K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 22:21 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

jak tam Lolek i moje buraski z chocimskiej?
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto mar 08, 2011 22:22 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

queen_ink pisze:
Tweety pisze:
kasumi pisze:Sezam na 90% też ma majerankowe badziewie (ale wyników jeszcze nie mam). I to podwójnie majerankowe, bo ma jeszcze pieczarki :D Balbina pewnie już też złapała.
Również gratuluję dokocenia Kindze, a Piratce super domku ;) Jakie cudne, zżyte kociszcza :1luvu:

a wszyscy mieli zwalczane badziewie :evil:

Rumcajs na szczęście nie ma problemów

Ale to se lubi wrócić niestety.

Czy mogę dostać te wzory, co Annazoo, na maila, mogłabym koci album wyrównać do szeregu.

Jeśli chodzi Ci o szablon na Allegro, to przed chwilą wysłałam Ci go na priv.
A jeśli chodzi o inne wzory, to postaram się zrozumieć to jutro, bo właśnie padłam na pyszczek :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto mar 08, 2011 22:34 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

queen_ink pisze:
Tweety pisze:
kasumi pisze:Sezam na 90% też ma majerankowe badziewie (ale wyników jeszcze nie mam). I to podwójnie majerankowe, bo ma jeszcze pieczarki :D Balbina pewnie już też złapała.
Również gratuluję dokocenia Kindze, a Piratce super domku ;) Jakie cudne, zżyte kociszcza :1luvu:

a wszyscy mieli zwalczane badziewie :evil:

Rumcajs na szczęście nie ma problemów

Ale to se lubi wrócić niestety.

Czy mogę dostać te wzory, co Annazoo, na maila, mogłabym koci album wyrównać do szeregu.

posłałam Wam (mam tylko pdf) ulotkę, która jest w tym typie zrobiona, pewnie umiecie rozłożyć to na części pierwsze.

Edit_f kotki ok, doktor uznał, że nie ma potrzeby dawać antybiotyku, bo skoro normalnie jedzą to więcej stresu da zastrzyk niż pożytku.
Lolek był u kontroli i ten ma całą baterię zastrzyków

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto mar 08, 2011 22:47 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Kinga Warmijska pisze:
Annazoo pisze:Co do Tepsy to nie mam daty jej urodzenia, zatem na razie czekam na info.

Annozoo, super ogłoszenia :) co do Tepsy ... ma już 10 miesięcy (urodziła się chyba w maju 2010), ale teraz nazywa się Piratka i Chuligan zadecydował, że ma zostać z nami, bo okrutnie ją miłuje ...
Obrazek
proszę więc o nieogłaszanie, Tweety, z kim mogę podpisać umowę adopcyjną? :D

boże, jakie piękne zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zakochana jestem!

szkoda Cypiska :(

Lutro kochana, czy dostałaś moje pw w sprawie ogłoszeń naszych kotów na stronie chwiladlapupila?

Prosiłabym o jakieś info co mam robić :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto mar 08, 2011 22:52 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Kochani, dzięki wielkie za dobre słowa i wsparcie :) jak tylko podłapię chwilkę czasu założę Chuliganowo-Piratkowy wątek. Niech się kociaki kochają - zwłaszcza, że platonicznie :D
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Wto mar 08, 2011 23:06 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

erm.
truskawce też częściej niż wskazane zdarza się bryzgnąć odchodem zamiast go grzecznie wydalić i zakopać... znaczy s*aczkę miewa :?
składaliśmy to na karb stresu/podżerania produktów mlecznych (no nie upilnujesz tej paskudy, nawet z ręki ci ukradnie)... to nie kokcydiolamblie, prawda? :?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro mar 09, 2011 9:55 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

ja przypomnę malutką Tinkę, którą szefowa zgodziła się pod skrzydła AFN przygarnąć

dzisiaj ma operację - cewnik do mózgu
Trzymajcie kciuki
http://allegro.pl/show_item.php?item=1499585611

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro mar 09, 2011 9:58 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Kciuki.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro mar 09, 2011 10:18 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Dudzia ma wlasnie pierwszy dzien na cat-roomie. Od razu jak tylko Dyzio podszedl do niej wytlumaczyla mu, ze ona nie chce aby ja dotykal i po kilku podejsciach do Dudzi Dyzio poszedl "bawic" sie z Syntia. Widocznie Grzebyk to mala ciapa, ze nie dal sobie rady z Dyziem. Stalka niezadowolona, ze nie dostala mokrego. Lolkowi pupa odzyla troche, bo dzis wycofywal mi sie od zastrzykow, ale zadnej agresji: prania lapkami czy gryzienia. Panny po sterylizacji lagodne. Zosia rozmruczana i pchajaca sie do glaskania i na rece. Czyli dzien jak codzien bez zadnych problemow, oby tak dalej.
Kciuki za Tinke :ok:

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Śro mar 09, 2011 10:20 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

No to brawa dla Dudzi!
A Grzebyk to kot z ulicy 8O Trzeba jeszcze jedna próbe zrobić.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro mar 09, 2011 10:32 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Moge sprobowac jutro rano, ale trzeba by bylo zobaczyc jak zachowuje sie popoludniu, czy znow nie jest zastraszony i w nastepne dni. Bo jesli ma siedziec w jednym miejscu i byc nie dopuszczany do miski przez Dyzia i ewentualnie prany przez niego to juz lepiej mu na kwarantannie. Tu jest rozluzniony i rozmruczany.

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Śro mar 09, 2011 10:33 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

Tweety pisze:
zaglądam, jest bardzo dobrze, tym bardziej jak na pierwszy raz. :twisted:
Dorzuciłabym pod spodem info o możliwości przekazania 1% do tego tekstu jak można pomóc. Nie wiem czy nie czytelniejsze byłoby podanie tego z pauzami jako osobne formy pomocy :roll:
A widziałaś nasz nowy kubek? on jest tak już jest robiony w ramach identyfikacyj wizualnej. Myślę, że dobrze by było taki szablon stworzyć i do adopcji i do aukcji na allegro, tylko ja jestem w tym zakresie ciemnota więc się nie podejmuję tylko czekam na gotowca :oops:

szablon gotowy, zerk tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=1498569697

Annazoo

Post » Śro mar 09, 2011 10:34 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

jestem zielone pojęcie w materii szablonów i innych, ale za to pełne podziwu pojęcie. :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro mar 09, 2011 10:37 Re: K-ów, Cypisek - kolejna ofiara FIP ;((

lutra pisze:jestem zielone pojęcie w materii szablonów i innych, ale za to pełne podziwu pojęcie. :)

niech służy afn :kotek:

Annazoo

[poprzednia][następna]