BAJKA-BB pisze:Marcelibu pisze:(...)
To tylko jeszcze napisz kim jesteś, poproszę. Tak myślimy, bo zabierasz głos jakby z ramienia Fundacji.
Takim samym użytkownikiem forum jak każdy. Nigdy i nigdzie nie napisałam, że jestem przedstawicielem Fundacji, przeciwnie:
BAJKA-BB pisze: (...) a jako, że nie jestem przedstawicielem Vivy! (...)
(całość tutaj:
viewtopic.php?f=1&t=118093&p=6496976#p6496976)
Pomyśl ile ogłoszeń adopcyjnych mogłabyś zrobić w czasie poświęconym na tę donikąd prowadzącą dyskusję.
Pojawiasz się kilkakrotnie w wątku mirka_t i piszesz
elektryzujące posty
typu: wszelkie uwagi, wnioski i pytania należy kierować na adres Fundacji Viva! email:xxxx@xxx . Taką wstawkę zauważyłam również wtedy, kiedy ja pytałam jak wyglądają rozliczenia z fundacją/cjami. Napisałaś również, że wpłynęły skargi do Viva! w sprawie DT u mirka_t i są rozpatrywane. Nie dziw się więc, że najpierw myślimy, że jesteś przedstawicielem Viva!, a potem, że o to pytamy, skoro tak piszesz i znasz takie szczegóły (to odnośnie do informacji nt. skargi na mirka_t).
Co do ogłoszeń kotów przebywających w azylu mirka_t - nie zamierzam im robić ogłoszeń. Jestem przeciwna organizowaniu przez mirkę_t azylu dla tylu kotów i jestem przeciwna postępowaniu mirka_t w sprawie jej kotów. Jeżeli na 38 "tymczasów" 7 ma ogłoszenia (28 dni temu, wczoraj i dziś), czyli bardzo niewiele - ja nie zamierzam mirka_t w tym wyręczać, skoro sama tego nie robi, a mirka_t na klepanie w klawiaturę ma czas, nawet do późnej nocy - to odnośnie do zarzutu do mnie.