mirka_t pisze:I ma wierzyć na słowo. Hmm, tak więc moje tymczasy mają się wspaniale. Uwierz.
Jana pisze:Czy wiadomo co dolega Czarnej???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:I ma wierzyć na słowo. Hmm, tak więc moje tymczasy mają się wspaniale. Uwierz.
Jana pisze:Czy wiadomo co dolega Czarnej???
seidhee pisze:mirka_t pisze:I ma wierzyć na słowo. Hmm, tak więc moje tymczasy mają się wspaniale. Uwierz.
To czemu w Twoim banerku jest napisane "koty w potrzebie"?
joshua_ada pisze:mirka_t pisze:I ma wierzyć na słowo. Hmm, tak więc moje tymczasy mają się wspaniale. Uwierz.Jana pisze:Czy wiadomo co dolega Czarnej???
mirka_t pisze:Oj chyba muszę odpisać, bo wiedzę, że teraz Czarna robi furorę. JAk napisałam w blogu Czarna była u weta. Dostała jakieś kłujki. Bolesne były.Pani wet coś mówiła, ale kto by spamiętał. W kartotece zapisała, więc kiedyś przy okazji zapytam o ile nie zapomnę.
mirka_t pisze:joshua_ada pisze:mirka_t pisze:I ma wierzyć na słowo. Hmm, tak więc moje tymczasy mają się wspaniale. Uwierz.Jana pisze:Czy wiadomo co dolega Czarnej???
Oj chyba muszę odpisać, bo wiedzę, że teraz Czarna robi furorę. JAk napisałam w blogu Czarna była u weta. Dostała jakieś kłujki. Bolesne były.Pani wet coś mówiła, ale kto by spamiętał. W kartotece zapisała, więc kiedyś przy okazji zapytam o ile nie zapomnę.
Jysk pisze:Podczytuję od pewnego czasu.
Jestem w szoku co za podłości się na wątkach mirki_t pisze.
Nie popieram ilości kotów, które są u niej, ale nie popieram też szkalowania i szykanowania jej osoby.
To pewnie będzie mój pierwszy i jedyny wpis bo dostanę bana, ale napiszę dziewczyny (casica, MariaD i reszta towarzystwa wzajemnej adoracji) dawno chłopa nie miałyście czy co, że takie wredne jesteście?
Spożytkujcie swoje siły i emocje gdzie indziej.
Z mojej strony EOT
casica pisze:Zawsze mnie to zadziwia, a może nawet onieśmiela intuicja - pierwszy post na forum i akurat w tym wątku
mirka_t pisze:Zapomniałam dodać, ot ta skleroza.
Jak zwykle - "jakiś ktoś" musi robić za Ciebie przy sprawach Twoich kotów.mirka_t pisze:Nie muszę pamiętać. Cioteczka marcelibu pamięta za mnie.![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, ewar, Google [Bot], Silverblue i 258 gości