Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sliver_87 pisze:Żeńskiej części Trykotów życzę Wszystkiego najlepszego:) Dużej oczywiście też
Weihaiwej pisze:Dzisiaj miała sterylkę, za chwilę dzwonię zapytać kiedy mogę ją odebrać.
sunshine pisze:Oj, to już po? Wymiziaj Mała po menopauzie ode mnie
jozefina1970 pisze:Weihaiwej pisze:Dzisiaj miała sterylkę, za chwilę dzwonię zapytać kiedy mogę ją odebrać.
Ooo, prawdziwa, twarda kobita z Ciebie Weihaiwej - ja bym przeżywała dwa miesiące a ty - ciach i po ptokach
sunshine pisze:No to super wieści![]()
Tak fajnie piszesz o swojej Iru, że czuje się jak bym ją znała. I martwię się o jej zdrowie. U nas Erwin w sumie bez większych objawów pojechał do weta a tam się okazało, ze ma gorączkę, zaczerwienione śluzówki oka. Dostał leki, dzisiaj kontrola. Więc wiem, że nawet małych, wydawałoby się, że nieznacznych objawów nie wolno lekceważyć. Nawet jak futrzak normalnie się bawi.
sliver_87 pisze:ale wlasnie po tym jak sunshine powiedziala, ze nie lecewazy objawow u kotow i miala nosa to czuje sie jak wyrodna e od razu nie moge go zabraci sie martwie po prostu. ale nie zostaje nic innego jak poczekac...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 280 gości