Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sunshine pisze:Naprawdę pomyślałaś, że znam Iru? Ależ mi miło.
shalom pisze:Wreszcie się coś u Ciebie dzieje na wątku Weihaiwej![]()
A Mia też już po sterylce?kciuki za domek Melci![]()
My też nie mamy warunków na psa, bo gdyby były to H miałby już swojego wymarzonego owczarka. A szczerze mówiąc ja też ostatnio zamarzyłam lekko o psie, szczególnie przez widok ludzi spacerujących ze swoimi pupilami. A H chciałby biegać ze swoim psem.
shalom pisze:O Mię pytałam bo myślałam że może coś przeoczyłam, no i cały czas wydaje mi sie, że ona jest starsza, sama nie wiem czemu.
shalom pisze:Myślę, że bardzo bym polubiła Kukiego za jego charakter, taki Konanowy mi się wydaje![]()
shalom pisze:U nas już tyle czasu od sterylki minęło i niby Frejci sierść odrosła ale nadal nie jest taka gęsta i długa jak dookoła. Nadal ma taki łysy placek. Mam nadzieje, ze w końcu odrośnie.
Agor-ia pisze:To chyba od kota zalezy, moja maupa miala ciecie boczne na poczatku stycznia i futerko po miesiacu juz bylo prawie takiej samej dlugosci jak wczesniej, tyle, ze ta nowa siersc jest jakby mieksza niz na reszcie cialka, wiec moglabym dokladnie nakreslic miejsce, gdzie byla golizna
W przypadku wystąpienia objawów niedoboru, można kotom podawać olej z łososia w ilości nawet do 5g (ml) dziennie. Profilaktycznie, czy też "standardowo" jako stały dodatek do diety 1g (ml) dziennie w zupełności wystarczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, Google [Bot] i 262 gości