Buli odszedł, Bulinka czeka na DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 15:23 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

najważniejsze jest dt, od ślepaczków dostana Bulinki wsparcie, jeszcze moze z lutowa listą, co z tymi oczkami jest ?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto mar 08, 2011 7:24 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

prosimy o DT dla Bulinków !!!

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto mar 08, 2011 12:34 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

mj_liberian_girl pisze:Obrazek Obrazek

Bidunie :( DT by się przydał.
One takie smutne, a takie piękne futra!

alessandra pisze:najważniejsze jest dt, od ślepaczków dostana Bulinki wsparcie, jeszcze moze z lutowa listą, co z tymi oczkami jest ?

Podłączam się pod pytanie. Koci katar, trwałe uszkodzenia? Kwestia leków, czy także chirurgii?
Biedy :(
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto mar 08, 2011 12:40 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Banerek potrzebny!

napisałnm do graszka-gn prośbę o banerek.

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto mar 08, 2011 14:28 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Zrobię banerek wieczorem - teraz mam słońce w monitor.
Na razie tylko :ok: :ok:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto mar 08, 2011 14:33 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

nie żadnych chorób typu kk nei ma Kociaki są "zdrowe" jesli tak można nazwac kotki z połową ogonków, z odmrożeniami na uszkach i niedowidzace...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Wto mar 08, 2011 14:36 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

a Bulinki :1luvu: mają fb??
Anna Kubica

Post » Wto mar 08, 2011 14:38 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

chyba nie mają... nie zdążyłam, dzisiaj zrobię

mj_liberian_girl

Post » Wto mar 08, 2011 15:41 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

mj_liberian_girl pisze:nie żadnych chorób typu kk nei ma Kociaki są "zdrowe" jesli tak można nazwac kotki z połową ogonków, z odmrożeniami na uszkach i niedowidzace...

czy jest szansa, aby oglądnął je wet pod kątem tych oczek? Bulinki dostaną wsparcie od ślepaczków na wizytę u okulisty, jesli takowy jest w pobliżu, jesli jest szansa, aby ktoś mógł z nimi taką wizyte odbyć, mysle,ze po odmrożeniu, butowaniu w złych warunkach, oczka jednak potrzebują "wsparcia" lekami, moze jest szansa, aby polepszyć widzenie, ale o tym może powiedziec specjalista- tak bardzo byłby potrzebny dt :(

jaki to region?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto mar 08, 2011 15:52 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

wielkopolska, słuchajcie tu troche inaczej sprwa wygląda, można iśc do okulisty ale pod warunkiem , że kot nie wróci do schronu nikt mi nei da kota na dzień... poważnie mówię Oni nawet nie chcą na dt... więc ja adopcje biorę na iebie nawet jk kot (tu np Cytrynka) jedzie do dt...

mj_liberian_girl

Post » Wto mar 08, 2011 16:51 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=124885][img]http://miau.strefa.pl/Trzcianka-Bulinki.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto mar 08, 2011 19:52 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

mj_liberian_girl napisała
wielkopolska, słuchajcie tu troche inaczej sprwa wygląda, można iśc do okulisty ale pod warunkiem , że kot nie wróci do schronu nikt mi nei da kota na dzień... poważnie mówię Oni nawet nie chcą na dt... więc ja adopcje biorę na iebie nawet jk kot (tu np Cytrynka) jedzie do dt...

Czy tylko ja jestem taka tępa, że tego nie rozumiem? Juz nie chce mi się pytać, czy kierownictwo? to właściciele nieruchomości? czy mogą tak? i dlaczego tak chcą??? czym sie różni ten schron od innych????

Dobra - trzy osoby mi proponują żebym sobie zabrała towarzystwo do domu :D . Parka jest prześliczna. I tyle pozytywów. Choć jeśli będą na fb i gdzie indziej to może ludzie się w kolejce ustawią 8O ? Skąd one sie wzięły na tym mrozie :?: :?: :?:

Powtarzam, wiem, do znudzenia - Opole jest daleko. Jakby było koło Trzcianki to bym na dt wzięła. Tak też bym wzięła, ale... kto je przywiezie? To raz. Dwa, trzy itd. - alessandra obiecała pomoc od ślepaczków, ale w Opolu nie ma okulisty. Jakby był, byłoby mi trudno - nie mam samochodu, nie mam TZ-ta,ani innej rodziny, nie mam w O. żadnych znajomych, na których pomoc mogłabym liczyć samochodowo, nie mam kasy na taksówki i wetów. Jeden kotek do wyżywienia to mały problem. Dwa wymagajace opieki lekarza - duży problem dla mnie.
Kastracja? testy?
Ale gdyby sytuacja była taka jak pisałyśmy czyli 'zwierze na poboczu drogi' [to taki skrót myślowy] czyli trzeba zabrać - to możemy się zastanawiać.
Mnie z zastanawiania wyszło, że może szukać tdt we Wro? nie znam gdzie indziej ludzi... tam okuliści są. Chyba? Może obiecać płatny tdt? ja nie jestem oblatana na forum, ale słyszałam , że sie praktykuje takie rzeczy 8O ?
A potem dalej? Jakaś burza mózgów?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 08, 2011 19:58 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Zaznaczę sobie wątek.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto mar 08, 2011 22:35 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Myślę, że tdt to bardzo dobry pomysł. Je trzeba jak najszybciej wyciągnąć! Qrcze co robić, co robić.....
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro mar 09, 2011 7:27 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

dt płatny tez można znależć ale z pieniązkami u mnie tez nie wesolo:) wie sama tego nei ogarne

mj_liberian_girl

[poprzednia][następna]