Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marea pisze:8.22 z rana pociag z Olsztyna, Magda napisala ze w razie co ktos moglby jej dowiezc kicie sroda wieczor.
No, reszta zalezy do Was, poprostu pisze o mozliwosci transportumoge dac nr do Magdy na Pw
wat pisze:W środę wieczorem mogłabym zawieźć do Olsztyna tylko nie strasznie późno, bo wtedy mogę mieć kłopoty z powrotem do Szczytna (nie mam samochodu, muszę jechać pociągiem albo autobusem)
horacy 7 pisze:Wat jednak Ciebie będziemy prosić o podwiezienie Zosi do Olsztyna.
Marea pisze:No to juz od Was zalezywezcie pod uwage ze u Seji kotow jest sporo, takze lepiej kotke kontaktowa i najlepiej zdrowa.
A Tri jest zdrowa, wysterylizowana, czy jaki jest jest status zdrowotny !? to istotne info takze dla Magdy gdyby miala nocowac koteczke, takze wszelkie dokladniejsze dane mile widziane
Magda bez problemu przenocuje koteczke, prosila by dac jej nr to juz z nia sie dogadacie co do szczegolow, jesli z Seja sie dogadacie
Pociag w Gda Wrzeszcz jest ok godz 11:18, nie wiem gdzie dokladnie bedzie wysiadal Tz Magdy, ale to nie problem, bo jakos kotke sie od niego odbierze z peronu badz z pociagu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości