Zasłoń okna, otwórz serce.... NOWOŚCI! cudne modne rolety...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 21:33 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

ametyst55 pisze:
AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:masz jeszcze Gawła :ryk: :ryk:

Mam, dzięki za przypomnienie :ryk:

A kto to jest Gaweł :?: TŻ czy kot :?: Sorry za moją ciekawość :oops:

Ależ pytaj! Gaweł to mój osobisty pies, tzw. Johny Walker czyli Jaś Wędrowniczek
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Czw mar 10, 2011 21:36 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Aaaaa to ty kociaro - psiara jesteś :mrgreen: To tak jak ja :1luvu:
Tylko, że na razie ja jestem bez psinki :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw mar 10, 2011 21:46 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

ametyst55 pisze:Aaaaa to ty kociaro - psiara jesteś :mrgreen: To tak jak ja :1luvu:
Tylko, że na razie ja jestem bez psinki :(

Ja też długo nie miałam, po śmierci mojego poprzedniego psa miałam długo blokadę, a teraz przygarnęłam staruszka z jednym okiem po strasznych przejściach.
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw mar 10, 2011 21:52 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Moja psiunia odeszła w lipcu :(
A ja dopiero teraz zaczynam się łamać.
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Czw mar 10, 2011 21:58 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

ametyst55 pisze:Moja psiunia odeszła w lipcu :(
A ja dopiero teraz zaczynam się łamać.

Oj znam to znam! Mam tym gorzej, że z góry wiem, że odejście będzie szybciej niż później, moje psy zawsze były stare i pokancerowane przez los ...
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw mar 10, 2011 22:03 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Ale i tak są z nami przez ten czas, który jest im dany.
Moja sunia była z nami 12 lat :( i mogłaby być dłużej, gdyby nie niedouczeni małomiasteczkowi weci :evil: Ale myślę ,że niedługo się przełamię i zawitam do krakowskiego schroniska.
Obrazek

ametyst55

Post » Czw mar 10, 2011 22:08 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

ametyst55 pisze:Ale i tak są z nami przez ten czas, który jest im dany.
Moja sunia była z nami 12 lat :( i mogłaby być dłużej, gdyby nie niedouczeni małomiasteczkowi weci :evil: Ale myślę ,że niedługo się przełamię i zawitam do krakowskiego schroniska.

Nic na siłę! Ja się łamałam przeszło 2 lata! Przyjdzie taki dzień, że będziesz wiedziała, że to już :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw mar 10, 2011 22:11 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Albo jakaś bida sama mnie znajdzie :P , tak mnie znalazły moje oba kociaste :mrgreen:
jedno przyszło za dom razem z rodzeństwem, a drugie siedziało na drzewie i darło ryja :mrgreen:
Obrazek

ametyst55

Post » Czw mar 10, 2011 22:13 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

ametyst55 pisze:Albo jakaś bida sama mnie znajdzie :P , tak mnie znalazły moje oba kociaste :mrgreen:
jedno przyszło za dom razem z rodzeństwem, a drugie siedziało na drzewie i darło ryja :mrgreen:

Pewnie, że tak może być :ryk: Dlatego spoko, nadejdzie ten moment psi :D
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw mar 10, 2011 22:17 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

AniaWrocław pisze:

Nic na siłę! Ja się łamałam przeszło 2 lata! Przyjdzie taki dzień, że będziesz wiedziała, że to już :D

ja mialam 17 lat moją lalę a po niej na raz 5 innych , teraz mam 4 bo przegralam z padaczką ...powodzenia z nowym członkei rodzinki :mrgreen:
krynia08

Post » Czw mar 10, 2011 22:18 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

A teraz czas zakończyć nocnych Polaków rozmowy i udać się do wyrka. :mrgreen:
Wczoraj skończyłam pisać pracę, to dzisiaj muszę odespać :ryk: :ryk:
Dzięki Aniu za rozmowę :1luvu:
Pa pa :P
Obrazek

ametyst55

Post » Czw mar 10, 2011 22:19 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

ametyst55 pisze:A teraz czas zakończyć nocnych Polaków rozmowy i udać się do wyrka. :mrgreen:
Wczoraj skończyłam pisać pracę, to dzisiaj muszę odespać :ryk: :ryk:
Dzięki Aniu za rozmowę :1luvu:
Pa pa :P

Pa Ametyściku! Do jutra! Tylko niech Ci się praca nie przyśni :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw mar 10, 2011 22:20 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:

ja mialam 17 lat moją lalę a po niej na raz 5 innych , teraz mam 4 bo przegralam z padaczką ...powodzenia z nowym członkei rodzinki :mrgreen:

Ten nowy członek rodziny to niby mój czy znowu coś nie skumałam?
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw mar 10, 2011 22:22 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

za TWOJEGO I NOWEGO AMETYŚCIKA :mrgreen: jak polezie do schronu :ryk:
krynia08

Post » Czw mar 10, 2011 22:25 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

krynia08 pisze:za TWOJEGO I NOWEGO AMETYŚCIKA :mrgreen: jak polezie do schronu :ryk:

Aaaa, czyli prawie dobrze zrozumiałam :ryk: :ryk:
Gaweł Cię pozdrawia! Super pies, dzięki, że mnie na niego namówiłaś :1luvu:
Obrazek

AniaWrocław

[poprzednia][następna]