Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sebow pisze:oczywiście, my już przygotowujemy się na sobotę:) trasa już wytyczona, mam nadzieję, że i w samym Szczytnie nie zgubimy się. Na szczęście pogoda też ma sprzyjać takim wyprawom. Horacy jak coś będziesz wiedziałą o kosztach testów to czekam na info.
wat pisze:Tak się zastanawiam, czy za wzgledu na PP do seji nie powinny trafiać koty po szczepieniu nawet jak są dorosłe.
horacy 7 pisze:Seju przepraszam nie obrażaj się ,tylko wczoraj napisałaś na PW ,że nie może być niewysterylizowana koteczka bo masz trzy niekastrowane kocury i ja to rozumiem,bo sama nie wzięłam Brysia burego ze schronu bo niewykastrowany.Jak ja już odwołałam podróż to powiedziałaś ,że może być i nie wysterylizowana więc też piszę o tym by nikt mi nie zarzucił ,ze nie chcę kotom dać szansy i trzymam na siłę u siebie.Niestety jak pisałam wolę wszystko wyjaśnić na wątku by nikt mi nie zarzucił ,że dałam kota nie spełniajacego warunków.Miałyśmy taki problem z dziką sunią, dziewczyna sama chciała ją na DT mówiła ,że sobie poradzi ,później do nas były pretensje ,że pies boi się człowieka.Sunia niestety odeszła w DT za TM serduszko nie wytrzymało dlatego teraz jestem taka upierdliwa.
ACHA13 pisze:Mamy problem z testami.Basia zamówiła je u naszej wetki już jakis czas temu,miały być na wtorek lub 100%na czwartek i dzisiaj wetka mówi,że testów w hutrowni nie było.Po prostu ręce opadają...............
Zadzwoniłam do znajomej w Klinice w Olsztynie i na szczęście mają tam 2 ostatnie testy,które nam odłożyła,koszt jednego to 60zł.
Znajomy Basi jest akurat dzisiaj w Olsztynie i mamy nadzieję,że uda mu się dojechac do tej Kliniki i przywieźć nam te testy.
Justinek Warszawa pisze:ACHA13 pisze:[url][URL=http://img18.imageshack.us/i/dsc02473zmniejszaczpl20.jpg/][/url]
Zauroczyła mnie ta kotka. Mam już 2 tymczaski, ale zdecydowałam się dać dt także jej. Podobno jest zdrowa (sprawdzimy to), podkarmię, wysterylizuję ją też na własny koszt. A za miesiąc znajdę jej dom
Podobno jest łagodna i oswojona, młoda, więc szybko dom znajdzie
sebow pisze:Jeśli qwszystko będzie dobrze melduję sie w sb i zabieram dwie Kicie, jedną dostarczam do Justinek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 547 gości