia
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Pt mar 11, 2011 11:03 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Milu jesli chcesz to podejde jutro rano za ciebie. wysylam ci moj numer na pw, poniewaz dzis bedzie mi ciezko wejsc na kompa, to oddzwon czy ci pasuje.

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Pt mar 11, 2011 11:51 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Mam po spotkaniu duży prostokątny plastikowy pojemnik, przezroczysty z niebieską przykrywką. Chętnie go oddam prawowitemu właścicielowi. W kręgu podejrzanych jest Akima, ale może zostanie oczyszczona z zarzutów.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt mar 11, 2011 13:36 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Kinga Warmijska i miszelina

wasz zielony banerek 1% prowadzi do wątku Kubusia białaczkowego
a mnie się wydawało, że przy którymś z linków był program do ściągnięcia

Edit
nawet nie do wątku Kubusia tylko do któregoś krakowskiego wcześniejszego wątku gdzie w tytule Kubusiowi tymczasu szukacie

ale za to Tweety ma właściwy link :-)

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pt mar 11, 2011 14:12 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Cammi, dzięki, nie wiem czemu tak 8O jak wstawiałam banerek kierował we właściwą stronę
Już poprawiłam :)
Ostatnio edytowano Pt mar 11, 2011 14:19 przez Kinga Warmijska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

[poprzednia][następna]