DT Matahari-kiepskie finanse.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2011 19:38 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

niestety Mirce zmieniły się dziś trochę plany, więc może chociaż moje fotki obejrzyjcie...
ZUZAObrazekObrazekObrazek
SPINKAObrazekObrazek
RUDIObrazekObrazekObrazekObrazek

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Nie mar 06, 2011 20:33 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

Ładne zdjęcia, bo koty jak to koty. :wink: :lol:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Nie mar 06, 2011 21:27 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

A to Zuzia ma białe pod brodą??
Jak ja ostatni raz widziałam, to tak się wciskała za pralkę, że nic nie było widać. Cieszę się, że ma się lepiej! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon mar 07, 2011 19:13 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

villemo... Zuza nie tylko ma się lepiej... ma się rewelacyjnie... to właśnie ona z tym białym pod brodą... rozstawia wszystkie sierściuchy po kątach... wrzaskiem domaga się ludzkiego żarełka... a jak tylko lodówka zostanie otwarta, to wrasta jak spod ziemi i objawia się na krześle przy lodówce...

Matahari

Post » Pon mar 07, 2011 21:45 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

Ma śliczne oczyska!! :kotek:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro mar 09, 2011 9:04 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

Fakt te oczy są zjawiskowe.

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Śro mar 09, 2011 19:39 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

Gabryś zaliczył dziś kolejny zastrzyk u weta, po którym obraził się na swojego ulubionego weta i nie miał ochoty na pieszczoty... może niekoniecznie obraził się na zastrzyk, ale na to co wet robił mu wcześniej - oglądał i wybarwiał oko... chłopak ma zatkany kanalik łzowy i zoong... odetkać można pod narkozą, co wiąże się ze stresem... więc błędne kolo...

a od popołudniowych godzin w klatce siedzi coś takiego
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

to coś ma około pół roku... zostało znalezione w kartonie w lesie... czyściutkie... odpasione... kiełki już zmienione, reszta ząbków w trakcie wymiany...
nie ma jeszcze imienia... i jest DZIEWCZYNKĄ... tadam... :lol:

Matahari

Post » Śro mar 09, 2011 19:46 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

normalnie bubel genetyczny... miało być dzikie, a mruczy jak traktor... boi się na razie stadka... apetyt ma niewąski...

Matahari

Post » Śro mar 09, 2011 23:42 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

Matahari pisze:.. a od popołudniowych godzin w klatce siedzi coś takiego
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

to coś ma około pół roku... zostało znalezione w kartonie w lesie... czyściutkie... odpasione... kiełki już zmienione, reszta ząbków w trakcie wymiany...
nie ma jeszcze imienia... i jest DZIEWCZYNKĄ... tadam... :lol:

Rany, jakie to "coś takiego" śliczne :1luvu:

Podziwiam i będę kibicować.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw mar 10, 2011 11:35 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

to coś dostało już imię... Agatka... powoli poznaje stadko i mieszkanie - totalnie nudziło się w klatce mimo myszki... zresztą klatka to nadaje się tylko, by w spokoju zjeść :lol: ... a taka dzika dzicz, że ciasteczkuje jak tylko się do niej odezwać i sama ociera się o człowieka... tak właśnie zachowują się dzikie kot :lol:

Matahari

Post » Czw mar 10, 2011 22:53 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

Agatce bardzo podoba się poza klatką... wsadziłam ją tam na chwilkę, żeby się najadła... po jedzonku panna skorzystała z kuwety i zaczęła marudzić o wypuszczenie... jeszcze trochę burczy i syczy na inne sierściuchy, ale chętnie bawi się...

Matahari

Post » Nie mar 13, 2011 20:18 Re: DT Matahari- Nowe maluchy

Śliczna panienka.Dzika dzicz :roll: Jakaś ludzka dłoń się do tego przyczyniła.

ola19

Post » Wto mar 15, 2011 22:10 Re: DT Matahari- Nowe zdjęcia w 1 poście !!!

Agatka już nie burczy na inne sierściuchy, coraz śmielej chodzi po całym domu... apetyt jej dopisuje i coraz większa dzicz z niej wyłazi... :twisted:
wczoraj był ogólny pazuroqiur... ogólny na tyle, na ile się dało... ale poczytujemy sobie z Tiris za wielką zasługę obcięcie pazurów u Bazyla... co chłopak potem odreagował sikając pod drzwiami Tiris... :lol:
Melisa zrobiła się totalna lama, jednak na Bazylka burczy nieodmiennie... i żarcie z talerza cieszy się u niej niezmiennym powodzeniem...
Ripley łazi za mną jak wierny pies, pilnuje wręcz... dotykać się jednak ciągle nie daje... patrząc w jej oczy, ciągle mam nadzieję, że może w końcu wezmę ją i przytulę...
Fifi leczymy z grzyba... ciągle się coś przyczepia do tej kochanej kici...

Matahari

Post » Nie mar 20, 2011 20:34 Re: DT Matahari- Nowe zdjęcia w 1 poście !!!

Witam!
Jestem nowa na tej stronie internetowej i nie wszystkie skróty które czytam są dla mnie zrozumiałe.Mam kotkę znalezioną w klatce w najgorszy dzień zimy malutką,ale to kilka lat temu.Teraz to piękna czarno-biała piękność wysterylizowana siedząca w domu przylepa.W domu mieszkają też swie inne kotki też po sterylizacji,ale wychodzące na dwór.Śledzę ostatnio ten wątek i wypatruję wieści o Fifi.Co u niej?Jak idzie z leczeniem?

mitan35

Od: Nie mar 20, 2011 15:56

Post » Czw mar 24, 2011 0:14 Re: DT Matahari- Nowe zdjęcia w 1 poście !!!

Fifi na sam dźwięk przygotowywanej kąpieli z Imawerolu dematerializuje się natychmiastowo.Reszta ok.Futerko mięciutkie,humor dopisuje.

ola19

[poprzednia][następna]