Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Nie cem ale muszem odgruzować chałupę. Chłopów odsprzedałam by mi sie nie kręcili pod nogami, koty chyba w kuchni zamknę (na odkurzacz za późno a tylko on skutecznie je dematerializuje). Auuu
trawa11 pisze:Ciepła pisze:ula-misia pisze:no to dawajcie dziewczyny, właśnie ugotowałam gołąbki
o jesooo..golabki mmmmmmmmmmmm
Przecie Ty Asiu umiesz robic golabki, nie to co ja
Bolkowa pisze:Nie cem ale muszem odgruzować chałupę. Chłopów odsprzedałam by mi sie nie kręcili pod nogami, koty chyba w kuchni zamknę (na odkurzacz za późno a tylko on skutecznie je dematerializuje). Auuu
Ciepła pisze:Bolkowa pisze:Nie cem ale muszem odgruzować chałupę. Chłopów odsprzedałam by mi sie nie kręcili pod nogami, koty chyba w kuchni zamknę (na odkurzacz za późno a tylko on skutecznie je dematerializuje). Auuu
dzis robilam to samo..
odkurzacz alleluja i do przodu![]()
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
umiem..
ale obcymi tez nie pogardze..
takie obce najlepiej smakują
trawa11 pisze:Ciepła pisze:Bolkowa pisze:Nie cem ale muszem odgruzować chałupę. Chłopów odsprzedałam by mi sie nie kręcili pod nogami, koty chyba w kuchni zamknę (na odkurzacz za późno a tylko on skutecznie je dematerializuje). Auuu
dzis robilam to samo..
odkurzacz alleluja i do przodu![]()
moje nie za bardzo boją sie odkurzacza, dziwaki jakieś niedorobione ,czy co
Ciepła pisze:
jak zaczynam odkurzac to Cycek wchodzi na poleczke pod lawa i czeka az skoncze,reszta ma to gdzies..
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
jak zaczynam odkurzac to Cycek wchodzi na poleczke pod lawa i czeka az skoncze,reszta ma to gdzies..
Cycek obserwuje ,czy aby dokładnie odkurzasz
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
Cycek obserwuje ,czy aby dokładnie odkurzasz
wiedzilam..
dlatego zawsze pozniej sie kladzie na wygladzinie,na czarnym widac czy cos zostalo czy nie haha![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi, raiya i 264 gości