SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 13:34 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

dziewczyny staram się ogólnei coś załatwic cokolwiek jeśli moge tylko w ten sposób to trudne tu chodzi o Kota a nie o nas... wiadomo
ale powiem Wam, że chyba nic nie załatwie, ręce mi już opadają, szkoda mi Kota ale szkoda mi tez moich nerwów...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Wto mar 08, 2011 14:24 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Ło matko, co tu w ogóle jest grane? To forum kocie, mamy pomagać kotom, czyż nie?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto mar 08, 2011 14:27 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

ewar pisze:Ło matko, co tu w ogóle jest grane? To forum kocie, mamy pomagać kotom, czyż nie?

mamy ale osoba, która chce tej pomocy powinna wykazywać jakieś chęci.. cokolwiek, a ja już nei wiem jak mam rozmawiać, i chyba niestety uratuje inne zwierzątko, bo zaczynam wątpić w to już nawet czy taki kot w ogóle istnieje....

mj_liberian_girl

Post » Wto mar 08, 2011 14:37 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Już raz pytałam autora wątku o jego intencje.Powtórzę "co jest grane?"
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto mar 08, 2011 14:40 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

ewar pisze:Już raz pytałam autora wątku o jego intencje.Powtórzę "co jest grane?"

:!: :?:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 08, 2011 14:41 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

dziewczyny ja muszę wracać do pracy, czekałam na info od Heldmana powiedział, ze będzie po 15, poproszę więc jak już wrócisz o informacje dokładne co z Kotem na co choruje, kto się nim opiekuje, skoro dostaje leki na kk musiał go wet widzieć, a skoro nagle jest chory teraz to należy z Nim iść, po 2 tyle osób chce pomóc w transporcie a ja mam dla Niego wspaniały dom, ogarnijmy to wsszystko dziś ja mam też pieniadze na transport więc wszystko się da załatwić transporter to też nie problem tylko chce miec sprawe jasną że KOT będzie a nei ze sie nic nie dogra i transport będzie a kota nie....

mj_liberian_girl

Post » Wto mar 08, 2011 14:42 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

J.D. slusznie mowisz, jak ktos ma serce do zwierzaka a jest DT to ZAWSZE bedzie mu ciezko nawet w znakomite rece kotka oddac. Ale trzeba sie kierowac dobrem zwierzaka, to jest priorytet.

mj_liberian_girl pisze:
ewar pisze:Ło matko, co tu w ogóle jest grane? To forum kocie, mamy pomagać kotom, czyż nie?

mamy ale osoba, która chce tej pomocy powinna wykazywać jakieś chęci.. cokolwiek, a ja już nei wiem jak mam rozmawiać, i chyba niestety uratuje inne zwierzątko, bo zaczynam wątpić w to już nawet czy taki kot w ogóle istnieje....

rozumiem cie i nie zdziwie sie, jak pomozesz innemu zwierzakowi. Co do twoich watpliwosci-tez to mi przyszlo na mysl. Sama fotka to nie dowod, mozna skads fotke skopiowac i powiedziec, ze na niej jest moj kot...
Nienawidze, jak ktos miesza, zwlaszcza w taki sposob, jak opisane jest na tym watku. Nienawidze takiego podejscia do zycia typu: wylecz mi chorego kota a jak wydobrzeje to mi go zwroc. A co bedzie jak koti znow zachoruje? To nie jest przedmiot, zabawka, kot jest istota zywa, ma serce i uczucia, tez kocha i tez czuje smutek, rozpacz, zal, radosc... Tak samo jak czlowiek! Gdyby mnie tak ktos sobie przekladal z reki do reki, od jednej rodziny do drugiej poczulabym sie jak pomiotlo, nic nie warty smiec. Kot tez moze z tego powodu popasc w depresje! Wiec albo szanuje uczucia zwierzaka i dla jego dobra zrobie cos nawet wbrew sobie, albo przestaje innym zatruwac zycie, wkurzac innych i szukac naiwnego! Mam dosc tej niezdrowej atmosfery na tym watku, wiec to moj ostatni post tutaj.
Zal mi kotka (jesli istnieje) i szkoda mi dobrych checi i nerwow osob, ktore wszelkimi sposobami wyciagaly pomocna dlon. Szkoda wiec czasu na przekomarzanie sie, klotnie i niedomowienia. Bied w potrzebie wokol nas mnostwo, tak wiec jest komu pomagac! One nie maja czasu czekac nie wiadomo na co, tak wiec radze zajac sie tymi biedami i juz nie probowac na sile uszczesliwiac zalozyciela watku! Inne koty tez potrzebuja waszej pomocy!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 08, 2011 15:05 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Jessssu to chyba jakaś paranoja 8O Haldeman jeśli to jakaś ściema i jesli za chwilę okaże się,że już nie potrzebujesz pomocy dla kota albo znikniesz bez słowa z forum to chyba stanę na głowie ale "namierzę cię" i dam ci takie bęcki za marnowanie naszego czasu,zdrowia i nerwów,że ci..... :evil: możesz to sobie skopiować jako grożby karalne-mam to w doopie

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto mar 08, 2011 16:44 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

