ametyst55 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:masz jeszcze Gawła![]()
Mam, dzięki za przypomnienie
A kto to jest GawełTŻ czy kot
Sorry za moją ciekawość
Ależ pytaj! Gaweł to mój osobisty pies, tzw. Johny Walker czyli Jaś Wędrowniczek
Moderator: Moderatorzy
ametyst55 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:masz jeszcze Gawła![]()
Mam, dzięki za przypomnienie
A kto to jest GawełTŻ czy kot
Sorry za moją ciekawość
ametyst55 pisze:Aaaaa to ty kociaro - psiara jesteśTo tak jak ja
![]()
Tylko, że na razie ja jestem bez psinki
ametyst55 pisze:Moja psiunia odeszła w lipcu![]()
A ja dopiero teraz zaczynam się łamać.
ametyst55 pisze:Ale i tak są z nami przez ten czas, który jest im dany.
Moja sunia była z nami 12 lati mogłaby być dłużej, gdyby nie niedouczeni małomiasteczkowi weci
Ale myślę ,że niedługo się przełamię i zawitam do krakowskiego schroniska.
ametyst55 pisze:Albo jakaś bida sama mnie znajdzie, tak mnie znalazły moje oba kociaste
![]()
jedno przyszło za dom razem z rodzeństwem, a drugie siedziało na drzewie i darło ryja
AniaWrocław pisze:ametyst55 pisze:Ale i tak są z nami przez ten czas, który jest im dany.
Moja sunia była z nami 12 lati mogłaby być dłużej, gdyby nie niedouczeni małomiasteczkowi weci
Nic na siłę! Ja się łamałam przeszło 2 lata! Przyjdzie taki dzień, że będziesz wiedziała, że to już
ametyst55 pisze:A teraz czas zakończyć nocnych Polaków rozmowy i udać się do wyrka.![]()
Wczoraj skończyłam pisać pracę, to dzisiaj muszę odespać![]()
![]()
Dzięki Aniu za rozmowę![]()
Pa pa
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:ametyst55 pisze:Ale i tak są z nami przez ten czas, który jest im dany.
Nic na siłę! Ja się łamałam przeszło 2 lata! Przyjdzie taki dzień, że będziesz wiedziała, że to już
ja mialam 17 lat moją lalę a po niej na raz 5 innych , teraz mam 4 bo przegralam z padaczką ...powodzenia z nowym członkei rodzinki
krynia08 pisze:za TWOJEGO I NOWEGO AMETYŚCIKAjak polezie do schronu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości