Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 15:01 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

jozefina1970 pisze:Och, cholera :evil: Trzeba się rozglądać za czymś innym... przecież nie wróci do H.
No, to wiecie, teraz się zaczynam martwić... Poradzi sobie, na pewno, to nie ulega wątpliwości, ale takie miała nadzieje co do tej pracy... niech to cholera weźmie

Otóż to :?
A taki pan był słodki, z tego, co opowiadała :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 09, 2011 15:18 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

Kurde, kurde nooo... :roll:
Do H nie wróci ale czy tam na miejscu coś znajdzie jak to taki górski teren, nie wiadomo jak tam w jej branży :roll:
Trzymam mocno :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 09, 2011 17:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

:? Liczyłam na lepsze wieści... Przykro mi, że tak wyszło, ale może nie ma tego złego... :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro mar 09, 2011 20:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

kurcze niedobrze :(

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Śro mar 09, 2011 20:34 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

Dorotko, czyżby tyle nadziei miało pójść na marne? :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro mar 09, 2011 20:42 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

Hej Wam,

Gibutek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: , dziekuje pieknie. Odpowied :1luvu: z juz na poczcie :-) Pozyczylam na chwile laptop od sasiadki, musze zaraz oddac. W tym tygodniu nici z netu. Kiedy bedzie? Moze firme owa wysadze w powietrze?
Tak jak pisze Vil i Iza, w pracy jest nie fajnie. Wy mowicie, ze musze sie przyzwyczaic? Tak jak mialam w starej pracy to zrobic? Niestety, nie jestem do tego sklonna. Dosc tego. Wytrzymac na razie musze, bo kasy nie mam na inne poruszanie. Juz teraz nie wiem, jak dlugo bede potrzebowala, zeby Wam wszystko opisac, ale postaram sie. Sasiedzi mnie wspieraja i to mi daje pewnosci i troche dobre uczucie. W ostatnia sobote przyszla sofa i Sideboard do duzego i mieszkaChefnie nabiera nastroju. Piekne zdjecia na Was czekaja :-)

Nie dam sie i nie martwcie sie. Jakos bedzie a tu podobno o prace nie jest trudno.

Na weekend postaram sie znowu wpasc i nowy watek zalozyc. Doczytuje, co piszecie i sie serduszko usmiecha. Tez mi Was strasznie brak. Dam y i z tym rade.

Ide laptop oddac. Nienawidze tej klawiatury.

paaaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro mar 09, 2011 20:47 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

:dance: :dance2: :dance: :dance2:
Odezwała się,odezwała :D :D
:ok: :ok: :ok: kciuki za wszystko :ok: :ok: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie daj się Dorotko :ok: :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro mar 09, 2011 20:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

:1luvu:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro mar 09, 2011 20:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

Dorotko, będzie dobrze! :ok:
Skoro z pracą nie jest tam źle, to wszystko się ułoży.
Wymiziaj Lillutka i Emilka ode mnie :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:
Buźka duża, Słoneczko! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 09, 2011 20:55 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

:dance:
Jak tu wrócisz do nas i Cie weźmiemy w obroty, to zapomnisz o złej pracy :wink:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro mar 09, 2011 21:46 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Śro mar 09, 2011 22:03 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

Dasz radę
Trzymamy kciuki i czekamyna dobre wieści Obrazek...inaczej być nie może
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw mar 10, 2011 7:13 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

SecretFire pisze:Nie dam sie i nie martwcie sie. Jakos bedzie a tu podobno o prace nie jest trudno.

:ok: :ok: :ok:
Dorotko, chyba Cię myślami ściągnęłyśmy bo bardzo nam Ciebie tutaj brakowało :1luvu:
To, co zacytowałam wyżej jest bardzo ważne, pewnie, że jak będzie okazja to zmienisz. Popatrz, a tak się wszystko z tą pracą dobrze zapowiadało 8O
SecretFire pisze:W ostatnia sobote przyszla sofa i Sideboard do duzego i mieszkaChefnie nabiera nastroju. Piekne zdjecia na Was czekaja

Wow :1luvu:
Uściski dla Ciebie i wielkie głaski dla kociastych :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw mar 10, 2011 11:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

SecretFire pisze:Nie dam sie i nie martwcie sie. Jakos bedzie a tu podobno o prace nie jest trudno.

:ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw mar 10, 2011 12:26 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

mmk pisze:

:ok:

Dokładnie tak ! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]