.
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 13:03 przez Haldeman7, łącznie edytowano 1 raz

Haldeman7

Od: Sob lut 26, 2011 11:22

Post » Wto mar 08, 2011 17:25 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Masz szczęście :twisted: Mnie nie trzeba namierzać-w Sokółce jest tylko JEDEN DOM TYMCZASOWY DLA KOTÓW,sama wzięłabym rudzielca na tymczas ale nie mam już wolnych pomieszczeń-nawet w łazience w kociarni urzęduje kocurro "Brykiet";[razem 6+2+1+9+4] chyba,że coś się zmieni na dniach :D

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Wto mar 08, 2011 18:10 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:
J.D. pisze:Jessssu to chyba jakaś paranoja 8O Haldeman jeśli to jakaś ściema i jesli za chwilę okaże się,że już nie potrzebujesz pomocy dla kota albo znikniesz bez słowa z forum to chyba stanę na głowie ale "namierzę cię" i dam ci takie bęcki za marnowanie naszego czasu,zdrowia i nerwów,że ci..... :evil: możesz to sobie skopiować jako grożby karalne-mam to w doopie

Spoko, numer namierzę też, ten z fonu, w Sokółce...:-) Ja chcę dla kota jak najlepiej, ale jak mi ktoś pisze, że są tu i tacy, co biorą stąd koty na karmę dla węży...KOT ISTNIEJE!!!
A bywam tu rzadko, bo nie mam w domu netu.

Co z kotkiem :?: mj_liberian_girl zadała konkretne pytania i wszyscy czekamy na odpowiedzi :!:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 08, 2011 18:29 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Ty sie tymi wężami nie zasłaniaj.Pisałam już,że kot jest za duzy :mrgreen: Poza tym pisane było,ze dom mozesz sprawdzic, pogadac, zadecydowac na miejscu.Wydac za umową adopcyjną.Nie chcesz go wyadoptowac, liczyłes chyba na inne rozwiazanie-sobie tylko znane.Bawisz się z nami w głupieloków. Co post to inna wersja i inna gadka.
Poza tym my nie mamy nic do ukrycia. A ty wijesz sie jak wąż w zeznaniach i mydlisz oczy róznymi pierdołami. Nie wiem na czym tobie zalezy ale na pewno nie na kocie. Powidz co chcesz z nim zrobić. Jeśli nie chcesz wyadoptować to zrób to, tylko przestan ględzic. Masz dla niego bezpieczny dom? Gdzie i u kogo? Co z wtem,szczepieniami, kastracją,odrobaczeniem...? Jeśli twoja troska i miłosc do rudzielca objawia sie zostawieniem go tam gdzie był i karmieniem go (ciekawe do kiedy starczy cierpliwości) to ja wysiadam i daję sobie spokój. Można taką miłosc do kosza wyrzucic. Twoja troska to bajka i tyle.
zastanawiam sie czy to nie troll?
A mozna zapytać iel ty masz lat?
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 08, 2011 20:13 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

No tak, doczytałam.... :? Haldeman, ewidentnie coś kręcisz od początku do końca, i na nic się nie możesz zdecydować. W dodatku oskarżyłeś Kropkę o najgorsze intencje, osobę, która baardzo pomaga jak może wielu kotom. :evil:
Nie ona jedna tu, a padło wiele konkretnych propozycji, konkretnej pomocy. Więc podejmij jakąś kokretną decyzję. Nie chcesz kota-niech go ktoś zaadoptuje i niech ma dom, chcesz, to bierz, lecz i zatrzymaj. :|
I co to za dziwna gadka o wężach..A nie boisz się, że Kropka nakarmi węża kotkiem?? Przecież też jej nie znasz? :twisted:
Wrrr..
Ostatnio edytowano Wto mar 08, 2011 20:30 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 08, 2011 20:26 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Kropki wina i tyle. winna jest gradobiciu, plamom na słońcu i nie karmieniu rudzielca.Ma węża w kieszeni i nie pcha sie przed orkiestre :mrgreen:
tak mało rozsadne :wink: wyrzuty,ze rece opadaja. Tez moge miec pretensję do kociar z całej Polski,ze moich bezdomniaków nie karmią i nie leca z pomoca na kiwniecie palcem . Kazdy ma swe koty i stara sie pomóc innym an tyle ile moze. Nie załatwia sie jednak swoich spraw cudzymi raczkami.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 08, 2011 20:29 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:Mój mail: kmfm@o2.pl
I spox. Te dwa koty, które mam, też wziąłem odruchowo, potem myślałem co i jak, potem miały u mnie DT, ale nikt się po nie nie zgłosił. Zostały. Zresztą, miałem w domu wiele kotów, znajduchów, i żaden nie wylądował na ulicy!!! Tak więc, za podejrzliwość i oskarżanie, że ja to czy tamto na "be", proszę o "odszkodowanie" - kocią karmę do najbliższego potrzebującego schroniska :lol: :ok:
Do domu nie mogę zabrać, za te dwa miałem i mam wojnę. Wierzcie mi, gdybym miał warunki, wziąłbym pod dach wszystkie kocie nieszczęścia, psie też!!! I inne braci mniejszych....!

:D :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[poprzednia][następna]