wiecie co... napisze wprost, chocby mial mnie ktos zlinczowac

ale poprostu mam juz dosc tej sytuacji! Haldeman7 nie wiem juz sama, czy naprawde oczekiwales pomocy od kogokolwiek z forum, skoro nie przystales na propozycje DS na nic. Czy propozycja skladki na bilet nie jest pomoca? Jesli nie takiej pomocy oczekiwales, trzeba bylo napisac jasno i wyraznie, czego chcesz, a jak sie nie potrafisz zdecydowac, to nie trzeba bylo watku zakladac! Mam wrazenie ze nie o pomoc dla kotka ci chodzilo a tylko o wnerwienie ludzi!

Zachowujesz sie jak szczeniak, w dodatku oczerniasz nieslusznie innych. Uczepiles sie kropkiXL, a moze ona nie mogla ci pomoc? Moze zamiast takie bzdury na jej temat pisac poszukalbys pomocy gdzie indziej? Dostales tu sporo rad, jak mozesz postapic, zeby bylo dobrze. Z ktorej skorzystales? Bo mam wrazenie, ze z zadnej...
Ok, zgadzam sie z toba, ze ciezko sie rozstac z kotkiem, kazdy tymczasujacy ma to samo, kazdy sie martwi, czy jednak kocio w dobre rece poszedl... Jesli potrzebuje pomocy mowi jasno i wyraznie o co chodzi i przyjmuje kazda pomoc. Czy zalatwienie przez kropke transportu i domku to nie pomoc? Poza tym przeczytalam jeszcze raz twoje posty i widze, ze jestes niezdecydowany, sam nie wiesz czego chcesz, gubisz sie w zeznaniach a wina za to obarczasz innych. Czy nie uwazasz, ze to bezczelnosc?