przecież to moja i innych darczyńców ,oraz wirtualnych opiekunów sprawa na co idzie kasa ....ich kasa ...nie wasza ....wiec o ten cały larum i ciągłe wywoływanie do odpowiedzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jamagda pisze:MariaD pisze:Zawnioskowałam o bana dla Jamagda i magaaaa. Są pewne granice, których nie powinno się przekraczać.
I obie Panie będa miec problemy z kupieniem lub sprzedaniem czegokoliwek na bazarku - napisałam ostrzeżenie.
A TO JEST POMÓWIENIE-
ODSZCZEKAJMariaD pisze:...ujawniającymi poufne dane uzyskane podczas rozmowy przedadopcyjnej, ujawniające dane osobowe uzyskane na pw bez zgody danej osoby..
MariaD - SĄDZISZ PO SOBIE ?? MNIE BY DO GŁOWY NIE PRZYSZŁA taka niegodziwość !
JA CYTUJĘ TYLKO to co każdy ( nawet bez logowania ) MOŻE ZNALEŹĆ na FORUM MIAU -
.......
VVu pisze:Tak samo mogłoby nie mieć sensu ogłaszanie równocześnie w s z y s t k i c h tymczasów przebywających u mirki_t, bo wtedy, przy takiej ich liczbie, rywalizowałby ze sobą.
Nie napisałem, że ogłaszanie wszystkich zmniejszałoby szanse na adopcje. Napisałem, że ogłoszenia rywalizowałyby ze sobą. U mirki_t kotów jest bardzo dużo i niektóre z nich - dla potencjalnych adoptujących oczywiście! - są podobne.seidhee pisze:VVu pisze:Tak samo mogłoby nie mieć sensu ogłaszanie równocześnie w s z y s t k i c h tymczasów przebywających u mirki_t, bo wtedy, przy takiej ich liczbie, rywalizowałby ze sobą.
Szczerze mówiąc, nie pojmuję tej argumentacji. Na czym ta rywalizacja miałaby polegać? Jaka jest szansa, że ktoś, kto marzy o szylkretowej kotce, zadzwoni do Mirki z ogłoszenia o czarno-białym kocurku? Ogłaszanie każdego tymczasa osobno jak najbardziej zwiększa ich szanse, a nie zmniejsza.
Btw. wyliczona przez Marcelibu średnia 2,21 roku jest dramatyczna
VVu pisze:Nie napisałem, że ogłaszanie wszystkich zmniejszałoby szanse na adopcje. Napisałem, że ogłoszenia rywalizowałyby ze sobą. U mirki_t kotów jest bardzo dużo i niektóre z nich - dla potencjalnych adoptujących oczywiście! - są podobne.
Nakład pracy i środków, który byłby potrzebny do ogłaszania non-stop wszystkich kotów równocześnie - wg mnie byłby niewspółmierny do efektów, które taka gigantyczna praca mogłaby dać.
Takie coś mialoby sens, gdyby te ogłoszenia robiło wiele osób - i to proponowałem ("wirtualnych ogłoszeniowców").
seidhee pisze:Proponowałam, że poogłaszam Oktę, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, narzucać się nie zamierzam.
VVu pisze:Nie napisałem, że ogłaszanie wszystkich zmniejszałoby szanse na adopcje. Napisałem, że ogłoszenia rywalizowałyby ze sobą. U mirki_t kotów jest bardzo dużo i niektóre z nich - dla potencjalnych adoptujących oczywiście! - są podobne.seidhee pisze:VVu pisze:Tak samo mogłoby nie mieć sensu ogłaszanie równocześnie w s z y s t k i c h tymczasów przebywających u mirki_t, bo wtedy, przy takiej ich liczbie, rywalizowałby ze sobą.
Szczerze mówiąc, nie pojmuję tej argumentacji. Na czym ta rywalizacja miałaby polegać? Jaka jest szansa, że ktoś, kto marzy o szylkretowej kotce, zadzwoni do Mirki z ogłoszenia o czarno-białym kocurku? Ogłaszanie każdego tymczasa osobno jak najbardziej zwiększa ich szanse, a nie zmniejsza.
Btw. wyliczona przez Marcelibu średnia 2,21 roku jest dramatyczna
Nakład pracy i środków, który byłby potrzebny do ogłaszania non-stop wszystkich kotów równocześnie - wg mnie byłby niewspółmierny do efektów, które taka gigantyczna praca mogłaby dać.
Takie coś mialoby sens, gdyby te ogłoszenia robiło wiele osób - i to proponowałem ("wirtualnych ogłoszeniowców").
serum pisze:i ciągle to samo...i ciągle ten sam bólo cudze koty i cudze pieniądze .....rzygać się chce ...
przecież to moja i innych darczyńców ,oraz wirtualnych opiekunów sprawa na co idzie kasa ....ich kasa ...nie wasza ....wiec o ten cały larum i ciągłe wywoływanie do odpowiedzija otrzymuję informację które mnie interesują ,a Wy jako osoby postronne na tym wątku chyba nie musicie ,bo nie jesteście z nim bezpośrednio związane ,ani nawet pośrednio....nie licząc ciągłych awantur które mają JEDEN cel.........pozbawić koty z tego wątku datków .....a to chyba nie zbyt chlubne ,bo podobno pomoc kotom jest najważniejsza ,przynajmniej wszyscy tak deklarują (..)
Agn pisze:Marcelibu, a jak policzysz tę swoją 'średnią' [średnią właściwie czego? i w kontekście czego?] dla osoby, która ma jednego tymczasa, ogłoszonego na wszystkich możliwych stronach i nie może go wyadoptować od prawie dwóch lat?
Odpowiesz natychmiast, że ten jeden tymczas nie jest utrzymywany z datków.
.Agn pisze:ogłoszonego na wszystkich możliwych stronach i nie może go wyadoptować od prawie dwóch lat?
Agn pisze:A, i jeszcze o sposób na życie.
A co Wy właściwie macie do cudzej kasy i cudzego sposobu na życie? No co? I - jakim prawem?
Agn pisze:A co Wy właściwie macie do cudzej kasy i cudzego sposobu na życie? No co? I - jakim prawem?
Marcelibu pisze:Agn napisał(a):
A, i jeszcze o sposób na życie.
A co Wy właściwie macie do cudzej kasy i cudzego sposobu na życie? No co? I - jakim prawem?
Jeszcze Kobieto nie rozumiesz? Ty w kółko to samo. Nie rozumiesz, czy nie chcesz zrozumieć?Jaśniej nie umiem.To jest cały proces, na który trzeba spojrzeć z boku. Ciut krytycznie, a reszta sama okazuje się dużo łatwiejsza do zrozumienia.
sky_fifi pisze:Marcelibu pisze:Agn napisał(a):
A, i jeszcze o sposób na życie.
Jeszcze Kobieto nie rozumiesz? Ty w kółko to samo. Nie rozumiesz, czy nie chcesz zrozumieć?Jaśniej nie umiem.To jest cały proces, na który trzeba spojrzeć z boku. Ciut krytycznie, a reszta sama okazuje się dużo łatwiejsza do zrozumienia.
Marcelibu, JA TEŻ NIE ROZUMIEM.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], nfd i 89 gości