Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Zawiozłam Marcelka. Strasznie płakał i rzucał się w transporterku. Wyciągał łapki przez kratkę z przodu i próbował mnie pacać po twarzy. Zostawiłam nieboraka u dr. Ewy i uciekłam. Okropnie mi się płakać chce i martwię się o niego. Moje maleńkie ukochane Srebełko...
Petka pisze::ok:![]()
za Marcelka.
Będzie wszystko dobrze. O której będziesz go odbierać?
maciejowa pisze:Migdały zbadane. Nie są przerośnięte, ani nawet powiększone. Mały dostaje zapalenie ucha przy katarze. Tak jak kiedyś katar zamieniał się w zapalenie płuc, tak teraz zmienia się w zapalenie ucha. Z dwojga złego chyba wolę to ucho.. Chociaż najlepiej, żeby katar był zwykłym katarem. Niestety, katar to najgorsza choroba u młodego. Leczymy o zwykle jakieś 3 tygodnie w porywach do 4. Gęste, zielone gile nie dające się wysmarkać. Przepraszam za paskudne zwroty, ale inaczej byłoby za łagodnie. Nie pomagają nawet leki rozrzedzające (Mucofluid, Mucosolvan), żadne sole morskie itp, itd. Musi być antybiotyk... I zwykle antybiotyk na zapalenie ucha załatwia sprawę skutecznie. Tyle, że mały się nacierpi, bo uszy bolą. Na szczęście nie długo i środki p. bólowe szybko na niego działają.
Zaczynam się denerwować Marcelkiem. Pochowałam już jedzonko, zostawiłam tylko wodę. Najchętniej zostałabym przy nim przez cały zabieg, ale nie mogęMoje malutkie srebełko... Martwię się.
maciejowa pisze:Petka pisze::ok:![]()
za Marcelka.
Będzie wszystko dobrze. O której będziesz go odbierać?
Od 13 już mogę. Zależy jak dojadę. Muszę czekać na teścia, żeby z małym został w domu, a później do tramwaju dojść. Jak będzie od razu, to jakieś 20 minut i będę u wetki. Gdzieś między 13 a 14 dojadę do niej. Do 15 będę w domu.
maciejowa pisze:Marcelek w domu. Śpi na parapecie w słoneczku. Biedny trząsł się całą drogę. Ale wszystko dobrze. Dostałam lapka. Jestem załamana, straciłam wszystko co na nim miałam. Nie spodziewałam się, że zrobią format... Okropnie dużo czasu zajmie mi skonfigurowanie i odnalezienie wszystkich programów z których korzystam ;(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jolabuk5 i 72 gości