Wszystkim Czarownym najlepsze zyczenia z okazji Dnia Kobiet!!!
Trinity ja zalegle skladki przeleje jak dotane zwrot z US, bo wczesniej to raczej sie nie uda
Jestem nieprzytomna. Wczoraj pojechalismy sprzatac biuro z TZem, wyszlismy po 23.00, wracalismy nocnym autobusem i spalam na siedzaco. Masakra. Dzieki uprzejmosci dobrej duszy dorwalismy sprzatanie dwoch biur, ubezpieczeniowego i doradztwa finansowego. Plus jest taki ze blisko siebie sa i mozna sobie jedno biuro dogodnie sprzatac albo bladym switem albo po zamknieciu. Minus jest taki ze malo placa i brakuje nam kasy na dojazdy. Ale jest jakas praca dodatkowa, zmeczenie ktore czlowiek czuje daje satysfakcje mimo wszystko, no i dzieki temu schudne

Poza tym w jednym biurze jest bardzo mila szefowa, od razu sie z nia dogadalam i bez problemu.
Pomponmamo, nie daj sie i Dziecku Strasznemu sto lat w zdrowiu i radosci. U mnie festiwal bakow zaczal Kalif, podejrzewam ze przeskok karmy na duzo tansza tym sie wlasnie zaowocowal.
Psiama, tylko nie przez nas!! Ja sie z Toba kontaktowalam wylacznie wirtualnie jakby co
Moze masz oslabienie organizmu i to sie przerzucilo na uklad pokarmowy? Zreszta teraz masa chorobsk fruwa, my zamiast odpoczywac w wiecznym pedzie i zagonieniu, leczymy sie sami
bo praca, bo to, bo tamto.. swiat oszalal. Tesknie do czasow gdy dostawalo sie zwolnienie z zajec i lezalo plackiem w lozku tydzien ale za to efekt byl pewny i murowany. Czlowiek byl zdrowy i odpoczety
Ide dzis do administracji dzwonila do mnie pani w sprawie tego mieszkania tu w Krakowie. trzymajcie prosze kciuki i poczarujcie zeby sie cos udalo zalatwic... Na plus oczywiscie
PS. Rok temu pomoglismy odejsc Mackowi ['] FIP. Poczekal do Dnia Kobiet, zlozyl mi zyczenia i ... poszedl sobie