PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 10:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

a ode mnie takie ;) :

Obrazek
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto mar 08, 2011 10:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

O Trinity, boskie po prostu :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto mar 08, 2011 10:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

:ok: :1luvu: :ryk:
DOSKONAŁE :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto mar 08, 2011 10:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

józefino 8O ja głupia wywnioskowałam sobie z twoich fotek na FB, że ty cicha i pokornego serca jesteś atu się objawiła rock-and-roll'owa dusza :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 08, 2011 10:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

babajaga pisze:józefino 8O ja głupia wywnioskowałam sobie z twoich fotek na FB, że ty cicha i pokornego serca jesteś atu się objawiła rock-and-roll'owa dusza :mrgreen:

:lol:
To jest tak: cicha woda...
Się tajniaczę ;-)

jozefina1970

Post » Wto mar 08, 2011 10:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

No opiszcie chociaż własnymi słowami co to za kawałki po sczeznę żesz :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto mar 08, 2011 10:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

AYO pisze:No opiszcie chociaż własnymi słowami co to za kawałki po sczeznę żesz :x

muzyczne... :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto mar 08, 2011 10:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

AYO, mój to Patti Smith, mówi o tym, ze kobieta jest Murzynem społeczeństwa w największym skrócie ;-) Tytuł mojego autorskiego tłumaczenia: "Rocendrolowy czarnuch" :-)

jozefina1970

Post » Wto mar 08, 2011 10:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Tekst piosenki podlinkowanej przeze mnie to życzenia na dzień kobiet w wykonaniu Maleńczuka. Tekst jest tu http://www.emuzyka.pl/Maciej-Malenczuk/ ... 51152.html
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 08, 2011 11:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

A ja mam dzisiaj wolne - moje dziecię ma urodziny. Siedzę więc sobie w domku i przeglądam oferty pracy :roll: Obok mnie leży Pompon zwinięty w kłębek, drzemie sobie słodko, tuląc w czułych objęciach piżamę strasznego dziecka i pozwala się miziać po łebku mrucząc rozkosznie :1luvu: Co chwilę tylko strzela kwiata wyciągnięta łapką :1luvu: :1luvu: :1luvu: Z drugiej strony leży Cizia - przytula się do mnie i patrzy zazdrośnie na piżamę przytulana przez Pompona, czekając, może pompon sobie pójdzie i zostawi piżamę ukochanej pańci dla Cizi - ona tez by ją chętnie przytuliła :roll: Dziadek Frędzel tez chciał się na mnie uwalić, ale go przegoniłam, bo pierwsze co zrobił, jak już na mnie wlazł, to puścił morderczego bąka, od którego zaczęły mnie szczypać oczy :twisted: Ja rozumiem że każdy czasem musi, ale ... mnie jeszcze życie miłe... 8O :wink: Dałam mu espumisan - potem go przytulę, jak już przestanie być zagrożeniem dla otoczenia.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto mar 08, 2011 11:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Babajago - Maleńczuk :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wszyscy wiedza, ze to moczymorda i dziwkarz ale i tak go kocham :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto mar 08, 2011 11:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Niezmiennie podziwiam jak między wierszami Pomponowej wylewa się miłość do Frędzlunia choćby najwiekszego śmierdziela jej prosto w nos puścił :mrgreen: :ok: .

Przez Was wredne nawet test sobie zrobiłam o :twisted: Czas iść na przegląd bo cuś ze mną nie teges :roll: .

A ja bym tam dziś chciała dostać goździka i rajstopy a co :twisted: A tu same kwiatki, cukierki, .... :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto mar 08, 2011 11:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Wszystkim Czarownym najlepsze zyczenia z okazji Dnia Kobiet!!! :1luvu: :1luvu:

Trinity ja zalegle skladki przeleje jak dotane zwrot z US, bo wczesniej to raczej sie nie uda :?

Jestem nieprzytomna. Wczoraj pojechalismy sprzatac biuro z TZem, wyszlismy po 23.00, wracalismy nocnym autobusem i spalam na siedzaco. Masakra. Dzieki uprzejmosci dobrej duszy dorwalismy sprzatanie dwoch biur, ubezpieczeniowego i doradztwa finansowego. Plus jest taki ze blisko siebie sa i mozna sobie jedno biuro dogodnie sprzatac albo bladym switem albo po zamknieciu. Minus jest taki ze malo placa i brakuje nam kasy na dojazdy. Ale jest jakas praca dodatkowa, zmeczenie ktore czlowiek czuje daje satysfakcje mimo wszystko, no i dzieki temu schudne :twisted: :twisted: :twisted: Poza tym w jednym biurze jest bardzo mila szefowa, od razu sie z nia dogadalam i bez problemu.

Pomponmamo, nie daj sie i Dziecku Strasznemu sto lat w zdrowiu i radosci. U mnie festiwal bakow zaczal Kalif, podejrzewam ze przeskok karmy na duzo tansza tym sie wlasnie zaowocowal.

Psiama, tylko nie przez nas!! Ja sie z Toba kontaktowalam wylacznie wirtualnie jakby co :twisted: 8) :lol:
Moze masz oslabienie organizmu i to sie przerzucilo na uklad pokarmowy? Zreszta teraz masa chorobsk fruwa, my zamiast odpoczywac w wiecznym pedzie i zagonieniu, leczymy sie sami
bo praca, bo to, bo tamto.. swiat oszalal. Tesknie do czasow gdy dostawalo sie zwolnienie z zajec i lezalo plackiem w lozku tydzien ale za to efekt byl pewny i murowany. Czlowiek byl zdrowy i odpoczety :)

Ide dzis do administracji dzwonila do mnie pani w sprawie tego mieszkania tu w Krakowie. trzymajcie prosze kciuki i poczarujcie zeby sie cos udalo zalatwic... Na plus oczywiscie :ok:

PS. Rok temu pomoglismy odejsc Mackowi ['] FIP. Poczekal do Dnia Kobiet, zlozyl mi zyczenia i ... poszedl sobie :(
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto mar 08, 2011 11:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

psiama pisze:Niezmiennie podziwiam jak między wierszami Pomponowej wylewa się miłość do Frędzlunia choćby najwiekszego śmierdziela jej prosto w nos puścił :mrgreen: :ok: .

Bo to jest kochany kotecek, tylko mocno aromatyczny :roll: najbardziej go kocham jak mam katar :lol:

psiama pisze:Przez Was wredne nawet test sobie zrobiłam o :twisted: Czas iść na przegląd bo cuś ze mną nie teges :roll: .

Jak przez nas? 8O Ja jestem hetero! 8O Lubie cię wyłącznie platonicznie! :twisted:
No i jak wyszedł test? Jak w tej piosence; "masz u mnie plus?" :twisted: A przegląd warto zawsze zrobić - ja idę na kanał 22 marca :roll: jak będzie ok, to ok, a jak nie to majencję zaliczę :twisted:

Sol :ok: :ok: :ok: :ok: za mieszkanie
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto mar 08, 2011 11:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

solangelica pisze:
PS. Rok temu pomoglismy odejsc Mackowi ['] FIP. Poczekal do Dnia Kobiet, zlozyl mi zyczenia i ... poszedl sobie :(

Maciejus kochany. Brykaj nińku, brykaj. Sol, przytulam!
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]