Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
queen_ink pisze:Tweety pisze:kasumi pisze:Sezam na 90% też ma majerankowe badziewie (ale wyników jeszcze nie mam). I to podwójnie majerankowe, bo ma jeszcze pieczarkiBalbina pewnie już też złapała.
Również gratuluję dokocenia Kindze, a Piratce super domkuJakie cudne, zżyte kociszcza
a wszyscy mieli zwalczane badziewie![]()
Rumcajs na szczęście nie ma problemów
Ale to se lubi wrócić niestety.
Czy mogę dostać te wzory, co Annazoo, na maila, mogłabym koci album wyrównać do szeregu.
queen_ink pisze:Tweety pisze:kasumi pisze:Sezam na 90% też ma majerankowe badziewie (ale wyników jeszcze nie mam). I to podwójnie majerankowe, bo ma jeszcze pieczarkiBalbina pewnie już też złapała.
Również gratuluję dokocenia Kindze, a Piratce super domkuJakie cudne, zżyte kociszcza
a wszyscy mieli zwalczane badziewie![]()
Rumcajs na szczęście nie ma problemów
Ale to se lubi wrócić niestety.
Czy mogę dostać te wzory, co Annazoo, na maila, mogłabym koci album wyrównać do szeregu.
Kinga Warmijska pisze:Annazoo pisze:Co do Tepsy to nie mam daty jej urodzenia, zatem na razie czekam na info.
Tweety pisze:
zaglądam, jest bardzo dobrze, tym bardziej jak na pierwszy raz.![]()
Dorzuciłabym pod spodem info o możliwości przekazania 1% do tego tekstu jak można pomóc. Nie wiem czy nie czytelniejsze byłoby podanie tego z pauzami jako osobne formy pomocy![]()
A widziałaś nasz nowy kubek? on jest tak już jest robiony w ramach identyfikacyj wizualnej. Myślę, że dobrze by było taki szablon stworzyć i do adopcji i do aukcji na allegro, tylko ja jestem w tym zakresie ciemnota więc się nie podejmuję tylko czekam na gotowca
lutra pisze:jestem zielone pojęcie w materii szablonów i innych, ale za to pełne podziwu pojęcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 161 gości