Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Ło matko, co tu w ogóle jest grane? To forum kocie, mamy pomagać kotom, czyż nie?
ewar pisze:Już raz pytałam autora wątku o jego intencje.Powtórzę "co jest grane?"
mj_liberian_girl pisze:ewar pisze:Ło matko, co tu w ogóle jest grane? To forum kocie, mamy pomagać kotom, czyż nie?
mamy ale osoba, która chce tej pomocy powinna wykazywać jakieś chęci.. cokolwiek, a ja już nei wiem jak mam rozmawiać, i chyba niestety uratuje inne zwierzątko, bo zaczynam wątpić w to już nawet czy taki kot w ogóle istnieje....
Haldeman7 pisze:J.D. pisze:Jessssu to chyba jakaś paranojaHaldeman jeśli to jakaś ściema i jesli za chwilę okaże się,że już nie potrzebujesz pomocy dla kota albo znikniesz bez słowa z forum to chyba stanę na głowie ale "namierzę cię" i dam ci takie bęcki za marnowanie naszego czasu,zdrowia i nerwów,że ci.....
możesz to sobie skopiować jako grożby karalne-mam to w doopie
Spoko, numer namierzę też, ten z fonu, w Sokółce...Ja chcę dla kota jak najlepiej, ale jak mi ktoś pisze, że są tu i tacy, co biorą stąd koty na karmę dla węży...KOT ISTNIEJE!!!
A bywam tu rzadko, bo nie mam w domu netu.
Haldeman7 pisze:Mój mail: kmfm@o2.pl
I spox. Te dwa koty, które mam, też wziąłem odruchowo, potem myślałem co i jak, potem miały u mnie DT, ale nikt się po nie nie zgłosił. Zostały. Zresztą, miałem w domu wiele kotów, znajduchów, i żaden nie wylądował na ulicy!!! Tak więc, za podejrzliwość i oskarżanie, że ja to czy tamto na "be", proszę o "odszkodowanie" - kocią karmę do najbliższego potrzebującego schroniska![]()
Do domu nie mogę zabrać, za te dwa miałem i mam wojnę. Wierzcie mi, gdybym miał warunki, wziąłbym pod dach wszystkie kocie nieszczęścia, psie też!!! I inne braci mniejszych....!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości