Marcelibu pisze:BAJKA-BB pisze:
(...) Asfodel wyjaśniła jak można ich poszukać, nie czekaj aż ktoś poda Ci gotowce, bo niby w imię czego miałby to robić.
Wiesz, smutno, że Ty, przedstawiciel Fundacji tak piszesz. Ale odpowiem - wiesz w imię czego? W imię adopcji i szczęścia kotów przebywających w azylu u mirki_t. Bo zależy mi na
przyciśnięciu wszystkiego i wszystkich, żeby te koty wyadoptować. Z wydźwięku Twojego posta/ów (tak ogólnie) i z treści zacytowanej przeze mnie skłaniam się do zadania Ci pytania: a Tobie - nie?
Po raz kolejny czytam w tym wątku, że jestem przedstawicielem Fundacji i zastanawiam się skąd ten pomysł. Istnieją wyszukiwarki wpisów w KRS i tam można sprawdzić kto jest upoważniony do reprezentowania Fundacji.
Swój pogląd na DT Mirki wyraziłam na forum już jakiś czas temu, powtórzę:
BAJKA-BB pisze:(...) działania Mirki oceniam ogólnie jako dobrze prowadzony DT, a co za tym idzie podjęte przez Mirkę w sprawie poszczególnych kotów decyzje uznaję za słuszne. (...) To Mirka jest odpowiedzialna za przebywające pod Jej opieką koty, więc do Niej należą decyzje.
Jak będę chciała/mogła prowadzić DT to odwiedzę najbliższe schronisko, przygarnę koty, a później będę szukać im domów wg takich metod jakie uznam za słuszne. A na razie to nie czuję się upoważniona do
przyciskania kogokolwiek.
Pozwól, że na tym zakończę tę
niezmiernie interesującą wymianę zdań, ale na nadmiar czasu nie narzekam.